ilyenek ezek
banyaiz Előzmény: #795110Nem, a lényeg vsz az, hogy olyan keretek között maradjon ez az ország bármelyik párt is vezeti ami egy normális közéletet teremt. A politika a maga játszadozásaival megmarad bizonyos korlátok között.
Ez olyan alap várakozás mint otp-nél a növekvő hitelállomány válságkezelés után. :)
Na most engem az zavar amit Áder megfogalmazott, hogy valahol valami mintha félresiklott volna , irányok, arányok, elmeállapot stb.
Ahogy ő is mondta ebben mindig a nagyobb támogatottságú a felelősebb. Mert ő tud gesztusokat tenni az erősebb pozíciójából. Ha ehhez van elég esze, hogy ezt megtegye.
Pl ebben a kis triviális esetben mint ez a lakossági fórum mondjuk az lett volna egye fene kamerázzál kit érdekel.
Ezeken a korlátokon messze túl van ez a Sorosozás , migránsozás , Brüsszelezés, civilezés stb. Ezt szerintem egy fidesz szavazónak is jeleznie kellene , hogy azért ez sok.
Na de ha a többségnek ez így megfelel, kibírom azért nagy a tűrőképességem , annyi, hogy egy retard szűrőn áteresztem és maga helyén értelmezem ezeket a teljesen szükségtelen politikai akciókat. Ettől még nincs világvége, tudom ezt a helyén kezelni, de nem tetszik ez az irányvonal.
Egész addig amíg ez megmarad a politikai játszadozás szintjén , de ha ez komoly, hogy szakítsunk Brüsszellel európai értékekkel és irány Moszkva. Akkor más a leányzó fekvése. Egyelőre úgy értékelem ez egy parasztvakítás politikai játszadozás, de nem kellene ezzel játszadozni szerintem mert még komolyra fordul.