A kritikátlanul elfogadni, illetve az ellehetetleníteni egyetemet miközben még orosz kémeknek is áruljuk el országunkat és a Nato -t,
Megint nem ugyanaz a kettö
A kritikátlanul elfogadni, illetve az ellehetetleníteni egyetemet miközben még orosz kémeknek is áruljuk el országunkat és a Nato -t,
Megint nem ugyanaz a kettö
Nem semmi, mit rittyentettél ide. De hogy jön ez ide? :)
Nem ugyanaz a kettö. És 2008-ban viktor azt mondta az oroszok agresszorként viselkednek, és fognak is.
És a nyugatnak határozottan KELL fellépnie. Nem volt abban feltételes mód. És az oroszok gazdasági válaszlépései ELLENÉRE is. Felszólította a nyugatot.
Most meg megszüntetne minden szankciót, de még a Soros egyetemet is.
Nem semmi, mit kihoztál ebböl :)
És még egy, "apróság"
A kettö közül az egyik a szövetségesünk!, akitöl viktor a határozott fellépést várta, és sürgette 2008-ban. Na meg, hogy hadba lépjen adott esetben értünk és kihúzzon a szarból.
Na most, nato kémeknek átengedni az országot, nem pont ugyanaz, mint oroszoknak, mert az egyik a szövetségesünk (akit így elárulunk), a másik meg nem!
Ruszkik haza, és mehettek velük majd. Ne aggódj, jó lesz, hiszen nektek ugyanaz :)
Nem azért volt rendszerváltás, mert a kettö ugyanaz. Vidd az üzenetet viktornak is, aki kurvára elárulta a rendszerváltást.
Ha már választás: Szerintem pedig a kritikátlanul elfogadni/kiszolgálni nyugatot ugyanolyan hiba, mint kiszolgálni Soros és a hozzá hasonlók érdekeit.
véleményem a linkelt cikkel kapcsolatban, hogy minden szava helyes elemzés helyes helyzetfelismerés - mondhatnám minden szava aranyat ér. De mielőtt eu ebbe a liazonba keveredett ukrajnával valszeg nem olvasták ...
2008-ban mit kifogásol Orbán?
1. A NATO nem vette fel ukrajnát és grúziát a tagjai közé 2008-ban, amikor megtehette volna (nem ellenőriztem: grúz konfliktus előtt volt ez a nato felvétel? Ukrajna szempontjából ugye mindegy, mert ha 2008-ban benn vannak a Natoban, akkor orosz kisebb valószínűséggel támadja meg őket most)
2. Különösen figyelemreméltó, amit nem tudok most pontosan idézni, de a lényeg: ha nyugat határozottan lép fel, akkor - ne legyenek illuzióink - Oroszországnak meglesznek a válaszlépései.
3. Ezután mondja eu, hogy nem tárgyal az oroszokkal - miközben ukrajna nincs benn a natoban - és belpoltikailag (soros ideológiai harcosai + ukrajnai nácik összefogása (jobbszektor)) instabillá teszi a helyzetet.
4. Majd miután az orosz válaszlépés bekövetkezik (krím), akkor nevetséges gazdasági szankciókat fogadnak el, hiszen közben fontos, hogy télen lehetőleg ne fagyjanak meg eu állampolgárok orosz gáz híjján...
5 mindezt te ukrajna megvédésének tekinted nem pedig kihasználásának egy nevetséges szabadkereskedelmi megállapodás - mégcsak nem is Eu tagság- érdekében.
szóval árpival arra jutottatok, legjobb taktika az ügyben a semmitmondás, értem, vettem.
Szándékos provokatív hozzáállás. Feladja a magas lasztit azzal, hogy törvény be nem tartásról beszél 1 nap alatt alkotott jogszabállyal stb.
Ezzel megadja a cirkuszhoz az alaphangot ahol lehet egy jót gonosz Sorosozni, meg megint megtámadták Mo-t . :)
Dettó ugyanaz a logika mint a gonosz migránsozásnál , ott is ez a szándékosan provokatív emberkedés a semmire. Aztán utána mutogatás arra, hogy de hát Schengen stb. :)
Ennyi telik ezektől az emberektől szellemileg. Ezzel játszadoznak, és gondolom a híveik ettől el vannak ájulva micsoda tökös gyerekek, akik úgy megvédik az országot attól koldul.
Ez az olcsó játék megy ezekben a közéleti témákban, egyik kifullad gyorsan be kell dobni egy másikat , ez megy.
"elítélni az orosz befolyást, de ha ugyanezt soros műveli az nem probléma. Ugyanaz a kettő,"
Nem ugyanaz. Az ország 40 év orosz barátság után a másikat választotta. Viktor is, Oxfordban. Magyarország pedig EU-val, NATO-val együtt.
Ha neked ugyanaz, biztos találnak neked egy klassz posztot Szentpétervárott. Vagy már most is onnan írsz? :)
Jisoráz, tovaris, még sosem reagáltál erre
Ugyanaz a kettö, Orbán Viktor tolmácsolásával:
A politika a döntések művészete. Jó poltikus aki jó döntéseket hoz.
az új törvénynek, és az USA, németország, a néppárti kapcsolatok leütésének, a kormányellenes hangulat felkorbácsolásának
Fidesz szempontból
a tüntetésnek/tiltakozásnak a ceu mellett? Semmi.
