Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

:) megjött pubi is..egy …

#792930 Ibiza

DSC 1214

:) megjött pubi is..egy lengetős fotózás erejéig.

ez melyik országból jött…

#792929 Ibiza
DSC 1225

ez melyik országból jött? svéd?

CEU kapcsán

#792920 Tucsok Előzmény: #792904

Én még sehol nem láttam egy listát a többi 26 egyetemről,és nem olvastam a törvényt.Ezt így ki lehet jelenteni hogy a többi egyetemre nem vonatkozik ez a törvény ? A többi egyetemet nem kellene megmenteni?

'A baloldali az, aki föl…

#792919 Ibiza

'A baloldali az, aki fölhozza a lakásába a koldust'

ja.. mindegyik felviszi.. és ha konzervativ viszi fel? jaaa aznem lehet..vagy az látens balos? idiótiznus a négyzeten..

miszerint a köztévé munkatársai megérdemelték, hogy a vasárnapi CEU-tüntetésen rájuk támadt az agresszív tömeg.

#792915 Ibiza

http://magyaridok.hu/belfold/megtamadtak-az-m1-mun...

http://magyaridok.hu/belfold/megtamadtak-az-m1-mun...

kicsit kezdünk ágresszivak lenni nem? hova lesz a tolerancia..a mások véleményének a tiszteletben tartása? Lesz egy pont ahol elég lesz..majd nem nyafogni..

Gondolom megint jön egy fideszes békemenet..ha nagyon élesedik akkor lemond a kormány és előrehozott választás? és akkor? vajon ki nyer? gondolkodni kéne tán..

milyen boldog a bal olda…

#792913 Ibiza

milyen boldog a bal oldali szőke fiú. "végre eljött ami időnk".. ha eljön akkor észre fogod venni..de akkor ne ajvékolj.

CEU kapcsán

#792904 Koffein Előzmény: #792902

A ceu teljesítésről, a kormány kommunikációja szerint, egy egyetem felelt meg az előírásoknak. Az összes többinél hiányosságot tártak fel, de egy egyetemre szabják a törvényt. Egyáltalán nem gyanús, ááááá dehogy.

Jaksity nem nagy formátu…

#792903 Ibiza Előzmény: #792629

Jaksity nem nagy formátumú ember.. mostanában mániákus is.. amúgy zseni a faszi.. nálam inkább egy szakminiszter lehetne.. gazdasági..vagy hasonló

CEU kapcsán

#792902 Ibiza

Megy a melldöngetés..mencsük meg a ceutozás..

de miről is van szó? nekik is teljesiteni kell a más egyetemekre vonatkozó előirásokat.. és meg kell, hogy jelenjenek a támogatók.. ez igen..ezt a mérhetetlen diktatúrát.. a kiváltságok bezzeg tetszenek...

butaság, nem tudom milye…

#792900 Ibiza Előzmény: #792875

butaság, nem tudom milyen országokban jártál euban..nem fekete vagy fehér a képlet..minden ország más.. másabbak ez emberek a mentalitás.. mellesleg sztem fogalmad sincs milyen az oroszoknál élni..

ez olyan szdsz-esre sikerült..szdsz vagy lábszag és mucsa.. mondta anno a nagy észkombájn.

iszlamizalodo EU vagy iszlamizalodo SZU?

#792892 tozsdenyul Előzmény: #792888

"akkor nem igaz a másik prognózis, hogy 2050-re kisebbségben lesznek a német felmenővel rendelkezők németországban és a fiatal korosztályban már többségben a bevándorlók?"

Nem, es le is irtam mar a migrans topikban tobbszor. 2050-re kizart. Atomhaborut leszamitva.

"És a születésszámban mennyi a német felmenőkkel rendelkező nők fertilitási rátája? Konvergál már a nullához? Bajorországról 0,3 -0,9et hallottam."

hallottal? kitol? Viktortol? Hallomasokra alapozzatok a strategiakat? Ha nem jott be, akkor hehe, hihi? Nekem is ugy tunik, hogy ti ennyit tudtok...

Szerintem pl kepessegeidet nem haladja meg, hogy linkelj megbizhato adatokat a kerdesedre. Hadd okuljunk mi is.

#792888 prospero Előzmény: #792886

Hehe. Nem kizárt az iszlám hatalomátvétel oroszban sem hosszabb távon. Jelige: van rosszabb putyinnál. .

és mit mutatnak a korfára standardizált adatok? Mekkora az arány a 20-40 évesek között illetve 20 év alattiak körében? Mivel többségében fiatalok érkeznek.

És a születésszámban mennyi a német felmenőkkel rendelkező nők fertilitási rátája? Konvergál már a nullához? Bajorországról 0,3 -0,9et hallottam. A bevándorlóké meg 2,2?

akkor nem igaz a másik prognózis, hogy 2050-re kisebbségben lesznek a német felmenővel rendelkezők németországban és a fiatal korosztályban már többségben a bevándorlók? Ez azért elég hsmar itt van...

Másrészt ami igaz volt az iszlámra etnikai/vallási összetételre kisebb bevándorlási nyomás mellett, az nem biztos igaz lesz ahol tömbösítve telepednek le re: nem gyakorolják a vallásukat

#792886 tozsdenyul Előzmény: #792882

muszlimok az EU-ban, 2010: 19 millio, 3.8%

fertilitasi rata: 2.2, elorejelzes 2020-ra, 2.0

A nemet muszlimok kb fele, nem tartja vallasat felnott koraban

muszlimok Oroszorszagban 2010: 11,5 millio, 7.9%

fertilitasi rata Csecsniaban: 2.9, Ingusfoldon 2.99

50% feletti, muszlim tobbsegu orosz tartomanyok:

Csecsnia, Ingusfold, Dagesztan, Tatarsztan, Balkaria

masodik legnagyobb vallas EU-ban: nem vallasos/ateista

masodik legnagyobb vallas Oroszorszagban: iszlam

Legnagyobb muszlim kozosseggel rendelkezo varos Europaban: Moszkva

Iszlamista terrorcselekmenyek Oroszorszagban,

az Orosz Nyomozohatosag (Следственный комитет Российской Федерации) jelentese alapjan, 2013-ban:

661 terrorista buncselekmeny, 31 terrortamadas, 40 halott, tobb tucatnyi sebesult