Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

:) megjött pubi is..egy …

#792930 Ibiza

DSC 1214

:) megjött pubi is..egy lengetős fotózás erejéig.

ez melyik országból jött…

#792929 Ibiza
DSC 1225

ez melyik országból jött? svéd?

CEU kapcsán

#792920 Tucsok Előzmény: #792904

Én még sehol nem láttam egy listát a többi 26 egyetemről,és nem olvastam a törvényt.Ezt így ki lehet jelenteni hogy a többi egyetemre nem vonatkozik ez a törvény ? A többi egyetemet nem kellene megmenteni?

'A baloldali az, aki föl…

#792919 Ibiza

'A baloldali az, aki fölhozza a lakásába a koldust'

ja.. mindegyik felviszi.. és ha konzervativ viszi fel? jaaa aznem lehet..vagy az látens balos? idiótiznus a négyzeten..

miszerint a köztévé munkatársai megérdemelték, hogy a vasárnapi CEU-tüntetésen rájuk támadt az agresszív tömeg.

#792915 Ibiza

http://magyaridok.hu/belfold/megtamadtak-az-m1-mun...

http://magyaridok.hu/belfold/megtamadtak-az-m1-mun...

kicsit kezdünk ágresszivak lenni nem? hova lesz a tolerancia..a mások véleményének a tiszteletben tartása? Lesz egy pont ahol elég lesz..majd nem nyafogni..

Gondolom megint jön egy fideszes békemenet..ha nagyon élesedik akkor lemond a kormány és előrehozott választás? és akkor? vajon ki nyer? gondolkodni kéne tán..

milyen boldog a bal olda…

#792913 Ibiza

milyen boldog a bal oldali szőke fiú. "végre eljött ami időnk".. ha eljön akkor észre fogod venni..de akkor ne ajvékolj.

CEU kapcsán

#792904 Koffein Előzmény: #792902

A ceu teljesítésről, a kormány kommunikációja szerint, egy egyetem felelt meg az előírásoknak. Az összes többinél hiányosságot tártak fel, de egy egyetemre szabják a törvényt. Egyáltalán nem gyanús, ááááá dehogy.

Jaksity nem nagy formátu…

#792903 Ibiza Előzmény: #792629

Jaksity nem nagy formátumú ember.. mostanában mániákus is.. amúgy zseni a faszi.. nálam inkább egy szakminiszter lehetne.. gazdasági..vagy hasonló

CEU kapcsán

#792902 Ibiza

Megy a melldöngetés..mencsük meg a ceutozás..

de miről is van szó? nekik is teljesiteni kell a más egyetemekre vonatkozó előirásokat.. és meg kell, hogy jelenjenek a támogatók.. ez igen..ezt a mérhetetlen diktatúrát.. a kiváltságok bezzeg tetszenek...

butaság, nem tudom milye…

#792900 Ibiza Előzmény: #792875

butaság, nem tudom milyen országokban jártál euban..nem fekete vagy fehér a képlet..minden ország más.. másabbak ez emberek a mentalitás.. mellesleg sztem fogalmad sincs milyen az oroszoknál élni..

ez olyan szdsz-esre sikerült..szdsz vagy lábszag és mucsa.. mondta anno a nagy észkombájn.

iszlamizalodo EU vagy iszlamizalodo SZU?

#792892 tozsdenyul Előzmény: #792888

"akkor nem igaz a másik prognózis, hogy 2050-re kisebbségben lesznek a német felmenővel rendelkezők németországban és a fiatal korosztályban már többségben a bevándorlók?"

Nem, es le is irtam mar a migrans topikban tobbszor. 2050-re kizart. Atomhaborut leszamitva.

"És a születésszámban mennyi a német felmenőkkel rendelkező nők fertilitási rátája? Konvergál már a nullához? Bajorországról 0,3 -0,9et hallottam."

hallottal? kitol? Viktortol? Hallomasokra alapozzatok a strategiakat? Ha nem jott be, akkor hehe, hihi? Nekem is ugy tunik, hogy ti ennyit tudtok...

Szerintem pl kepessegeidet nem haladja meg, hogy linkelj megbizhato adatokat a kerdesedre. Hadd okuljunk mi is.

#792888 prospero Előzmény: #792886

Hehe. Nem kizárt az iszlám hatalomátvétel oroszban sem hosszabb távon. Jelige: van rosszabb putyinnál. .

és mit mutatnak a korfára standardizált adatok? Mekkora az arány a 20-40 évesek között illetve 20 év alattiak körében? Mivel többségében fiatalok érkeznek.

És a születésszámban mennyi a német felmenőkkel rendelkező nők fertilitási rátája? Konvergál már a nullához? Bajorországról 0,3 -0,9et hallottam. A bevándorlóké meg 2,2?

akkor nem igaz a másik prognózis, hogy 2050-re kisebbségben lesznek a német felmenővel rendelkezők németországban és a fiatal korosztályban már többségben a bevándorlók? Ez azért elég hsmar itt van...

Másrészt ami igaz volt az iszlámra etnikai/vallási összetételre kisebb bevándorlási nyomás mellett, az nem biztos igaz lesz ahol tömbösítve telepednek le re: nem gyakorolják a vallásukat

#792886 tozsdenyul Előzmény: #792882

muszlimok az EU-ban, 2010: 19 millio, 3.8%

fertilitasi rata: 2.2, elorejelzes 2020-ra, 2.0

A nemet muszlimok kb fele, nem tartja vallasat felnott koraban

muszlimok Oroszorszagban 2010: 11,5 millio, 7.9%

fertilitasi rata Csecsniaban: 2.9, Ingusfoldon 2.99

50% feletti, muszlim tobbsegu orosz tartomanyok:

Csecsnia, Ingusfold, Dagesztan, Tatarsztan, Balkaria

masodik legnagyobb vallas EU-ban: nem vallasos/ateista

masodik legnagyobb vallas Oroszorszagban: iszlam

Legnagyobb muszlim kozosseggel rendelkezo varos Europaban: Moszkva

Iszlamista terrorcselekmenyek Oroszorszagban,

az Orosz Nyomozohatosag (Следственный комитет Российской Федерации) jelentese alapjan, 2013-ban:

661 terrorista buncselekmeny, 31 terrortamadas, 40 halott, tobb tucatnyi sebesult

Nagyon rugóztok a szar ceun..

#792885 prospero Előzmény: #792883

és mellesleg orosz diktatúra fasorban nincs az iszlám országok berendezkedéséhez képest, pl. Nem fejeznek le embereket államilag nyilvánosan pl. Nők, gyerekek helyzete stb.

Pontosan ahogy mondod. Eut csomagban kapod ahogy függetlenedés megteremtésével együtt is járnak problémák. Ha orosz befolyás alá kerülsz azzal is lennének problémák. Ez orosz propaganda? Tisztázzuk egyszer s mindenkorra: nem vagyok híve a kritikátlan nyugat imádatnak, de orosz imádatnak sem.