Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

CEU --> libsik

#794188 banyaiz Előzmény: #794163

Kettős cél van ezzel az egész civiles, ceus bulival. Az egyik lehessen egy jót Sorosozni olyan összefüggésben, hogy ő a gonosz spekuláns aki be akarja telepíteni Európát migránsokkal. Ebben kettő mérvadó szó is is van a spekuláns, meg a migránsok, vörös posztóként. :) Ebből lehet egy műbalhé ahol lehet megvédeni a hazát a migránssimagató Sorostól , minden nyilatkozatban elmondva, hogy Soros be akarja telepíteni Európát migránsokkal. Ez a retard része.

Háttérben pedig vmi olyasmi lehet vsz még mint szándék, hogy ezeket a civil szervezeteket megbélyegezni valahogy azzal, hogy külföldről kap pénzt. Valami olyasmit rásütni, hogy külföldről finanszírozták akkor biztos migránsokat akar betelepíteni, vagy vmi hasonló mélyenszántó történetet rásütni. Célként azzal, hogy még a közéletből ezt az ellenőrző funkciót is kivenni. A szerepét teljesen jelentéktelenné tenni, nem mintha most olyan jelentős lenne. Ahogy a média területén is .

Ebben a mai világban ahol azt nem lehet tisztán látni, hogy egy párt kitől kap lóvékat mert a hivatalos számok alapján nem is lehetne annyi kampánypénze amit elkölt óriásplakátokra stb. Szóval ebben a világban ha valaki álcázni akarja kitől kap pénzt mint civilszervezet Pl egy Soros azt szeretné, hogy úgy finanszírozzon egy Mo-n működő civil szervezetet ne tudják hozzá kötni, nem tudná megoldani? Ezer strómanon keresztül? Vagy küldene egy táska készpénzt aztán csókolom sehol nem jelenik meg. :) Ha ez lenne a célja. Szóval erőltetettnek érzem nagyon ezt a dolgot.

Legyen átláthatóság de akkor A-Z-ig és egy érdemi vita után higgadtan bevezetve, átfogó szabályozással stb. Ne a cirkusz legyen a lényeg.

CEU --> libsik

#794187 Spade Előzmény: #794183

ha hallgattál volna bölcs maradtál volna a tv-ben ott van h államközi szerződés is kell és az a szerződés ami kikényszeríthet. Az államközi szerződés maga az amiben a donor ország felelősséget vállal és kikényszeríthetőséget legalább is a szerződés erejéig

ugye az isis ilyet eleve nem tud kötni gondolom nem kell magyarázni és a bosnyák állam se ismer el egyetemi státuszt giliszta tenyészetre meg egy silóra,

index margójára

#794186 Ibiza Előzmény: #794184

nem értem, most hüjék ezek vagy sem? azt mondtad eddig egyszerű sémákkal operál a nem túl eszes vezető..akkor most mi,

CEU --> libsik

#794185 Ibiza Előzmény: #794183

műértetlenkedsz..csacsiskodsz mert ennyire azért nem vagy butácska..persze nyomod a nyomnivalót...értem Én van kötelezettség.. ez Te dolgod.. CEU kapcsán lehet látni kinek kell kiállni.. ki az aki szivvel..ki az aki kényszerből..ki csupán rátelepedik..kisajátítja..potyautas a cuccon.

a, Az átláthatóságról beszélünk.. ki milyen szervezetet támogat..mekkora zs megy ezekbe.. ha engem cseszetetnek a 3millánál..akkor az alapítványok oktatási intézmények is legyenek átláthatóak.. ha már pénzmosás és terrorizmmus.. mondtam..ha már harc akkor azért kellene lázadozni a focicsapatok is legyenek átláthatóak..sztem az egyházi szervezetek is..de minden egyéb civil alapítvány egyesület..

b, ceu nem egyetem,usában bejegyzett "egyetem" ami nem egyetem az usában.. semmilyen oktatást nem végez ott..így offshore egyetem is lehetne.. mellesleg tőlem egyetem is lehet ha valaki elfogadja ezt a papírt..de inkább csak magasszintű tanfolyam, képzés...mint az IBS..az csak főiskola.. de ez irreleváns ebben sz ügyben..jó tanárok vannak.meg vannak fizetve. de látszódjon honnan mennyi pénzt kapnak.. sok eus országban külföldi egyetem nem oktathat..nálunk annyi alakul.. egyetemek csak államközi megállapodás alapján lehessen..akkor, ez kedvezőbb mint más országok

mesügéskedsz..de arról írtam..usában olyan törvény van ezekre a szervezetekre..teljes átláthatóságot írnak elő.. honnan áramolnak a pénzek ezekbe..

