Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Régi örvénykamrásba még …

#793112 KawaBazsy Előzmény: #793108

Régi örvénykamrásba még beleönteném, de a nagynyomású dieselt a franc se tenne tönkre vele.

Tüntetések

#793110 Ibiza Előzmény: #793109

Én a magam részéről rendpárti vagyok és nyitott...

Ha úgy kezdesz egy pozitív mondatot legyen..? egyből mondom..igen..legyen.

Legyenek normális egyszerű és átlátható törvények amik adnak egy mozgásteret..egy túlszabályzás nélküli keretet a társadalom életéhez.. ezek a törvények mindenkire vonatkozzanak.. nem lehetnek a törvényekben féregjáratok..ahol a furcsaarcú ügyvédek közlekednek.Az ügyeskedőket fogják meg..nem az agyonszabályozott törvényekre van szükség...a 20% úgy is ügyeskedni fog ha megfeszülnek is..ezért nem lehet a 80%-ot gúzsbakötni.

Kellenek civil szervezetek.. ezek legyenek átláthatóak.. és valóban az elsődleges cél érdekében dolgozzanak..ne valami fedőszerve legyen egy politikai vagy eszmei tömörülésnek..ha mentsük meg a bálnákat akkor azon kell dolgozni..nem lehetnek politikai célok.

Ha valamelyik civil szervezet a kormány ellen dolgozik (ez nem a véleménynyilvánítás) az demokráciaellenes..antidemokratikus ..miért? mert a demokráciának megvannak a szabályai..ezen belül kell mozogni.. szereptévesztés és antidemokratikus ha ezeken a szabályokon kívülről támadják a demokratikus felépítményt..

Ha nem tetszik egy választás eredménye..amit a többség hozott.. ki a f..t érdekel.. így jártál..

Azt sem értem miért engedik a gyűléseket olyan helyre amik korlátozzák más emberek jogait.. Nem bonyi.. Budapesten a körutak a hidak a sugárutak a város vérkeringése..miért kell ezeket eltorlaszolni..Sokan jönnek temetésekre esküvőkre keresztelőkre.. de nem jutnak el mert macskajánosok épp azt gondolják amiről makognak az ezeknél a dolgoknál fontosabbak.. van ezeken felül hely ahol lehet hordókat felállítani..onnan nagyot kiálltani..és ontani a rögeszménket..

Nekem nem idegen a migráció.. jöjjön aki dolgozni és adózni akar..nekem színesen szép a világ.. ez a természetes migráció.. házasságok.. élethelyzetek.. iskolák.. most is él itt sok holland israeli francia.. angol.. szír..iraki..vietnámi..egyiptomi török....kínai.. tartsák szokásaikat.. de nem alakulhatnak ki párhuzamos társadalmak..a magyar törvények az elsődlegesek..akinek nem, az ne jöjjön.. keressen magának tematikus országot ami megfelel neki.

bonyi? nem.

Tüntetések

#793109 Ibiza Előzmény: #793105

Lássunk lényeget,

Hoznak olyan törvényt amivel átláthatóaknak kell lenniük az alapítványoknak az iskoláknak..és civil szervezeteknek.. erre vonatkozóan usában -a demokrácia nagy exportőrénél- lényegesen szigorúbbak az előírások.

Ez helyes, hiszen átláthatónak kell lenni egy ilyen szervezetnek ne feledjük a terrorveszélyt..és a pénzmosást.

lehet..sőt valószínű kártékonygyurkára is szabják.. a törvényt.. ami kisszerű dolog.. nem elegáns..(ha csak érintett gyurka akkor ki a f..t érdekel ) nem szép..HA így van.. a teljes törvény előterjesztést nem láttam...azt sem tudom mennyire volt előkészítve..

Hogy erre a helyzetre lesznek megmozdulások és bejelentett tüntetések..az jó..demokrácia van.. az, hogy ezek az emberek hazudnak torzítanak.. hát az már az ő személyes kisugárzásuk..

