Regisztráció Elfelejtett jelszó

ilyenek ezek

banyaiz Előzmény: #795130

Az lehet de én azt tudom mondani ami szerintem alap, másnak persze, hogy más nem vagyunk egyformák. :)

Pl alap lenne vsz, hogy EU-s dolgokkal ne játszadozzunk belpolitikai szinten . Elvárásom ha Gyurcsány, ha Orbán, ha Mszp, ha Jobbik bárkivel szemben. Ha bármit politizálunk belpolban EU ügyben az vagy semleges , vagy erősítő hatású legyen. Minden más nálam a káros kategóriában van belpol szinten ebben a témában.

Mint mondtam tudom a helyén kezelni az ilyen retard műsorokat látszat dolgokat, csak kifejthet ez egy lassú romboló hatást amiből később gubancok lehetnek.

Ez önmérsékletet igényelne . Amit pozitívumként értékelnék. Na ennek nyoma nincsen. :)

Sok ilyen lenne ami szerintem alap és hasznos lenne politikailag is, csak a rombolás helyett , félelemkeltés helyett pozitív üzeneteket kellene küldeni. Célokat kitűzni magasra , és közelebb kerültünk hozzá milyen jó stb.

Mondjuk az apró esemény lakossági fórumra nézve ha egy ilyen van nem kicsavarom a kezét bár megtehetném mert 100 kilóm az 50 kilóval szemben, hanem esetleg meglepő módon valami emberi szót szólnék máris egész más a történet. Nagyban is lehetne ezt az irányt . Mert egy ilyen szituáció létrejöhet abban a felső szinteken művelt kommunikációnak szerepe van. Az úgy csapódik le, hogy itt az ellenség , és meg kell "semmisíteni". Érted miről beszélek.