műértetlenkedsz..csacsiskodsz mert ennyire azért nem vagy butácska..persze nyomod a nyomnivalót...értem Én van kötelezettség.. ez Te dolgod.. CEU kapcsán lehet látni kinek kell kiállni.. ki az aki szivvel..ki az aki kényszerből..ki csupán rátelepedik..kisajátítja..potyautas a cuccon.
a, Az átláthatóságról beszélünk.. ki milyen szervezetet támogat..mekkora zs megy ezekbe.. ha engem cseszetetnek a 3millánál..akkor az alapítványok oktatási intézmények is legyenek átláthatóak.. ha már pénzmosás és terrorizmmus.. mondtam..ha már harc akkor azért kellene lázadozni a focicsapatok is legyenek átláthatóak..sztem az egyházi szervezetek is..de minden egyéb civil alapítvány egyesület..
b, ceu nem egyetem,usában bejegyzett "egyetem" ami nem egyetem az usában.. semmilyen oktatást nem végez ott..így offshore egyetem is lehetne.. mellesleg tőlem egyetem is lehet ha valaki elfogadja ezt a papírt..de inkább csak magasszintű tanfolyam, képzés...mint az IBS..az csak főiskola.. de ez irreleváns ebben sz ügyben..jó tanárok vannak.meg vannak fizetve. de látszódjon honnan mennyi pénzt kapnak.. sok eus országban külföldi egyetem nem oktathat..nálunk annyi alakul.. egyetemek csak államközi megállapodás alapján lehessen..akkor, ez kedvezőbb mint más országok
mesügéskedsz..de arról írtam..usában olyan törvény van ezekre a szervezetekre..teljes átláthatóságot írnak elő.. honnan áramolnak a pénzek ezekbe..
Tudod jól miről van szó.. felnagyítani eltekerni.. lázítani békétlenkedni.. szabadságról..sajtószabadságról beszélni..miközben annyi a történet..tessék elszámolni.. és tisztázni mi a pöcs ez..okj-s szervezet? vagymi..
c, talán vak vagy szándékosan mellébeszél..aki nem látja milyen befolyásolási céllal alakulnak a shortos szervezetek..