CEU --> libsik
Koffein Előzmény: #794245Jó tudni, hogy a ceu-n boncolást is tanítanak, meg hogy az alagsorba megtalálható egy óriási szélcsatorna is, meg reaktorfizikát, meg robotikával is foglalkoznak. Értem én... :)
Egyáltalán nem azért támadják, mert túl sok magvat szórtak el a nagyvilágba, meg az orosz tengelyen. Áááá dehogy... Persze, amíg lehetett még, ezen a hányadék helyen tanult némely közszolga, meg oligarcha gyereke is. Miután magukba szívták az elméletet, gyakorlatba ki is próbálhatják, hogy miként kell érvelni, úgy hogy saját magukat köpjék szembe. Igen, ezért megérte oda járni, ha már egy kis gerinclecsapolással is jár, legalább dagad a pénztárca... :-))
Ha már e-learning, közgazdasági elemzőt, politikatudományt, történelmet, kisebbségpolitikát, filozófiát, politika, közpolitika, környezetpolitika és menedzsmentet éstb éstb -t bárhol a világba magadba tudod szívni az internet segítségével. Azért írtam ezeket, mert ilyen tantárgyakat tanítanak a ceu-n és nem boncolást, vagy robotikát. Sőt ha érzel kellő erőt energiát magadban, több orosz egyetem képzésein leadott anyagot is magadba szívhatod, ha már ennyire a bezárkózás, meg a keleti modell fele hajlasz és számot adhatsz a felszívott anyagból (persze az orosz nyelvismeret előnyt jelenthet)... :)