ércsed az iróniát..
Mutyi, strómankodás az nálad = tehetség?
Ennek köze nincs a szerencséhez.
tuggyuk tuggyuk..pávatánc.. parasztvakítás.. egy részhalmaza orbán ördögi tervének..
sorosozás az a csúnya kirekesztő antiszemita fasiszta mi is van még csúnya... ja és homofób..jaaaa jobb menekültellenes szívtelenül szélsőséges lumpenproletárok kocsmaszintű élvezkedése..ravasz terv a szentember besározására..az alantas ösztönök kielégítésére.. természetesen az orbáni boszorkánykonyhában főzik ezt a bűzös kotyvalékot..melynek gőze elfedi a valót a lopásokat és Mo orosz kézre adását.
az oroszozás az az éleslátásáról híres liberális értelmiség pallérozott elméjének világos és valós képet adó elemzése.kiválasztottak ők..Isten követei..ufók ahogy ma mondék... a zászlójukon az országmentés..harc az emberiségért.. kockás gúnyájuk alatt szívükben lobog a hazaszeretet szent tüze..kiállnak az elesettekért.. fáklyaként mutatják az utat a tévelygőknek.. értéket értelmet adnak a bizonytalanoknak.. biztos menedéket az elesetteknek..mércéjük egyedüli igazságuk aranylemezre cizellált, nyakukban a bölcsek köve..gyémánt keménységű a jellemük, brilliánsként csillogó tiszta a tekinteük.igazgyöngyként szórják elénk az értékeket..nem lehetünk elég hálásak lenni nekik.. vezessetek minket a nirvánába Isten fiai!
mindig csak az irígység.. tetszett volna tehetségesnek lenni.. meg egy morzsányi szerencse.. ennyi. :)
Mit szólna? Örül a leeső morzsáknak.. :-)
Propagandista!
Mit szólsz hozzá, hogy az egyik strómanotok lassan a leggazdagabb lesz Mutyisztánban?
+ még a világ sok más helyén se működhetne az ottani szabályozás alapján pl Indokínában :)
Csak azt nehéz megmagyarázni, hogy miért így kellett ehhez a témához hozzányúlni. Mintha egy illegális tevékenységet sikerült volna lefülelni. Ez adja az érdekességét a hozzáállásnak. Egy egyetem kapcsán. Ha itt arról lenne szó az oktatás színvonala silány és mégis kiad pluszban egy Usa diplomát egy csalásról lenne szó ahol még írni olvasni se tudók Usa diplomához jutnak akkor érthető lenne ez a sietség, hogy hosszú működés után egyszer csak "kidőlt a liszt" igen a migránsok miatt. :) Egyszer csak kidőlt a liszt , tetszik nekem ez a szófordulat, nem használtam még talán soha , de majd alkalmazom ennyi haszna van ennek az ügynek .
Ha egy Sorosnál is kidőlne a liszt akkor azt mondaná, hogy oké akkor elviszem ezt kerül amibe kerül egy másik EU-s országba. Függetlenül attól, hogy ott milyen szabályok vannak érvényben. Talán nem dől ki nála is liszt ettől, de ki tudja. Nehéz lenne elvinni újraszervezni az egészet, de ha kidől a liszt egyszer akkor nincs pardon. :) Akkor megérte így hozzáállni egy egyébként minőségi oktatást végző egyetemhez.
Ezzel is mutatjuk a megvédést, keményen bánunk velük. Egy óriásplakát árából kijönne a kajája de itt a statuálás a lényeg az ügyben. Mikor a Helsinki jogászai elviszik bíróságra akkor meg a Soros pénzt akar keresni a migránsbizniszen.
http://index.hu/belfold/2017/04/28/abcug_soros_gyo...
Na valami ilyesmit gondoltam. Szerintem nem is kellene Fegyvernekig menni egy ilyen beszélgetéshez. Nyugodtan Budapest utcáin le lehetne forgatni. Nem is értem miért nem próbálják meg, nyugodtan ott kérdezzék meg az utca emberét ki az a Soros György. Van egy tippem 10-ből 3- 4-5 -nek fogalma se lesz róla. Ki az a Soros György. Jaj jaj. Viszont a gonosz migránsokról mindenki hallott már. Ebből következik a kommunikációs stratégia. Ahogy mondják is a cikkben, hogy mindennapi gondokkal van elfoglalva nem érdekli ki az a Soros vagy CEU egyéb úri huncutságok. De azért az ingerküszöbön átmegy egy mingránstéma. Ezt nyilván nagyon alaposan felmérték és ehhez igazítják a mondanivalót . Nem kell túlbonyolítani a kérdést.
http://hvg.hu/itthon/20170428_Eheztetjuk_a_mened...
