festékdobálás..
Ibizaha soros alapítványait..vagy egy zsinagógát dobnának festékes dobozokkal..akkor az is a szabad véleménynyilvánítás eszköze lenne?.. vagy az más tészta..az már "fegyverbe ki neolibsi mert támadnak a fasiszták"?
VESZÉLYES JÁTÉK..akkor már dobhatunk a templomokra is.. református a R. keresztényére..stb stb.. nem tetszik mert nem a mi kutyánk kölke..és jogom van a véleményem kinyilvánítására.. de hoppá.. hova lesz az elfogadás..a demokrácia.. amikor tiszteletben tartom mások életét véleményét..és a többség akaratát..hol a határ?
Mindig a kettős mércét utáltam..és azt amikor egy nagyhangú brigád előtérbe tolja a képét..elnyomva mindent..és mindenki érdekét..visít mint állat.és arról beszél kéretlenül is ő engem képvisel..értem harcol és hal...
de .nem tartják tiszteletben mások fájdalmát..sérelmeit... hagyományait.. az érdekeiről vagy személyes jogairól nem is beszélek. Demokrácia van..mindenki felállhat egy hordóra elmondja a véleményét..mozgalmakat indíthat.. ez helyes.. de el kell fogadni mások más véleményét..és tiszteletben is kell tartani..ez már csak egy ilyen játék.
Amúgy érdekes a dolog..tetszik kik akarnak domborítani, kik akarnak rátelepedni.. alakula molekula