Tudod jól miről van szó.. felnagyítani eltekerni.. lázítani békétlenkedni.. szabadságról..sajtószabadságról beszélni..miközben annyi a történet..tessék elszámolni.. és tisztázni mi a pöcs ez..okj-s szervezet? vagymi..

c, talán vak vagy szándékosan mellébeszél..aki nem látja milyen befolyásolási céllal alakulnak a shortos szervezetek..

index margójára

#794184 banyaiz Előzmény: #794177

Ezekből a média és bankos ügyekből mekkora előre gondolkodás látszik azért. Ez már a nem a gonosz CEU és gonosz migránsok világa. :)

Opciós jogok médiumokra de hagyják tovább működni kormánykritikus módon látszat kedvéért , hogy ne lógjon ki annyira a lóláb . Aztán mikor kitör a háború a családon belül akkor hirtelen nagy jelentősége lesz kinek a nevén fut az opció. Komoly azért ez indexre, tv2 -re Simi opciók és évekig pihenteti.

Egy Mészáros 1 év alatt 100 mrd-os vagyonnövekedés. Csak az összehasonlítás kedvéért Cs papa vagyonát becsülték olyan 200 mrd környékére emlékeim szerint. Ezt a trendet nézve jövőre megelőzi.

CEU --> libsik

#794183 tozsdenyul Előzmény: #794163

néha ritka nagy butaságokat írsz...

Ha van az usában tényleges egyeteme, akkor mitöl lesz nagyobb joghatósága a magyaroknak a ceura? (papíron éppen azért van az usában egyeteme, hogy gyakorolhassa a joghatóságot a zusa)

Ha habony bosnyák egyetemnek, vagy az isis-nek otthon is van egyeteme, attól miért lenne jobb nekünk?

"De hosszútávon a törvény nem is a ceut célozza (bármi is volt a kormányzati szándék most)"

Lásd kezdö mondat...

A civil finanszírozási törvényt az összes orosz meg szaudi kijátssza majd , ez csak vakítás, azoknak akik még hisznek a télapóban, neked pont tetszik is :)

Kádár népe, hej :)

#794168 Ibiza Előzmény: #794137

:) a sok szentlélek.. a becsület lovagjai.. akkor most miről is szólnak a megmozdulások?

nem arról? ha érdekük sérül..vagy azonos elbirálás elá esnének azt nehezen birják.. akkor egyből összetrombitálják saul fiait..lányait..nem erről?

CEU --> libsik

#794163 Spade Előzmény: #794125

Sztem nagyon is fontos h legyen egy eu-n (eu-n belüli azért jó mert ott van valamiféle joghatóság) kívüli egyetemnek hazai/otthoni kampusza vagy valami oktatási tevékenysége hamár egyetem. sztem ezt már egy ötödikes is beláttya. Már eleve abszurd h egy egyetemnek neveznek valamit pl ez a CEU ahol nincs oktatás otthon csak egy fiók cím ???? Milyen már ez ? Ne hülyüljünk már meg embörök teljesen. Már lelki szemeim előtt látom az index főcímeit meg a kétfarkú kutyapárt falfirkáit, mikor kiderülne h a HabonyÁrpád bosnyák egyetem alapított Mo-n egy egyetemet pedig boszniában nincs is semmije egyeteme végképp nem, csak egy giliszta neveldéje meg egy kukorica silója. De hosszútávon a törvény nem is a ceut célozza (bármi is volt a kormányzati szándék most) Azért fontos h a kiinduló országban is legyen egy egyetem mert van aki a felelősséget vállalja az ottani (gazda) egyetemért hiszen pl a kormánynak most nincs joghatósága a ceu-ra csinálhatna akármit. ilyen erővel mint a ceu az isis is alapíthatna itt egy iszlám főiskolát, ahol oktathatnák a zeurópai modern haladó jihadot és phd is lenne belőle,az eddigi sikeres merénylet szervezők lennének a konzulensek. Ugye az oktatás arabul folyna és amikor jönne egy ellenőrzés akkor ez nem is jihad hanem csak mohamed egyik ismert szúráját elemzik éppen...Fr-Ang-ném o-ban a merénylet toborzások félkészitések soxor mecsetekben zajlanak legtöbbször szaudi anyagi támogatással amit természetesen iszlám civil szervezeteknek nyujtanak. Ettől függetlenül sztem a CEU tv-t elbaszták és alkotmány ellenes mint már mondtam,de sztem fontos a tv. és nem lehet a CEU sem kivétel. A civil finanszírozási törvény meg mindenkinek hoz örömet, a fidesz hívőknek h sorosozhatnak, nyuszinak meg euromannak meg a momentumnak lmp-nek h az orosz ngo.kat is leleplezi ott is látni a befolyást, akik pedig nem akarnak iszlamizációt azoknak meg a szaudi stb támogatta ngo-kat leplezi le. Igazi össznépi win-win megoldás

