szóval árpival arra jutottatok, legjobb taktika az ügyben a semmitmondás, értem, vettem.
szóval árpival arra jutottatok, legjobb taktika az ügyben a semmitmondás, értem, vettem.
Szándékos provokatív hozzáállás. Feladja a magas lasztit azzal, hogy törvény be nem tartásról beszél 1 nap alatt alkotott jogszabállyal stb.
Ezzel megadja a cirkuszhoz az alaphangot ahol lehet egy jót gonosz Sorosozni, meg megint megtámadták Mo-t . :)
Dettó ugyanaz a logika mint a gonosz migránsozásnál , ott is ez a szándékosan provokatív emberkedés a semmire. Aztán utána mutogatás arra, hogy de hát Schengen stb. :)
Ennyi telik ezektől az emberektől szellemileg. Ezzel játszadoznak, és gondolom a híveik ettől el vannak ájulva micsoda tökös gyerekek, akik úgy megvédik az országot attól koldul.
Ez az olcsó játék megy ezekben a közéleti témákban, egyik kifullad gyorsan be kell dobni egy másikat , ez megy.
"elítélni az orosz befolyást, de ha ugyanezt soros műveli az nem probléma. Ugyanaz a kettő,"
Nem ugyanaz. Az ország 40 év orosz barátság után a másikat választotta. Viktor is, Oxfordban. Magyarország pedig EU-val, NATO-val együtt.
Ha neked ugyanaz, biztos találnak neked egy klassz posztot Szentpétervárott. Vagy már most is onnan írsz? :)
Jisoráz, tovaris, még sosem reagáltál erre
Ugyanaz a kettö, Orbán Viktor tolmácsolásával:
A politika a döntések művészete. Jó poltikus aki jó döntéseket hoz.
az új törvénynek, és az USA, németország, a néppárti kapcsolatok leütésének, a kormányellenes hangulat felkorbácsolásának
Fidesz szempontból
a tüntetésnek/tiltakozásnak a ceu mellett? Semmi.
A törvénynek meg szabályozás. De minden törvény annyit ér amennyit be tudnak tartani belőle...
Hány kórház is működik ma úgy, hogy papíron vagy papíron sem teljesíti a feltételeket??
Ez a nemzeti konzultáció kezdetektől olyan mintha Moszkvában találták volna ki. Vagy egyszerűen retardáltak alkották , retardáltaknak. :) Szóval személy szerintem orosz kód vagy nem orosz kód már mindegy ilyen kérdésekkel, válaszokkal.
CEU ügy végre egy újabb háború. Már hiányoltam a szélmalomharcot. Nincs pihenő ebben nehogy ellustuljon a keményen drogozó nép. Kiesik a gyakorlatból ha nem kap valami újabb szellemi táplálékot a gonosz migránsok után. Erre pont jó ez a CEU műbalhé. Soros egyetem. :)
"szóval a kimenet mindenképpen az, hogy ceu marad. Akkor miért is fog bezárni a ceu?"
Akkor mi is az értelme az egésznek?
soros megüzente: akár aláírja Áder a törvényt akár nem a Ceu meg fogja oldani, hogy Magyarországon maradjon.
Ez két úton lehetséges: megtalálja a módját, hogy megfeleljen a törvénynek: lesz campusa egy külföldi egyetemen -ez gondolom technikai akadály látva a tiltakozókat, és ha Usanak fontos -látva a reakciókat az: írásba adja, azaz lesz valamilyen diplomáciai megállapodás a két kormány között. Szerintem egyik sem lehetetlen feltétel.
Ha pedig Soros nem akar a törvénynek megfelelni akkor megpróbálja megbuktatni a kormányt. Jön egy új kormány, ami majd kiszolgálja. Elég sokan gondolkodnak úgy, mint ő, értenek egyet azzal a szellemiséggel amit ő képvisel, válságig nagyjából ez az amit mainstream irányzatnak nevezhetünk ideológiailag - ráadásul ezen emberek egy részét ő képezte más ballib irányzatú egyetemekkel karöltve...szóval nem csoda ha tudósok szörnyűlködnek...a ballib irányultságú ezért - - a konzervatív értelmiség meg azért mert van igazság abban, hogy valamilyen értéket - akár szellemi, akár anyagi, akár általatok oly nagyon kárhoztatott network értéket (ami network baj, ha a jobboldaloli networkről beszélünk, de persze nem probléma ha Soros által képviselt ideológia köti össze ezeket a személyeket.) - pusztulhat, ha Ceu megszűnik.
