Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai részvények

Nem semmi köröket csinál…

#791687 Hotibo

Nem semmi köröket csinálsz Tapasz :)

Nekem továbbra is kivárás van, egyedül a Santander-t cseréltem le Alcelormittal-ra, de az nem sok minden. Daimler-ben várom az osztalékot, ha már nem ment feljebb, bár lehet realizálnom kéne így is, mert vágás után esni fog szerintem, sajna nem jött fel 73 körülre. Na még 5 percig dilemmázhatok ezen :D

Köszi mindkét infót :-)A…

#791650 Tapasz

Köszi mindkét infót :-)

Az investing en szoktam nézegetni a CFD árakat

DB

#791648 Boby. Előzmény: #791647

Német részvények reál áraival -vagy azt nagyon megközelítővel-pedig tele a német net,inggyé.

DB

#791647 Boby. Előzmény: #791640

Csak csendben jegyzem meg,hogy az Erste tőzsdei forgalomban jegyzett pénzügyi eszközökre vonatkozó árjegyzői árfolyamai tájékoztató jellegű valós idejű árfolyamok az erstemarketen.

DB

#791642 Tapasz Előzmény: #791640

Fél évig ingyenes 10-es könyvem van a randomnál, mert küldtem nekik karácsonykor egy email-t.

DB

#791640 Kissherceg Előzmény: #791638

brókered imád téged :))) kiszámoltad, hogy mennyi éves brókerdíjat fizetsz? Neked gondolom egész világra vonatkozó free realtime van teljes könyvre :)

Pongyolán fogalmaztam, n…

#791074 Hotibo

Pongyolán fogalmaztam, nincs a kisujjamban a szakzsargon, csak amiket így fórumokon elcsípek. Nem tudtam hogy Tapasznak ekkora muníciója van, irigylem érte :)

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én is szoktam apránként (sávozva) venni, pl pont az e.on-nal (meg persze mással is előfordulgat), most ősszel-télen. Aztán mindig a legolcsóbbakat adtam el nyerőben. Szóval elő szokott fordulni, de ez pénz kérdése nálam, sokszor hiába vennék még, ha nincs miből. Nagyon felülreprezentálni meg nem akarok egy valamit, mivel idén inkább arra törekszem, hogy sokféléből legyen pár darab, ne egyféléből sok. Ugye az ideális az lenne ha sokféléből (szektorból is eltérőkből) lenne sok, de erre a konyhapénzből nem futja. :)