A törvénynek meg szabályozás. De minden törvény annyit ér amennyit be tudnak tartani belőle...
Hány kórház is működik ma úgy, hogy papíron vagy papíron sem teljesíti a feltételeket??
Ez a nemzeti konzultáció kezdetektől olyan mintha Moszkvában találták volna ki. Vagy egyszerűen retardáltak alkották , retardáltaknak. :) Szóval személy szerintem orosz kód vagy nem orosz kód már mindegy ilyen kérdésekkel, válaszokkal.
CEU ügy végre egy újabb háború. Már hiányoltam a szélmalomharcot. Nincs pihenő ebben nehogy ellustuljon a keményen drogozó nép. Kiesik a gyakorlatból ha nem kap valami újabb szellemi táplálékot a gonosz migránsok után. Erre pont jó ez a CEU műbalhé. Soros egyetem. :)
"szóval a kimenet mindenképpen az, hogy ceu marad. Akkor miért is fog bezárni a ceu?"
Akkor mi is az értelme az egésznek?
soros megüzente: akár aláírja Áder a törvényt akár nem a Ceu meg fogja oldani, hogy Magyarországon maradjon.
Ez két úton lehetséges: megtalálja a módját, hogy megfeleljen a törvénynek: lesz campusa egy külföldi egyetemen -ez gondolom technikai akadály látva a tiltakozókat, és ha Usanak fontos -látva a reakciókat az: írásba adja, azaz lesz valamilyen diplomáciai megállapodás a két kormány között. Szerintem egyik sem lehetetlen feltétel.
Ha pedig Soros nem akar a törvénynek megfelelni akkor megpróbálja megbuktatni a kormányt. Jön egy új kormány, ami majd kiszolgálja. Elég sokan gondolkodnak úgy, mint ő, értenek egyet azzal a szellemiséggel amit ő képvisel, válságig nagyjából ez az amit mainstream irányzatnak nevezhetünk ideológiailag - ráadásul ezen emberek egy részét ő képezte más ballib irányzatú egyetemekkel karöltve...szóval nem csoda ha tudósok szörnyűlködnek...a ballib irányultságú ezért - - a konzervatív értelmiség meg azért mert van igazság abban, hogy valamilyen értéket - akár szellemi, akár anyagi, akár általatok oly nagyon kárhoztatott network értéket (ami network baj, ha a jobboldaloli networkről beszélünk, de persze nem probléma ha Soros által képviselt ideológia köti össze ezeket a személyeket.) - pusztulhat, ha Ceu megszűnik.
A hibrid háborúban amit a világ országai vívnak egymással jelenleg oly szépen tudjátok azonosítani és elítélni az orosz befolyást, de ha ugyanezt soros műveli az nem probléma. Ugyanaz a kettő, a különbség csak annyi hogy Soros civil, de a cél ugyanúgy az,hogy megpróbálja befolyásolni az embereket, és a folyamatokat a maga javára billenteni.
szóval a kimenet mindenképpen az, hogy ceu marad. Akkor miért is fog bezárni a ceu?
a Wikipedia szócikk különösen jó :)
Áder helyesen tett, ha jogi aggály nem volt mögötte. A fidesz eredetileg egy jogászokból álló törtetö fiatal csoport volt, nem lep meg, ha jogilag megállja a helyét, ha vmi disznóságot csinálnak. Csak épp egy állam és vezetö politikusai, egy ország és a rólunk alkotott kép a világban nem jogászkodásból kell csak álljon! Ez az egész emberileg vállalhatatlan és a magyar méltóságát sérti minden jó érzésü polgárnak.
Értem. Én azért jöttem ki, mert elegem lett a gyűlölet emelkedéséből. Én senkit nem gyűlölök, és nem is akarok. A CEU-ról nem mondok véleményt, mert nincs értelme, mindenki látja, mi zajlik.
Nincs emberūk!Ma bementem a postára,hogy a múlt héten szerdán számomra feladott levelet,ha nem nagy gond megkaphatnám-e?Bár tudom,hogy mivel nincs ember,ezért õsszevárnak egy utcára való levelet,ami ûgy egy-két hét!Ez nem vicc,hanem Kőszeg 2017!
ez is finom...nem Soros által pénzelt kutatóintézet, hanem magyar vállalkozók szerint vagyunk korruptak:
persze nemzetközi, de mellette van a teljes magyar felsöoktatás/kutatás/tudomány, és jelentös tüntetö tömeg - pár napja feltettem a költöi kérdést, hogy a fidesz telibeszarja-e a magyar felsöoktatás és tudományos élet 99%-át? Hogyne, boldog körívvel :)
Prospero hol sunnyog már megint? :)
Disszonancia van a fórumban, ember, kormánykritikát lehet olvasni. Mennyi felmérést vártok még be takonyárpival, hogy végre megszüljétek mit kell hazudni? Már hiányérzet van, nincs puhatestü aki támogassa ezt a húzást, megindokolja érvekkel, csak gyenge zsidózás megy itt szupport idötöltésként :)
CEU hozzászólás, szóljon az egyetemről. Személy szerint mélységesen elítélem amit csinálnak és Ádert is, hogy alá írta... Minta báb...