Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

CEU --> libsik

#794297 banyaiz Előzmény: #794291

Magyar helyzetet nézve a sajtószabadság kérdése is a demokrácia egyik válságtünete.

Sajtószabadság, de az nem megakadályozható, hogy felvásárolja a médiumokat , törvényesen , demokratikusan. :)

Azt nem tiltja semmi, hogy egy kormánykritikus médiumra a háttérben opciós jogot szerezzen a kormánypárt. Ha ezt a tevékenységet nagyon jól végzik egy demokráciában akkor a végén már az összes médium kézben lesz. Amit tilt vmilyen demokratikus szabályozás, ha van pénze megvegye a Népszabadságot és bezárassa? Nem tiltja semmi csak valahol a végén az van, hogy Habony lediktálja a holnapi cikket az összes újságnak. Minden törvényes , minden demokratikus.

Ez megint a demokrácia súlyos hiányossága és gyenge pontja. Nyilván ez ellen is mindenféle kísérlet van ne lehessen monopóliumok elleni szabályozástól mindenféle törvényig.

De végső soron ha van lóvé a zsebben, van szándék rá, hogy megvegye nehéz egy jogállamban megállítani, lásd ezeket a trükközéseket az opcióm van a tv2-re, meg az indexre.

Nem könnyű mesterség ez a demokratikus jogállam. Főleg akkor nem könnyű ha valaki nagy támogatottságot kap , és semmi önmérséklet nincs benne és visszaél vele. Mondjuk vhogy Putyin így jött létre. Most próbálja meg bármilyen párt megverni egy választáson, arra befizetnék. Közben pedig hivatalosan minden demokratikus, sajtószabadság van, jogállam van.

Ezért van az ugribugri mikor Viktor alkot ezt+azt. Ő meg jön a jogszerűséggel, minden jogszerű. Az a kérdés lassan, hogy hol van az ő önmérsékletének a határa .

CEU --> libsik

#794295 banyaiz Előzmény: #794291

Inkább a bélyegzéssel van a gondjuk ahogy már írtam neked a bélyegzés mesterségéről. :)

Szerintem ha ezt világjelenségként nézzük akkor a demokrácia kihívása is ez a civilszervezetes sztori.

Usa választás , demokrácia , véleménynyilvánítási szabadság stb stb , és azóta is azon pörög a CIA, FBI meg a jó ég tudja ki, hogy az oroszok milyen módon befolyásolták az eredményt.

Na most mindez Putyin Oroszországában ami azért a demokráciának egy másik formája gondot okozhatna, ott nem sújtanának le azonnal ha ilyen módon próbálkozna mondjuk Usa? Lásd civiltörvényük is, egyáltalán az, hogy Putyin maga a törvény, ha nem legálisan akkor max lelövik aki sokat ugrál.

Ez a demokrácia válságtünete valahol, hogy egy gyenge pont lehet a véleménynyilvánítás szabadsága is, sebezhető lehet akár ez miatt egy másik hatalomnak, országnak.

Ebben a helyzetben egy Orbán is valamit alkotna ebben a kérdésben mi sül ki belőle fene tudja. De biztos ami biztos közben migránsozik egyet az soha nem árthat alapon. :)

De megint ez a melyik ujjunkat harapjuk meg sztori, hogy lehetne ezt értelmes módon úgy szabályozni, hogy azért egy külföldi hatalom ne tudjon ezzel visszaélni, de közben megmaradjon a sokszínűség, a demokrácia, véleménynyilvánítási szabadság , sokféle szellemiségű civilszervezet külföldről is pénzelve stb.

Ez nagyon nem egyszerű . De azt vsz el kellene kerülni ennek a vége egy Putyin féle Oroszország legyen.

CEU --> libsik

#794293 Spade Előzmény: #794287

"Bármit tudnék hozni példakánt, de erre már nincs időm."

ha bármit fel tudnál hozni példaként akkor mi a bajod a

"Jó tudni, hogy a ceu-n boncolást is tanítanak, meg hogy az alagsorba megtalálható egy óriási szélcsatorna is, meg reaktorfizikát, meg robotikával is foglalkoznak. Értem én... :)"

tehát a boncolással a szélcsatornával, a reaktorfizikával és a robotikával mi is volt a problémád ha ezeket is lehet e-learningelni ?

