Nemrég mondtad valamelyik hsz-ben, hogy pontosan az ilyenek mint ez az újságírónő , vagy fotós miatt utálják meg az emberek a nem tudom mit.
Pont ez a cél ezzel a mérgezéssel, ne is legyen párbeszéd, megértésre törekvés, érvek ellenérvek, logikus gondolkodás, egyáltalán gondolkodás , hanem indulatok.
Persze nagyon más egy bp-i liberális értelmiségi fotóriporter és mondjuk egy vidéken élő közmunkás élete, és esetleg gondolatai a világról.
Ez nyilvánvaló de arra építeni ország vezetőjeként politikát , hogy különféle társadalmi csoportok közé még jobban indulatokat hozni, észérvek helyett. Még jobban távolodjanak egymástól érzelmileg. Az több mint bűn vsz.
Pontosan ez történik, erre a szintre vannak levíve a dolgok, tudatosan.
Ez működik is itt a példája abban amit írsz, 2 perc alatt 3 példát mutattam erre neked. Mert pontosan ez lehet sok magyar ember fejében mikor ezt a hírt látja amit mondtál . Valami ilyesmi mit ugrál ott az liberális tyúk, minek megy oda balhézni ahelyett nevelne 3 gyereket otthon. :) Mi bánata volt neki az már nem érdekli , csak az, hogy ez egy nagyon más ember mint én, és akkor utálom. Ha utálom akkor már biztos nem is lehet igaza, de ha igaza is van nem érdekel dögöljön meg. Valami ilyesmi. Ezt az érzést erősíteni széthúzást, gyűlölködést stb.