Én még sehol nem láttam egy listát a többi 26 egyetemről,és nem olvastam a törvényt.Ezt így ki lehet jelenteni hogy a többi egyetemre nem vonatkozik ez a törvény ? A többi egyetemet nem kellene megmenteni?
'A baloldali az, aki fölhozza a lakásába a koldust'
ja.. mindegyik felviszi.. és ha konzervativ viszi fel? jaaa aznem lehet..vagy az látens balos? idiótiznus a négyzeten..
http://magyaridok.hu/belfold/megtamadtak-az-m1-mun...
http://magyaridok.hu/belfold/megtamadtak-az-m1-mun...
kicsit kezdünk ágresszivak lenni nem? hova lesz a tolerancia..a mások véleményének a tiszteletben tartása? Lesz egy pont ahol elég lesz..majd nem nyafogni..
Gondolom megint jön egy fideszes békemenet..ha nagyon élesedik akkor lemond a kormány és előrehozott választás? és akkor? vajon ki nyer? gondolkodni kéne tán..

milyen boldog a bal oldali szőke fiú. "végre eljött ami időnk".. ha eljön akkor észre fogod venni..de akkor ne ajvékolj.
megy az ügyeskedés..és persze a jogászkodás..
A ceu teljesítésről, a kormány kommunikációja szerint, egy egyetem felelt meg az előírásoknak. Az összes többinél hiányosságot tártak fel, de egy egyetemre szabják a törvényt. Egyáltalán nem gyanús, ááááá dehogy.
Jaksity nem nagy formátumú ember.. mostanában mániákus is.. amúgy zseni a faszi.. nálam inkább egy szakminiszter lehetne.. gazdasági..vagy hasonló
Megy a melldöngetés..mencsük meg a ceutozás..
de miről is van szó? nekik is teljesiteni kell a más egyetemekre vonatkozó előirásokat.. és meg kell, hogy jelenjenek a támogatók.. ez igen..ezt a mérhetetlen diktatúrát.. a kiváltságok bezzeg tetszenek...
butaság, nem tudom milyen országokban jártál euban..nem fekete vagy fehér a képlet..minden ország más.. másabbak ez emberek a mentalitás.. mellesleg sztem fogalmad sincs milyen az oroszoknál élni..
ez olyan szdsz-esre sikerült..szdsz vagy lábszag és mucsa.. mondta anno a nagy észkombájn.
bayernél mindig van lentebb és lentebb és lentebb...
https://444.hu/2017/04/12/a-magyar-tortenelem-legj...

"akkor nem igaz a másik prognózis, hogy 2050-re kisebbségben lesznek a német felmenővel rendelkezők németországban és a fiatal korosztályban már többségben a bevándorlók?"
Nem, es le is irtam mar a migrans topikban tobbszor. 2050-re kizart. Atomhaborut leszamitva.
"És a születésszámban mennyi a német felmenőkkel rendelkező nők fertilitási rátája? Konvergál már a nullához? Bajorországról 0,3 -0,9et hallottam."
hallottal? kitol? Viktortol? Hallomasokra alapozzatok a strategiakat? Ha nem jott be, akkor hehe, hihi? Nekem is ugy tunik, hogy ti ennyit tudtok...
Szerintem pl kepessegeidet nem haladja meg, hogy linkelj megbizhato adatokat a kerdesedre. Hadd okuljunk mi is.
Hehe. Nem kizárt az iszlám hatalomátvétel oroszban sem hosszabb távon. Jelige: van rosszabb putyinnál. .
és mit mutatnak a korfára standardizált adatok? Mekkora az arány a 20-40 évesek között illetve 20 év alattiak körében? Mivel többségében fiatalok érkeznek.
És a születésszámban mennyi a német felmenőkkel rendelkező nők fertilitási rátája? Konvergál már a nullához? Bajorországról 0,3 -0,9et hallottam. A bevándorlóké meg 2,2?
akkor nem igaz a másik prognózis, hogy 2050-re kisebbségben lesznek a német felmenővel rendelkezők németországban és a fiatal korosztályban már többségben a bevándorlók? Ez azért elég hsmar itt van...
Másrészt ami igaz volt az iszlámra etnikai/vallási összetételre kisebb bevándorlási nyomás mellett, az nem biztos igaz lesz ahol tömbösítve telepednek le re: nem gyakorolják a vallásukat