Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

elbocsát a tesla

#805412 Janicroft Előzmény: #805345

Érdekes, egyre több negatív hír van a Tesla-ról, de esni csak nem akar.....

Égetik a kp-t évek óta, a beígért darabszámokat nem tudják legyártani, sőt a közelében sincsenek, mégsem esik, nem értem.

Ma olvastam egyébként hogy lehet leszerződnek a MAgna-val és az fogja nekik Európában gyártani az autókat:

http://e-cars.hu/2017/10/17/europai-ceg-segithet-t...

TESLA trade

#801180 rbbj11 Előzmény: #792719

Maradjunk annyiban, hogy fórumon, sőt elemzoket megelozoen elsokent! 100on túl 330-at mondtam már, a 10%-os szabalyom értelmében is. Ne legyen savanyú a szőlő ;)

lufi vagy az új Ford?

#800963 Janicroft Előzmény: #800962

Én nem lrtek ehhez, de ha innen megint lefordul valami miatt akkor szerintem onnan el is fog gengülni a papír, jelenleg csak a remény és a várakozás hajtja ezt az árfolyamot, hogy ebből mikor lesz igazi pénz azt nem lehet tudni.

Ismét előremenekül a Tesla

#797841 Koffein Előzmény: #797638

A Tesla néhány napja jelentette be, hogy streaming zeneszolgáltatást indít, ami első hallásra meghökkentő volt, a Morgan Stanley elemzője, a Teslát évekig egekig magasztaló, mostanra azonban kicsit borúlátóbbá váló Adam Jonas azonban most egy elemzésben írta meg a megfejtést:

• A Tesla gyakorlatilag fedezi magát az autóipari lejtmenettel szemben
  • A zene- és egyéb tartalomszolgáltatással az autógyártó akkor is pénzt tud keresni, amikor az autógyártás majd erőteljesen szabályozott, közműszerű iparág lesz
  • 2030-ra a Tesla 9 millió autót adhat el, ebből 2 millió a közösségi megosztáson alapuló Tesla Mobility keretében járná az utakat a Morgan Stanley előrejelzése alapján. 2030-ban azonban az elemző szerint nem sok pénzt lehet keresni autók eladásával vagy közösségi autómegosztó szolgáltatásokkal, egyéb szolgáltatásokon viszont kereshet a cég, ilyenek lehetnek a tartalomszolgáltatásokkal
  • A zene, film vagy egyéb tartalomszolgáltatásokat az autógyártók akár az Apple-től, a Google-től vagy a Netflixtől is megvehetnék, ehelyett azonban saját szolgáltatásokat is nyújthatnak, amivel magasabb profitot érhetnek el, erre törekszik a Tesla is. Ahelyett, hogy szimplán eszközgyártó lenne, mint a legtöbb mobiltelefongyártó, egyre inkább az addicionális szolgáltatásokra fókuszálhat
  • Adam Jonas szerint az önvezető autók korában az autó lesz a negyedik képernyő (a tévé, a számítógép és a telefon mellett), mivel az autókat már nem kell vezetni, az autóban ülő összes utas foglalkozhat valami mással, mint a vezetés, filmeket nézhet, zenét hallgathat stb., a szolgáltatók pedig ennek révén hatalmas adatbázishoz jutnak, pont úgy, mint most a mobilozás után az appok vagy a böngészők készítői

http://www.portfolio.hu/vallalatok/vegre_rajott_a_...

Online rádiót indítana a…

#797638 Koffein

Online rádiót indítana a Tesla a Recode szerint, állítják ügyhöz közeli források. Erre azért lehet szükség a cég szerint, mert az autóban is szeretnének minél nagyobb élményt biztosítani. Ez a lépés is abba az irányba mutat, hogy az elektromos és önvezető autózás jövője nem csak az autók gyártásáról, hanem az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról és fogyasztói élményről is szól.

Lépésről lépésre

#797396 Koffein

Az ügyhöz közel álló források szerint közel áll a Tesla ahhoz, hogy története során először Kínában gyártson autókat. Ahogy ez ott szokás egy helyi vállalattal kéne partnerségre lépnie, ezzel el tudná kerülni azt a 25%-os importvámot, amit jelenleg fizetnie kell. 2016-ban a Tesla 1 milliárd dolláros árbevételt ért el Kínában, ami teljes árbevételének közel 15%-a. A hírekre 1,3%-ot emelkedtek a vállalat részvényei piaczárást követően.

jobb később mint soha :)

#793070 Koffein

vicces, 2016-os cikkre válaszolt a napokban Musk :)

szerencsére nem tudtam beshortolni, de nagyon matgabos megérzés volt...

#792750 Koffein Előzmény: #792746

durva ez a faktor, 14 nap alatt 10% ... habár kisebb kitérővel :-P

szerencsére nem tudtam beshortolni, de nagyon matgabos megérzés volt...

#792746 matgab Előzmény: #792615
febr. 21.

címzett: KBC

Tisztel KBC,

milyen instrumentummal lehet a TESLA-t (TSLA.US) shortolni Önöknél?

köszönöm,

üdv,

matgab