Hozzászólás
phiona Előzmény: #792545Jajj Ricsi… az a 750 EUR ott nem sok mert drága az élet, nehogymá h dőzsöl és GDP-t lendítve fogyaszt abból… és Mo. meg hol van attól… az itthoni max h a Duna-járó hajókat látja a sok német turistával, nekik erre is telik, neki meg mire is? Aránytalan az elosztás, erre próbáltam utalni. Nem a 28e nyugdíjú jár csókdosni a nagyurak kezeit. Sok van 200e felett, ilyenolyan alapon, ezt vágnám meg, mert aránytalan. Jobb lenne persze adni, növelni, de miből? Egységnyi van elosztásra és kissé el lett tüntetve, szalonképtelebbül de tényszerűbbnek tűnőn: el lett lopva. Még szalonképtelenebbül: tisztelt nincstelen miniszterelnökünk lopja el az országot strómanok neve alatt. Még sokkal szalonképtelenebbül: az oroszok által zsarolt miniszterelnökünknek, mert náluk a titkos besúgó aktái, semmi se drága. Állítják róla egyesek, nem tudom. Mondjuk ha ez igaz a helyében lemondanék, de lehet ez 1 olyan pszichotikus csavar is amiből nincs menekvés…rab benne. Néztem amikor Vona feltette a kérdéseit a Parlamentben és gyárilag hárította de a mimika és nyelvcsapások elég árulkodók voltak… Mondjuk eleve nonszensz h hogyan is jönne ki ennyi pénzből 5 gyerekkel (Récsölre mondjuk költeni kár volt, angolul se tanult meg de ez nem akadálya h vigye Lawrence által a teljes hazai szállodaipart), és szembe hazudni a választókat, főleg nyíltan: nem szép.
Nem azok komcsik aki rendbetenni akarják évtizedes eltérítések után…a narancsosok akarják a komcsi fölt is beleülve levenni. 2+ millió nyugdíjas, igen. Írhatnék erről sokat… főleg a magára hagyatottságról a végén, de mindegy is, aljas az egész.