Tüntethetnek, minden média leadja a nyilatkozatokat..élő közvetítések vannak.. és közben arról beszélni nincs demokrácia és sajtószabadság Mo.-on.. az egy nagyfokú butaság.. tudod.. "engem gyíkká változtatott..mondja a faszi.. néznek rá mert nem gyík.. jaaa de már elmúlt." (Brien..)

Lássuk azt is nagyon felkészült/szített csapat van itt...jól használják a média eszközeit..rendszeresen provokálják rendőröket..lakosokat..eszkalálni akarják a helyzetet.. viszi őket a vérük..tudni akarják meddig mehetnek el.. és utána lehet nyafogni ha túllépik a cselekvés határát..várják a szélsőségesek megjelenését.. ha nem jönnek, kénytelenek visszahívni szabóalbit israelből...legyen máá.. "mi van én már szart sem érek"..nekem nem járnak a szélsőségesek?

Nézzük miről beszél ez a brigád? hát a tervezett iskolai változásról a legkevesebbet..arról: nincs demokrácia..erről fentebb írtam.. és belejön a kormányváltás.. mint politikai elem.. akkor most mi is a cél?

sok ismerősöm ezzel járt…

#793108 Sumér harcos Előzmény: #793102

sok ismerősöm ezzel járt,amig olcsobb volt.

kész fritukká váltak az autók.

volt igazoltatták,2es golffal,rendőr nem vette észre.

Tüntetések

#793107 Ibiza Előzmény: #793105

Szokás szerint keversz dolgokat, ráadásul szándékosan..mert annyire nem lehetsz hüje ne lásd a különbséget..

ha emlékeznél akkor az öszödi beszéd nyilvánosságra hozása volt a fő ok.. ez szeptember dereka..

Ha beismeri egy miniszterelnök hazugsággal győztek..és semmit nem tettek ezért a "qrva országért".. ott válság van.. gyurcsótiék talán szándékosan eszkalálták a helyzetet.. erkölcsi..morális és politikai válság alakult ki.. A külföldi sajtó a köztársasági elnök is ezt mondta egy ilyen kijelentés után le kell mondani..

De nem így gyurcsótiék.. mszp és szdsz kiállt gyurcsóti mellett.. a közigazgatás a bizonytalanságok miatt leállt vagy akadozott...az emberekben forradalmi hangulat alakult..

A ksizivárogtatás után volt egy állandó tüntetés a Kossuth téren.. okt 23-a hajnalban bombavizsgálatra hivatkozva kiürítették a teret mondván utána visszamehetnek..de persze nem engedték vissza a tüntetőket..és az ide bejelentett tüntetést is a megkezdés elött "feloszlatták".. okt 23.-án a szokásos és bejelentett helyeken mentek a megemlékezések..Bazilika, Deák tér, Nyugati, Corvin köz.stb stb..ezek között ment tömeg.. a RÁDIÓHOZ IS VONULT EGY TÖMEG ott petíciót akartak átadni.. semmi bajuk nem lett volna ha átveszik..de nem.. innen már senki nem tudja szándékos vagy hibás döntések sorozata eszkalálta a helyzetet..megjelentek szélsőjobbosok és csehszlovák és magyar focihuligánok.. rendőrségi túlkapások..Astoriánál a fidesz megemlékezés..az innen a lövések irányába haladó tömegre nyomták a tüntetőket a rendőrök..sok felvétel van a huligánok mellett elmennek a rendőrök és az érkezőkre támadnak..idősek nők..külföldiek.. békés járókelőket külföldieket vertek lőttek tiltott nem rendszeresített eszközökkel..csuklyás azonosítás nélküli rendőrök.. sokakat megnyomorítottak.. és nem engedték a mentősök ellássák őket... katonaság adott át rendőröknek fegyvereket eszközöket..ami tilos..és mellesleg épp itt gyakorlatoztak israeli rendőrök...

Forradalmi lett a hangulat..De tudod ezeket..nem vagy ennyire hüje..

Most ezt összekeverni a mostani ajvákolással.. nyusz-nyusz.. inkább fesd a tojásaidat..

Tüntetések

#793106 prospero Előzmény: #793105

Na mesterlövészeket még nem béreltek fel /bíztak meg a külföldi titkosszolgálatok...:-)!