Fantasztikus. Néhány milliárdot majd ezért is fizetünk. Mi lenne, ha nem keresztyény kormányunk lenne?
Napi vizes vb plusz.
+870 millió jutott mára, így már 95 milliárd felett van ez a sz@r.
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Vizes_vb__most_tobb_mint_870_millioval_ugrott_meg_a_szamla.html
Magyar helyzetet nézve a sajtószabadság kérdése is a demokrácia egyik válságtünete.
Sajtószabadság, de az nem megakadályozható, hogy felvásárolja a médiumokat , törvényesen , demokratikusan. :)
Azt nem tiltja semmi, hogy egy kormánykritikus médiumra a háttérben opciós jogot szerezzen a kormánypárt. Ha ezt a tevékenységet nagyon jól végzik egy demokráciában akkor a végén már az összes médium kézben lesz. Amit tilt vmilyen demokratikus szabályozás, ha van pénze megvegye a Népszabadságot és bezárassa? Nem tiltja semmi csak valahol a végén az van, hogy Habony lediktálja a holnapi cikket az összes újságnak. Minden törvényes , minden demokratikus.
Ez megint a demokrácia súlyos hiányossága és gyenge pontja. Nyilván ez ellen is mindenféle kísérlet van ne lehessen monopóliumok elleni szabályozástól mindenféle törvényig.
De végső soron ha van lóvé a zsebben, van szándék rá, hogy megvegye nehéz egy jogállamban megállítani, lásd ezeket a trükközéseket az opcióm van a tv2-re, meg az indexre.
Nem könnyű mesterség ez a demokratikus jogállam. Főleg akkor nem könnyű ha valaki nagy támogatottságot kap , és semmi önmérséklet nincs benne és visszaél vele. Mondjuk vhogy Putyin így jött létre. Most próbálja meg bármilyen párt megverni egy választáson, arra befizetnék. Közben pedig hivatalosan minden demokratikus, sajtószabadság van, jogállam van.
Ezért van az ugribugri mikor Viktor alkot ezt+azt. Ő meg jön a jogszerűséggel, minden jogszerű. Az a kérdés lassan, hogy hol van az ő önmérsékletének a határa .
Inkább a bélyegzéssel van a gondjuk ahogy már írtam neked a bélyegzés mesterségéről. :)
Szerintem ha ezt világjelenségként nézzük akkor a demokrácia kihívása is ez a civilszervezetes sztori.
Usa választás , demokrácia , véleménynyilvánítási szabadság stb stb , és azóta is azon pörög a CIA, FBI meg a jó ég tudja ki, hogy az oroszok milyen módon befolyásolták az eredményt.
Na most mindez Putyin Oroszországában ami azért a demokráciának egy másik formája gondot okozhatna, ott nem sújtanának le azonnal ha ilyen módon próbálkozna mondjuk Usa? Lásd civiltörvényük is, egyáltalán az, hogy Putyin maga a törvény, ha nem legálisan akkor max lelövik aki sokat ugrál.
Ez a demokrácia válságtünete valahol, hogy egy gyenge pont lehet a véleménynyilvánítás szabadsága is, sebezhető lehet akár ez miatt egy másik hatalomnak, országnak.
Ebben a helyzetben egy Orbán is valamit alkotna ebben a kérdésben mi sül ki belőle fene tudja. De biztos ami biztos közben migránsozik egyet az soha nem árthat alapon. :)
De megint ez a melyik ujjunkat harapjuk meg sztori, hogy lehetne ezt értelmes módon úgy szabályozni, hogy azért egy külföldi hatalom ne tudjon ezzel visszaélni, de közben megmaradjon a sokszínűség, a demokrácia, véleménynyilvánítási szabadság , sokféle szellemiségű civilszervezet külföldről is pénzelve stb.
Ez nagyon nem egyszerű . De azt vsz el kellene kerülni ennek a vége egy Putyin féle Oroszország legyen.
"Bármit tudnék hozni példakánt, de erre már nincs időm."
ha bármit fel tudnál hozni példaként akkor mi a bajod a
"Jó tudni, hogy a ceu-n boncolást is tanítanak, meg hogy az alagsorba megtalálható egy óriási szélcsatorna is, meg reaktorfizikát, meg robotikával is foglalkoznak. Értem én... :)"
tehát a boncolással a szélcsatornával, a reaktorfizikával és a robotikával mi is volt a problémád ha ezeket is lehet e-learningelni ?
Vagy ezek nem tartoznak a bármibe ? Ezek nyilván akkor a valamikbe tartozhatnak szerinted.