Vagy ezek nem tartoznak a bármibe ? Ezek nyilván akkor a valamikbe tartozhatnak szerinted.

Egyébként meg az lenne az igazi ha egy e-learningen tanult sebész műtene, akinek joystickkel már megvolt 20 nagyműtétje az e-learniningen,

CEU --> libsik

#794291 Ibiza Előzmény: #794289

mond ki bátran..zorbán monnyon le..erre kattog az agyad..nincs mit tenni..:)

A másik oldal az lenne ha odafigyelnél.. el kell számolnunk ki támogat minket..akkor ez diktatúra.. illiberális.. nincs sajtószabadság..oroszbarátság..és különben is paks.. mondja élőben 9 tv csatornának soros népe..

CEU --> libsik

#794290 tozsdenyul Előzmény: #794284

lesz válasz vagy magyarázat a kiinduló gondolatodra? (usa campus)

Tudod, arról kérdezek, amit te írtál.

Vagy könyveljem el, hogy ez is olyan, mint a simor 7%-a, ha belekérdezek mindjárt csak 4 lesz :)

CEU --> libsik

#794289 banyaiz Előzmény: #794273

Ami még megfigyelhető és aggasztó jelenség, hogy az valami házi feladat lehet, hogy keresni mindent amit valahogy migránsokkal össze lehet kapcsolni.

Mondjuk a CEU is így bukkant fel a közéletben. Soros=migráns=CEU a civiltörvényhez is lehet kapcsolni ahol izgága kritikus civileket be kellene fenyíteni, húzzuk rá , hogy Soros, és migráns.

Na most egyre többször bukkan fel a pénzügyi spekuláns mint negatív duma. Nehogy valahogy a tőzsde , spekuláns , migráns , Soros összeálljon egy kampányba. :) Pl vmi ilyen logikával Soros spekuláns és szereti a migránsokat = az összes spekuláns szereti a migránsokat = ezek a gonoszak. :) Értelmileg nem lógna ki a többi hasonló közül ez a fajta logika.

Legutóbb tanárokat sikerült ezzel összekapcsolni. Kockás inges migráns Sorosbérencek. :) Ezzel lenyomni a kritikai észrevételeket a részükről . Most egy egyetemet.

Szóval jobb szemmel tartani ezt a gonosz spekuláns vonalat hová fejlődik . főleg ha a gonosz spekulánsok megint megtámadják esetleg Mo-t, vagy a forintot vagy vmit. Akkor még kiderülhet, hogy a spekulánsok = migránssimogatók aztán abból még akármi is kiderülhet.

Ilyesmik ezek az okosságok. Viktor szokta emlegetni a kommunisták leszalámizó taktikáját. Ez pont az. A migránsok mentén leszalámizni ahol kritika van ellenállás van stb. Faltörő kosnak használva ezt a migránshangulatot.

CEU --> libsik

#794287 Koffein Előzmény: #794284

"AZOKAT a tárgyakat" emeltem ki. Bármit tudnék hozni példakánt, de erre már nincs időm. Google a barátod... :)

CEU --> libsik

#794285 banyaiz Előzmény: #794273

Szóval ok -okozat alapon közelítem akkor nehéz erre a gonosz Brüsszel, gonosz Soros történetre jutni.

Az egész arra tökéletes, hogy politikai szinten a magyar közvéleményben erre fogékony emberek fantáziáját megmozgatni a gonosz migránsokkal ilyen módon.

Brüsszel, és Soros el akarja árasztani Európát gonosz migránsokkal, mi felismertük ezt és kíméletlenül harcolunk velünk.

Népszavazás után egy kis pihenés aztán CEU-val , meg a civiltörvénnyel. Nehogy lekerüljön a napirendről ez a téma. Mert ez egy igen hálás téma harcolni a migránssimogatók ellen.

Jó eséllyel a választási kampány egyik fő eleme is ez lesz ilyen plakátokkal migránssimogató ellenzék, és a Soros által pénzelt akárki . :)

Ennyi van ebben nem több .

Dettó ugyanaz mint 14 előtt amikor a bankokkal való végső egyezséget ki kellett tolni választás utánra. Addig mint a rétest kellett nyújtani .

Ha Soros Györgyök potyognak az égből akkor is 18 választásig gonosz migránsozás mint vezérgondolatot meg kell őrizni , hát ilyen hálás téma nem terem mindig meg kell becsülni. :)

Ez van vsz Ibiza.