Tüntetések

#793105 tozsdenyul Előzmény: #793080

"Az sem megy ha 10ig van egy demonstráció..akkor ott be kell fejezni.. és tudod miért cicamica? egyrészt mert nem korlátozhatod mások szabadságát..másrészt törvény van rá.. tudod a liberalizmus.. na nem a tifélétek..hanem a valódi.."

Nahát, sosem gondoltam volna, hogy te tényleg nem állod a kettös mércét, és vénségedre hangosan és jól artikuláltan megvéded Gergényit, meg a 2006-os fidesz gyülés utáni tüntetés szétverést ;)

Jó cikk...Itt annyi az é…

#793104 Ricsi Előzmény: #793102

Jó cikk...

Itt annyi az étolaj kb, mint a Diesel, nem érdemes vele játszani.

Persze, persze... Magyar…

#793102 Koffein Előzmény: #793101

Persze, persze... Magyaroroszágon az étolaj azért drágább, mert anno, néhány ügyeskedő rájött, hogy az elhasznált olajat autóba is fel lehet használni. Majd az állam lépett és hirtelen felemelték az árát, hogy ne érje meg...

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/etolaj/

Vagy àfacsalt az is, vag…

#793101 prospero Előzmény: #793087

Vagy àfacsalt az is, vagy uniós tàmogatott. Nem egyforma/egyenlő a tagorszàgi tàmogatàs...

festékdobálás..

#793097 Ibiza Előzmény: #793095

próbáld héberül..hátha..

én mindig jól éltem.. mert szorgalmas és okos vagyok ,)

Nem látod a különbséget az a te gondod.. békés tüntetésnek indult..és reakció volt a rendőri brutalitásra..

ilyenkor felmerül vannak provokátorok.. furcsa mozgású emberek jártak tévénél...

festékdobálás..

#793095 Láma Előzmény: #793093

A szabad véleménynyilvánítás eszközeiről puffogtál. Ebből a szempontból irreleváns a véleménynyilvánítás oka. Az elfogadott eszköz egyenlő kell legyen, bármi ellen tiltakozol. Mármint, ha egyenlő a mérce. (Amit rendszeresen kifogásolsz.) Magyar nyelven ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni. A lovárit meg nem ismerem olyan szinten, hogy megértessem magam. Így körülményes a kommunikáció more. :)

"még soha nem éltek ilyen jól a macska jánosok."

Ebben egyetértünk. Örülök, hogy jól élsz.:)

festékdobálás..

#793093 Ibiza Előzmény: #793092

Amikor szemkilövése volt? Fejre löttek a rendőrök? és összetoltak tüntetőket? amikor nemvipera volt a rendőröknél? Amikor azonositószám nélküli rendőrök "dolgoztak" itt..és meglepő módon israelből gyakorlat céljából ideérkezők is pont akkor jártak erre?

Amikor a rendőrök elvették a Magyar Zászlót földre dobták és megtaposták? Amikor végigvertek mindenkit az utcákon? (mindezt a nemzeti ünnepen)

Amikor Magyarország állitólagos miniszterelnöke azt mondta lehet elmenni akinek nem tetszik?

Amikor szilvási behivta a kgb-seket a magyar titkosszolgálat átvilágitására?

Amikor hazudtak éjjel és nappal és semmit nem tettek ezért a qrva országért?

Amikor az államadósság növelésével foltozták a hiányt? amikor egekben voltak a hitelkamatok? Amikor loptak amit láttak?

Amikor az ingyen eus pénzek 25%-át sem használták fel?

Kopaszok vagy nagyorrúak? nem mindegy? Tényleg azonos a helyzet? Miből is eszkalálódott a helyzet?

még soha nem éltek ilyen jól a macska jánosok.

festékdobálás..

#793092 Láma Előzmény: #793085

Tudsz dobni nekünk egy 2006-os linket, ahol ugyanezt leírtad, mikor a vajdád hős kopaszai gyújtogattak? Mert anélkül ez csak egy a szokásos hiteltelen böffeneteid közül.