Egyébként meg az lenne az igazi ha egy e-learningen tanult sebész műtene, akinek joystickkel már megvolt 20 nagyműtétje az e-learniningen,
mond ki bátran..zorbán monnyon le..erre kattog az agyad..nincs mit tenni..:)
A másik oldal az lenne ha odafigyelnél.. el kell számolnunk ki támogat minket..akkor ez diktatúra.. illiberális.. nincs sajtószabadság..oroszbarátság..és különben is paks.. mondja élőben 9 tv csatornának soros népe..
lesz válasz vagy magyarázat a kiinduló gondolatodra? (usa campus)
Tudod, arról kérdezek, amit te írtál.
Vagy könyveljem el, hogy ez is olyan, mint a simor 7%-a, ha belekérdezek mindjárt csak 4 lesz :)
Ami még megfigyelhető és aggasztó jelenség, hogy az valami házi feladat lehet, hogy keresni mindent amit valahogy migránsokkal össze lehet kapcsolni.
Mondjuk a CEU is így bukkant fel a közéletben. Soros=migráns=CEU a civiltörvényhez is lehet kapcsolni ahol izgága kritikus civileket be kellene fenyíteni, húzzuk rá , hogy Soros, és migráns.
Na most egyre többször bukkan fel a pénzügyi spekuláns mint negatív duma. Nehogy valahogy a tőzsde , spekuláns , migráns , Soros összeálljon egy kampányba. :) Pl vmi ilyen logikával Soros spekuláns és szereti a migránsokat = az összes spekuláns szereti a migránsokat = ezek a gonoszak. :) Értelmileg nem lógna ki a többi hasonló közül ez a fajta logika.
Legutóbb tanárokat sikerült ezzel összekapcsolni. Kockás inges migráns Sorosbérencek. :) Ezzel lenyomni a kritikai észrevételeket a részükről . Most egy egyetemet.
Szóval jobb szemmel tartani ezt a gonosz spekuláns vonalat hová fejlődik . főleg ha a gonosz spekulánsok megint megtámadják esetleg Mo-t, vagy a forintot vagy vmit. Akkor még kiderülhet, hogy a spekulánsok = migránssimogatók aztán abból még akármi is kiderülhet.
Ilyesmik ezek az okosságok. Viktor szokta emlegetni a kommunisták leszalámizó taktikáját. Ez pont az. A migránsok mentén leszalámizni ahol kritika van ellenállás van stb. Faltörő kosnak használva ezt a migránshangulatot.
"AZOKAT a tárgyakat" emeltem ki. Bármit tudnék hozni példakánt, de erre már nincs időm. Google a barátod... :)
Szóval ok -okozat alapon közelítem akkor nehéz erre a gonosz Brüsszel, gonosz Soros történetre jutni.
Az egész arra tökéletes, hogy politikai szinten a magyar közvéleményben erre fogékony emberek fantáziáját megmozgatni a gonosz migránsokkal ilyen módon.
Brüsszel, és Soros el akarja árasztani Európát gonosz migránsokkal, mi felismertük ezt és kíméletlenül harcolunk velünk.
Népszavazás után egy kis pihenés aztán CEU-val , meg a civiltörvénnyel. Nehogy lekerüljön a napirendről ez a téma. Mert ez egy igen hálás téma harcolni a migránssimogatók ellen.
Jó eséllyel a választási kampány egyik fő eleme is ez lesz ilyen plakátokkal migránssimogató ellenzék, és a Soros által pénzelt akárki . :)
Ennyi van ebben nem több .
Dettó ugyanaz mint 14 előtt amikor a bankokkal való végső egyezséget ki kellett tolni választás utánra. Addig mint a rétest kellett nyújtani .
Ha Soros Györgyök potyognak az égből akkor is 18 választásig gonosz migránsozás mint vezérgondolatot meg kell őrizni , hát ilyen hálás téma nem terem mindig meg kell becsülni. :)
Ez van vsz Ibiza.
Bocsikah, de ezt írtad, és ez elég univerzálisan hangzott
"Lassan egy szerver fogja adni diplomát :-P na jó ez most egy picit erős, de erre halad a világ ."
hol van az egész szövegedben h AZOKAT a tárgyakat amiket a CEU tanít tanulhatod bárhol a neten ??? Most észbe kaptál és leírtad h melyekre gondoltál aztán én vagyok a fasz jó arc vagy. DE különben ez is csak esetleges felvehet bármit.És hol írtam én h keletet kedvelem meg a bezárkózást meg h a zorosz meg keleti modell a királyság ???, soha, sőt nemhogy nem írtam de nem is gondolom , te helyettem nyuszi faszságait olvasod.
Megjegyzem a keleti modell több helyen elég ütős, semmi esélyed nem lenne bekerülni egy közepes japo v dél- koreai egyetemre, hacsak nem e-learningben egy ottani postafiók egyetemre