Puzsér után Gulyás Márton is besétált a Pesti Srácok barlangjába

#794149 Koffein

Nem azért mondom, de a csajszi helyett valami felkészültebb, kevésbé affektáló, jobban érvelő személyt is odaültethettek volna. :)

Amikor a fagyi visszanyal :)

#794147 Koffein

Tényi István feljelentette a kormányt :)

Kinek hány pontja van? :-P

Kádár népe, hej :)

#794137 tozsdenyul

http://hvg.hu/itthon/20170427_kunetz_zsombor_mag...

rohadt civilek, rohadt soros, nemzetvesztö liberális mételyek

Nem hagyják szó nélkül lopni a kádereket, fenntartani a mutyirendszereket

Pofátlan, pimasz banda, meddig hagyjuk ezeket, mikor bsszuk már öket szájba, mi közük hozzá, hogy a mi pénzünket hogy lopják, elvégre a mi pénzünk, nem? Hadd lopják...

Kádár népe, tettre fel! Lépni kell!

CEU --> libsik

#794126 Ibiza Előzmény: #794125

a felszólalásokból nem ezek jönnek le... az egyéb soros szervezetek is tiltakoznak..ott nem kell kampusz..

El a kezekkel a ceutól.. diktatúra, fasiszta kormány a hívószavak..

CEU --> libsik

#794125 Koffein Előzmény: #794118

Igen, legyen átlátható, minden alapítványi szervezet. Úgy gondolom, nem a CEU átláthatósága ellen harcolnak az emberek, hanem az ellen, hogy ne egy olyan abszurd törvény miatt kelljen elmennie a CEU-nak, mint hogy van-e kampusza New Yorkba, vagy nincs. Mivel a mai világban a tudás átadást nem az határozza meg, hogy van-e kampusz vagy nincs.

CEU --> libsik

#794118 Ibiza

Totális támadásban a neolibsibal.. túltolták EU-ban vesztésre állnak..és most harcolnak minden cm-ért.. valamiért Budapestet akarják európai fészküknek.. (talán israel jövője is összefügg ezzel, új haza?)..látszik teljesen átszőtték a nemzetközi szervezeteket..idegen zászlóval fedik el céljaikat.

Gondolom teljesen egyértelmű..- nekem az- minden adományokból élő szervezet,szövetség, alapítvány legyen átlátható..ki fizeti a működését..

Azt is gondolom sokan azok közül akik a CEU átláthatósága ellen harcolnak azoknak evidencia az iszlám gyülekezet legyen átlátható.

Az is tény EU-ban usában a legtöbb országban kötelező az átláthatóság.. ott semmi hiszti.. és egy csomó országban nem működhet adományokból működő külföldi iskola.. akkor?

akkor miért is kellene zsibongani Mo.-on? nem azért, hogy a CEU ne legyen átlátható..hanem azért.. ne legyenek fideszközeli kivételek.. és a focicsapatok is átláthatóak legyenek.

a vallási csoportok átláthatósága kényes kérdés.. legyen? ne legyen? én azt mondom legyen..de vékony jég.. mi van ha megnézik mondjuk egy zsinagóga támogatóit.. hamis következtetéseket lehet levonni belőle a támogató irányultságáról.. de ez u.az a keresztény vagy az iszlám közösségeknél is.. de sajnos muszáj.. hiszen egy a mérce..