palkovics a megoldásával nagyon becumiztatta a ceuzokat, akik így a betiltás kapcsán hatalmasat égtek tulajdonképpen a semmire hisztiztek egy nagyot, a nóbeldíjas tudósokkal együtt is akiket így megmajmoltak sorosék, hát röhej az egész :).. Sztem ez szándékos volt a korm részéről amúgy, h lássák kik mozdulnak be és terítsék a lapokat.soros mellett, továbbá h lejárassák a sipítozásokat itthon is és az eu-ban is. Ezért is nem rteagáltam a ceu-ra mert gondoltam h csavar van benne és várjuk ki a végét
Ezzel együtt áder hatalmas faszságot csinált h nem küldte alkotmány bíróságra mert tudható volt h úgyis ott köt ki és akkor meg játszák le minél előbb derüljön ki h mi a helyzet. Aki most elküldi az lesz a jóarc az áder meg marad a bajszos szar v mit skandálnak. Hatalmas hülyeség volt.
Egyébként sztem is alkotmány ellenes ha másért nem azért mert túl rövid határidőt szabott (teljesíthetetlent) pl. a ceunak a megfelelésre. Itt a fidesz móhósága játszott h lerövidítették, de nem zárom ki h ez is szándékos volt, direkt h ellkaszálják és ezzel mutathassa a kormány az eu.nak és a világnak h itt demokrácia van....majd meglátjuk mi lesz a játék kérni kell egy kv-t és nézni :)