Egy pakk elment 9.02 őn (8.47 ről)
http://www.finanztreff.de/commerzbank-aktie
A Xetra ár ugyan késleltetett,de a Boerse Stuttgart ár pl. real.Nem tudom,hogy ez cfd vagy mi fene,mindenesetre a xetra reáltime ár,gyakorlatilag ugyanez.Én etf és részvényvásárláskor is ezt szoktam használni.
Nem semmi köröket csinálsz Tapasz :)
Nekem továbbra is kivárás van, egyedül a Santander-t cseréltem le Alcelormittal-ra, de az nem sok minden. Daimler-ben várom az osztalékot, ha már nem ment feljebb, bár lehet realizálnom kéne így is, mert vágás után esni fog szerintem, sajna nem jött fel 73 körülre. Na még 5 percig dilemmázhatok ezen :D
gratula, Én még mindig csak nézegetem...
Köszi mindkét infót :-)
Az investing en szoktam nézegetni a CFD árakat
Német részvények reál áraival -vagy azt nagyon megközelítővel-pedig tele a német net,inggyé.
Csak csendben jegyzem meg,hogy az Erste tőzsdei forgalomban jegyzett pénzügyi eszközökre vonatkozó árjegyzői árfolyamai tájékoztató jellegű valós idejű árfolyamok az erstemarketen.
Fél évig ingyenes 10-es könyvem van a randomnál, mert küldtem nekik karácsonykor egy email-t.
brókered imád téged :))) kiszámoltad, hogy mennyi éves brókerdíjat fizetsz? Neked gondolom egész világra vonatkozó free realtime van teljes könyvre :)