"..Félig, és nem úgy ahogy elképzeltem."
:) teccik..van egy logikád az bizti..
"..Félig, és nem úgy ahogy elképzeltem."
:) teccik..van egy logikád az bizti..
Nem tudom.
Félig meddig alakult csak a terveimhez képest. Félig, és nem úgy ahogy elképzeltem.
Ha örömködés után leeresztés jön a világban is, nem tudom meddig viheti még le Otp-t. Más fázisban mozogtunk már megint. Ami bonyolítja a dolgokat. :)
Egyelőre nekem annyi osztalékot felvenném és nix ugribugri.
Lehet, hogy érdemesebb lett volna 7 k környékén várni de attól jobban parázom, hogy nem tudom visszavenni, mint attól, hogy visszaveszem és még esik. :) Így szoktam beragadni tudod.
Úgy várnám eljön az ideje , hogy a 10 k környéke az egy korrekcióban esetleg visszaesik oda kategória lesz. De ez nem most még korai nincsenek meg még a számai hozzá vsz. Meg kellene nézze a korábbi ATH-t majd közelebbről ha megérik rá a helyzet, de nem idén . 200 Ft környéki osztalékkal nekem nem kellemetlen üldögélni benne.
én is vettem, a következő 15napban osztalék miatt is bármi lehet alapon,viszont be is ragadtam már.
nemtom oszti mizéria mennyit tud tolni rajta majd...
Visszavettem az eladottakat. Elérte a célárat. Annak örülök 1000-sel olcsóbban visszakaptam még osztalék előtt.
Ami nem tetszik , hogy úgy gyengélkedik a világban ATH-k. Ez nem tölt el felhőtlen boldogsággal mert sokkal jobban tetszene egy világ korrekció idején csinálta volna meg ezt .
Így nehogy az legyen eljön korrekció kint és mi abból is kivesszük a részünket.
Nemtom...de én még nem vennék...lehet, h fej-váll???...akkor van még lejjebb...
Ez is szépnek indul.
Visszatért sorosgyurka bácsi a bétre?
szép nap volt
Nagyjából most annak örömködünk franciáknál egy szorosabb integrációt díjazó elnök lesz várhatóan. Hacsak Le Pen egyedül az összes pártot nem veri, aminek az esélye 0 kb náluk.
A kétsebességes Európa ma így előjött a piacon. :) Állva maradtunk németeknek meg ahogy nézem lobogott a hajuk. Van ilyen.
Egy kicsit az év eleji lendületünk után minket sújtottak. Tavalyi évünk azért nagyon extra volt vertük a világot Béttel. :) pedzegetik ezt a lengyel-magyar súlyozás oda vissza tétre helyre befutóra történetet. Oda vissza nem tudom lehet korai még mert azért még nem tombolták ki magukat az unortodoxiában lengyel testvéreink, de nyilván ugyanaz a forgatókönyv mint nálunk, hogy nagy arcoskodás aztán enyhülés, piacon már lehet, hogy előre árazzák vmennyire.
Május végén, pontosat napra nem tudok neked mondani. Közgyűlésen emlékeim szerint június 10 előtti dátumot határoztak meg a kifizetés kezdésére szóval cirka május 30-június 1-2-3 a szelvényvágás.
Mi esik hétvégére mi nem stb. :) Szóval ennyi a tudományom az ügyben sacc/kb május vége, aztán májusban majd lekövetjük.
Otp-nél általában nagyjából 1 hét ez a május vége június eleje mikor szelvényvágás és fizetés is megy , és közgyűlés alapján emlékeim szerint idén is ez a játék.
Értem,köszi,magam sem találtam eme dátumot.
ez balkán... :))))))
Európát közben széttépik, nekünk nagyon nem itt kellene szaroznunk...
Én sehol sem találom.
OTP oldalán csak a régiek vannak kint. Kicsit gáz... :-/
melyik az utolsó nap délután 17óra,amikor birtokolni kell még a papirt az osztalék kapcsán 2017ben,itt gondolom vmikor a következő ca. másfél hónapban van a kérdéses nap?
kifizetés mindig később történik x héttel,az most nem érdekel.
Centizgettük a céláramat de még nem vettem.
10 k-t el kell napolnunk egy időre ezt megállapíthatom. :) Viszont ami elgondolkoztat alsó céláram környékén is jártunk és úgy különösebb nagy parák külföldön nem voltak. Lehet, hogy lefelé egy kicsit nagyvonalúbbnak kell lennem a saccolással. Érdekes izgalmas a helyzet .
Pörgős a topik. :-)
Ma végre forgalommal emelkedett, talán életre kel.
Jóváhagyta a Horvát Nemzeti Bank (HNB) szerdán, hogy az OTP Bank Nyrt. megvásárolja a Société Générale csoport horvátországi leánybankját, a Splitska Banka-t.
A Societe Generale Splitska Banka a horvát bankszektor 5. legnagyobb szereplője, univerzális bankként a lakossági és vállalati szegmensben is aktív. Az akvizíció eredményeként az OTP-csoport horvátországi piaci részesedése mintegy 10 százalékra nő