A hibrid háborúban amit a világ országai vívnak egymással jelenleg oly szépen tudjátok azonosítani és elítélni az orosz befolyást, de ha ugyanezt soros műveli az nem probléma. Ugyanaz a kettő, a különbség csak annyi hogy Soros civil, de a cél ugyanúgy az,hogy megpróbálja befolyásolni az embereket, és a folyamatokat a maga javára billenteni.
szóval a kimenet mindenképpen az, hogy ceu marad. Akkor miért is fog bezárni a ceu?
a Wikipedia szócikk különösen jó :)
Áder helyesen tett, ha jogi aggály nem volt mögötte. A fidesz eredetileg egy jogászokból álló törtetö fiatal csoport volt, nem lep meg, ha jogilag megállja a helyét, ha vmi disznóságot csinálnak. Csak épp egy állam és vezetö politikusai, egy ország és a rólunk alkotott kép a világban nem jogászkodásból kell csak álljon! Ez az egész emberileg vállalhatatlan és a magyar méltóságát sérti minden jó érzésü polgárnak.
Értem. Én azért jöttem ki, mert elegem lett a gyűlölet emelkedéséből. Én senkit nem gyűlölök, és nem is akarok. A CEU-ról nem mondok véleményt, mert nincs értelme, mindenki látja, mi zajlik.
Nincs emberūk!Ma bementem a postára,hogy a múlt héten szerdán számomra feladott levelet,ha nem nagy gond megkaphatnám-e?Bár tudom,hogy mivel nincs ember,ezért õsszevárnak egy utcára való levelet,ami ûgy egy-két hét!Ez nem vicc,hanem Kőszeg 2017!
ez is finom...nem Soros által pénzelt kutatóintézet, hanem magyar vállalkozók szerint vagyunk korruptak:
persze nemzetközi, de mellette van a teljes magyar felsöoktatás/kutatás/tudomány, és jelentös tüntetö tömeg - pár napja feltettem a költöi kérdést, hogy a fidesz telibeszarja-e a magyar felsöoktatás és tudományos élet 99%-át? Hogyne, boldog körívvel :)
Prospero hol sunnyog már megint? :)
Disszonancia van a fórumban, ember, kormánykritikát lehet olvasni. Mennyi felmérést vártok még be takonyárpival, hogy végre megszüljétek mit kell hazudni? Már hiányérzet van, nincs puhatestü aki támogassa ezt a húzást, megindokolja érvekkel, csak gyenge zsidózás megy itt szupport idötöltésként :)
CEU hozzászólás, szóljon az egyetemről. Személy szerint mélységesen elítélem amit csinálnak és Ádert is, hogy alá írta... Minta báb...
én annyit kérdeztem, hogy CEUról vélemény?
Mire jött 6 hozzászólás a békétlenkedés zsidó népi hagyományáról, zsidó globálháttérhatalom tökéjéröl, meg hogy a tüntetök nem keresztények, rá is érnek vasárnap. Stb
a 7. hsz már úgy kezdödik: "magához a CEU -hoz" ja, addig más volt mégiscsak a téma :)
Én hibám, mert ugye, provokatív volt a kérdésem, my fault :)
Na most, ha bántják öket, arról már ne beszéljünk? Mert Ószövetség?
De egyébként sem öket bántják, nem róluk beszélek, hanem egyik hülye magyar bántja (zsidózza) a másikat.
És nem a bántás a részemröl a lényeg (megszoktam magyar a magyar felé bírja ezt a stílust, "népi hagyományunk"), hanem a folyamat (polarizáció, gyülölet, kirekesztés, konfliktus), mely halad lassan elörefele, amelyben ez egy érdekes útjelzö momentum, mert jól látható éppen.
Sok apró lépéssel jársz be messzi utakat is, az elsö lépésnél még nem hinnéd, hova vezethet az út vége...
amikor egy halom nemzetközi nobel dijas által aláírt levélre még csak halasztást sem rendelnek el egy törvény megszavazásáról, az nem demokrácia ellenes, csak szimplán arrogancia magas fokon és kultúrálatlanság....
OK, ne folytassuk, de azt le kell írnom még, nekem a zsidókkal semmi bajom. Kedvenc magyar színészem pl Kern, és magasan vezeti a listát, a lemezei is megvannak.
Nekem azzal van a bajom, mindenki őket bántja, mindig őket kell sajnálni. Ha akarnék, az Ószövetségből írhatnék példákat, hány népet irtottak ki a zsidók, de érdekes módon arról sosem beszélünk. Mindig csak arról, ha őket bántják.