Regisztráció Elfelejtett jelszó

CEU --> libsik

Spade Előzmény: #794125

Sztem nagyon is fontos h legyen egy eu-n (eu-n belüli azért jó mert ott van valamiféle joghatóság) kívüli egyetemnek hazai/otthoni kampusza vagy valami oktatási tevékenysége hamár egyetem. sztem ezt már egy ötödikes is beláttya. Már eleve abszurd h egy egyetemnek neveznek valamit pl ez a CEU ahol nincs oktatás otthon csak egy fiók cím ???? Milyen már ez ? Ne hülyüljünk már meg embörök teljesen. Már lelki szemeim előtt látom az index főcímeit meg a kétfarkú kutyapárt falfirkáit, mikor kiderülne h a HabonyÁrpád bosnyák egyetem alapított Mo-n egy egyetemet pedig boszniában nincs is semmije egyeteme végképp nem, csak egy giliszta neveldéje meg egy kukorica silója. De hosszútávon a törvény nem is a ceut célozza (bármi is volt a kormányzati szándék most) Azért fontos h a kiinduló országban is legyen egy egyetem mert van aki a felelősséget vállalja az ottani (gazda) egyetemért hiszen pl a kormánynak most nincs joghatósága a ceu-ra csinálhatna akármit. ilyen erővel mint a ceu az isis is alapíthatna itt egy iszlám főiskolát, ahol oktathatnák a zeurópai modern haladó jihadot és phd is lenne belőle,az eddigi sikeres merénylet szervezők lennének a konzulensek. Ugye az oktatás arabul folyna és amikor jönne egy ellenőrzés akkor ez nem is jihad hanem csak mohamed egyik ismert szúráját elemzik éppen...Fr-Ang-ném o-ban a merénylet toborzások félkészitések soxor mecsetekben zajlanak legtöbbször szaudi anyagi támogatással amit természetesen iszlám civil szervezeteknek nyujtanak. Ettől függetlenül sztem a CEU tv-t elbaszták és alkotmány ellenes mint már mondtam,de sztem fontos a tv. és nem lehet a CEU sem kivétel. A civil finanszírozási törvény meg mindenkinek hoz örömet, a fidesz hívőknek h sorosozhatnak, nyuszinak meg euromannak meg a momentumnak lmp-nek h az orosz ngo.kat is leleplezi ott is látni a befolyást, akik pedig nem akarnak iszlamizációt azoknak meg a szaudi stb támogatta ngo-kat leplezi le. Igazi össznépi win-win megoldás