CEU --> libsik

#794284 Spade Előzmény: #794262

Bocsikah, de ezt írtad, és ez elég univerzálisan hangzott

"Lassan egy szerver fogja adni diplomát :-P na jó ez most egy picit erős, de erre halad a világ ."

hol van az egész szövegedben h AZOKAT a tárgyakat amiket a CEU tanít tanulhatod bárhol a neten ??? Most észbe kaptál és leírtad h melyekre gondoltál aztán én vagyok a fasz jó arc vagy. DE különben ez is csak esetleges felvehet bármit.És hol írtam én h keletet kedvelem meg a bezárkózást meg h a zorosz meg keleti modell a királyság ???, soha, sőt nemhogy nem írtam de nem is gondolom , te helyettem nyuszi faszságait olvasod.

Megjegyzem a keleti modell több helyen elég ütős, semmi esélyed nem lenne bekerülni egy közepes japo v dél- koreai egyetemre, hacsak nem e-learningben egy ottani postafiók egyetemre

CEU --> libsik

#794283 banyaiz Előzmény: #794273

Kétségtelenül rendkívül súlyos bűnöket követtek el Soros által támogatott szervezetek. Ők indították a líbiai , szíriai stb polgárháborút , meg ők tehetnek arról is , hogy Európában nincs népszaporulat, meg arról is , hogy a kapitalizmusban kontinensméretekben szopóágra kerültek országok stb.

Ha a tevékenységükkel Magyarországra illegális bevándorlókat hoztak miért nem tartóztatjuk le őket? Ha valaki áthoz a határon, vagy arra bíztat valakit jöjjön át illegálisan akkor gondolom vmilyen törvény megsért. Miért nem tartóztatjuk le őket ha ekkora bűnözők? :) Ne legyen még nagyobb humanitárius katasztrófa az egészből kioszt neki tájékoztatást a jogairól stb az Magyarország elleni bűn? Ha arra van bármi bizonyítékunk, hogy Soros, vagy vmelyik általa támogatott szervezett embercsempészkedett, vagy azt ösztönözte akkor a sokat emlegetett jogi útra kell lépnünk. Miért nem tettük?

Ellenben EU-s bírósági ítéletekkel ahol Mo-t elmarasztalták jogsértés miatt a gonosz migránsokkal szemben , és ezt úgy tálaljuk, hogy a gonosz Soros szervezet pénzt akar lenyúlni tőlünk. :) Ez nem a jogi egyetem szint hanem az óvoda, vagy a gyogyó, kínos, de ha lehet egy jót ezzel is migránsozni akkor politikailag megéri.

Egy szélmalomharc, egy ellenségnek kikiáltott Sorossal szemben. Amiközben lehet egy jót gonosz migránsozni, és ha ez sikerült akkor az politikailag már rossz nem lehet. :) Kb ez a tevékenységünk az ügyben.

CEU --> libsik

#794273 Ibiza Előzmény: #794264

gondolom migráns ügyben jelentéktelen az a rész.. sorosmakihoz köthető szervezetek bátoritották az inváziót.. és osztogattak szórólapokat mit kell tenni..

Az is rendben van nálad hamis szir papirokkal vagy enélkül törtek be emberek euba.. az országomba..nem tartották be a törvényeket..szokásokat..fenyegettek.. erőszakoskodtak.. ez is egy szösszenet lehet neked.

CEU --> libsik

#794272 Ibiza Előzmény: #794243

kaptál banánt maki? valami eredeti, nincs? csak Ibizától tudsz koppintani..megkeseredett pöcs vagy.. a kocsmák zsenije.. gondolom isszák szavaid..meg a kisérőket..

öreg majomotok soros mozgósit.. megmozhatta a teljes gépezetét.. kilátszanak az erővonalak.. dróton rángatja a bohócait.. ti meg beszopjátok a köritést..mert beszopni szükséges.

soros népe hej..

CEU --> libsik

#794270 Ibiza Előzmény: #794238

Köszönjük emese.. olvass utána mikor volt az első otp támadás.. és kinek volt akkor kerskedési felülete..és mi ugrott fel a szemed előtt...max a falepkéd.

A másik ha kicsit még gondolkodnál is rájönnél..te piaci folyamatok alapján döntesz a tőzsdei tranzakciódhoz.. nem azért egyik percről a másikra ettől eltérően erőszakosan,megtervezve befolyásolják. TA-d az mit mutat ilyen esetre..

