Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Nyilván voltak vételeim,…

#794990 Csusza Előzmény: #794947

Nyilván voltak vételeim, de sajnos csak elég diszkrét mennyiségben.

Gyj extra? A legutóbbi is nagyon jó volt, mégis milyen lefelé kört csináltunk. Valami más dolgok mozgatják az árat szerintem.

Megijedtek milyen olcsó …

#794947 banyaiz Előzmény: #794928

Megijedtek milyen olcsó gyorsan bezsákoltak, vagy Csusza felpörgött beindította a vételeket. :)

Héten lesz gyorsjelentés , nem tudom mire számíthatunk jó lenne valami extrával előjönne, különben vergődés lesz .

http://www.portfolio.hu/…

#794732 banyaiz Előzmény: #794722

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/100_m...

Ez is lehetett az egyik ok itt az esésben. Furcsa utóbbi napokban mennyire adták. Nem olcsó vétel , lehet kiszivárgott aztán erre is adogatták.

pl az ukránt megnézed a cikk végén 4-5 közötti p/bv-n mekkora mellényúlás volt azért így utólag.

Legyen ez a horvát a bolgárhoz hasonló akkor nem volt drága.

Még akarnak akvizíciókat sok fog múlni ezek, hogy sikerülnek. Lóvé van vételre de nagyon nem mindegy egy ukrán vagy bolgár sztori jön össze belőle.

2 részletben eladás örö…

#794725 banyaiz Előzmény: #794722

2 részletben eladás örömködésben, korrekcióban visszavétel. Ez volt a terv.

Azért félig mert 1 részlet eladás ment el, és annak visszavétele teljesült.

Viszont az elképzelés nem az volt , hogy csak így magában csinál ilyen esést, hanem a világgal vmennyire együtt mozogva, ennél egy kicsit jobban együtt mozogva.

Félig megvalósult , + a folyamat nem úgy történt ahogy elképzeltem. :) Ez kusza egy kicsit de van története. :)

Lehetett volna rosszabb is , hogy totálisan más történik. Szokott olyan is lenni.

Lényeg a lényeg hozza az eredményeket akkor nem érdekes mikor korrekciózott vagy mikor nem. A baj az lenne ha besülne az eredménynövekedés terv. Akkor akármi is lehet. Azért az nem lesz könnyű menet erről 200 mrd-ról érdemben növelni a profitot. 300 környékére kellene felvinni a következő időszakban. Küzdelmes lesz.

"..Félig, és nem úgy aho…

#794722 Ibiza Előzmény: #794721

"..Félig, és nem úgy ahogy elképzeltem."

:) teccik..van egy logikád az bizti..

Nem tudom. Félig me…

#794721 banyaiz Előzmény: #794705

Nem tudom.

Félig meddig alakult csak a terveimhez képest. Félig, és nem úgy ahogy elképzeltem.

Ha örömködés után leeresztés jön a világban is, nem tudom meddig viheti még le Otp-t. Más fázisban mozogtunk már megint. Ami bonyolítja a dolgokat. :)

Egyelőre nekem annyi osztalékot felvenném és nix ugribugri.

Lehet, hogy érdemesebb lett volna 7 k környékén várni de attól jobban parázom, hogy nem tudom visszavenni, mint attól, hogy visszaveszem és még esik. :) Így szoktam beragadni tudod.

Úgy várnám eljön az ideje , hogy a 10 k környéke az egy korrekcióban esetleg visszaesik oda kategória lesz. De ez nem most még korai nincsenek meg még a számai hozzá vsz. Meg kellene nézze a korábbi ATH-t majd közelebbről ha megérik rá a helyzet, de nem idén . 200 Ft környéki osztalékkal nekem nem kellemetlen üldögélni benne.

én is vettem, a következ…

#794705 Sumér harcos Előzmény: #794590

én is vettem, a következő 15napban osztalék miatt is bármi lehet alapon,viszont be is ragadtam már.

nemtom oszti mizéria mennyit tud tolni rajta majd...

Visszavettem az eladotta…

#794590 banyaiz Előzmény: #794574

Visszavettem az eladottakat. Elérte a célárat. Annak örülök 1000-sel olcsóbban visszakaptam még osztalék előtt.

Ami nem tetszik , hogy úgy gyengélkedik a világban ATH-k. Ez nem tölt el felhőtlen boldogsággal mert sokkal jobban tetszene egy világ korrekció idején csinálta volna meg ezt .

Így nehogy az legyen eljön korrekció kint és mi abból is kivesszük a részünket.

Nemtom...de én még nem v…

#794574 picirigo Előzmény: #794561

Nemtom...de én még nem vennék...lehet, h fej-váll???...akkor van még lejjebb...

Nagyjából most annak örö…

#793849 banyaiz Előzmény: #793845

Nagyjából most annak örömködünk franciáknál egy szorosabb integrációt díjazó elnök lesz várhatóan. Hacsak Le Pen egyedül az összes pártot nem veri, aminek az esélye 0 kb náluk.

A kétsebességes Európa ma így előjött a piacon. :) Állva maradtunk németeknek meg ahogy nézem lobogott a hajuk. Van ilyen.

Egy kicsit az év eleji lendületünk után minket sújtottak. Tavalyi évünk azért nagyon extra volt vertük a világot Béttel. :) pedzegetik ezt a lengyel-magyar súlyozás oda vissza tétre helyre befutóra történetet. Oda vissza nem tudom lehet korai még mert azért még nem tombolták ki magukat az unortodoxiában lengyel testvéreink, de nyilván ugyanaz a forgatókönyv mint nálunk, hogy nagy arcoskodás aztán enyhülés, piacon már lehet, hogy előre árazzák vmennyire.

Május végén, pontosat na…

#793848 banyaiz Előzmény: #793745

Május végén, pontosat napra nem tudok neked mondani. Közgyűlésen emlékeim szerint június 10 előtti dátumot határoztak meg a kifizetés kezdésére szóval cirka május 30-június 1-2-3 a szelvényvágás.

Mi esik hétvégére mi nem stb. :) Szóval ennyi a tudományom az ügyben sacc/kb május vége, aztán májusban majd lekövetjük.

Otp-nél általában nagyjából 1 hét ez a május vége június eleje mikor szelvényvágás és fizetés is megy , és közgyűlés alapján emlékeim szerint idén is ez a játék.