Ha igy gondolod mért szipogtál orbán háza előtt mencsenmeg de azonnal mert hüje voltál chf hitelt vettél a muter házára.

Utcasarok

#794265 Hotibo

Igazából olyanok vagyunk (Magyarország), mint a sarki villanyoszlop, az összes kutya megjelöli, hogy az ő területe (ők, azok, tudjuk kik, emezek, meg amazok is), de végső soron senkié se teljesen, és végül jönnek a ....... (mindenkori aktuális helyi hülyéink) és ellopják az egész oszlopot.

A többi csak matricázás, meg izmusozás, médiakatyvasz, meg hangulatkeltés, hogy legyen min csámcsogni a démosznak.

CEU --> libsik

#794264 banyaiz Előzmény: #794243

Sorosozás kapcsán a gonosz spekuláns jelzős szerkezet másodlagos, az elsődleges fontossága a migráns simogatás = Soros témának van vsz . De a gonosz spekulánsozás egy hab a tortán. :)

MIndez abból következik , hogy elemezték az emberek ingerküszöbét mostanában a migránsok ütik meg.

Akkor valami kapcsán gonosz migránsok ellen lehet a levegőben hadakozni bármilyen ellenségkép ellen az jó. = ezt kell csinálni.

Ennyi a nagy matek a dolog mögött. Plusz persze legyen járulékos haszon ahogy a bankos buliból mondjuk egy Mkb. Ebből az, hogy kormánykritikus civilszervezeteket lehessen kicsit visszaszorítani, pedig amúgy is a sarokban a szőnyeg alatt vannak. Egy olyan országhoz képest ahol komoly civil mozgalmi hagyományok vannak.

Annyira csavaros észjárású taktika, hogy egy éti csiga is megfejti. :) De hát ezzel kutyulnak kavarnak és hát Brüsszeltől kezdve mindenki kénytelen rá reagálni, mert ha nem reagál rá akkor még úgy tűnne egyetért, vagy helyesli. Ha pedig reagál rá máris hasznos a taktika szempontjából hiszen vitát kezdett ezen a színvonalon, és lehet egy jót gonosz migránsozni, vagy spekulánsozni. Kör bezárult.

CEU --> libsik

#794263 tozsdenyul Előzmény: #794259

soros közpénzböl nyúlta le? Nálam meg ez a különbség

Egyébként se fájt neked semennyire még 5 évvel ezelött, ha a fidesz nyúlt le valamit, szóval ne erölködj ennyire a személyeskedéssel

CEU --> libsik

#794262 Koffein Előzmény: #794245

Jó tudni, hogy a ceu-n boncolást is tanítanak, meg hogy az alagsorba megtalálható egy óriási szélcsatorna is, meg reaktorfizikát, meg robotikával is foglalkoznak. Értem én... :)

Egyáltalán nem azért támadják, mert túl sok magvat szórtak el a nagyvilágba, meg az orosz tengelyen. Áááá dehogy... Persze, amíg lehetett még, ezen a hányadék helyen tanult némely közszolga, meg oligarcha gyereke is. Miután magukba szívták az elméletet, gyakorlatba ki is próbálhatják, hogy miként kell érvelni, úgy hogy saját magukat köpjék szembe. Igen, ezért megérte oda járni, ha már egy kis gerinclecsapolással is jár, legalább dagad a pénztárca... :-))

Ha már e-learning, közgazdasági elemzőt, politikatudományt, történelmet, kisebbségpolitikát, filozófiát, politika, közpolitika, környezetpolitika és menedzsmentet éstb éstb -t bárhol a világba magadba tudod szívni az internet segítségével. Azért írtam ezeket, mert ilyen tantárgyakat tanítanak a ceu-n és nem boncolást, vagy robotikát. Sőt ha érzel kellő erőt energiát magadban, több orosz egyetem képzésein leadott anyagot is magadba szívhatod, ha már ennyire a bezárkózás, meg a keleti modell fele hajlasz és számot adhatsz a felszívott anyagból (persze az orosz nyelvismeret előnyt jelenthet)... :)

CEU --> libsik

#794260 tozsdenyul Előzmény: #794259

jár a banán neked is, válasz nem jött

A különbség az, hogy én érvelek, a kritikai felvetésekre is, te meg szinte soha