Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai részvények

Daimler

#791824 Hotibo

Végül nem adtam el, sajna reggel lehetett csak jó áron, azóta szép lassan csordogált vissza, ha esetleg zárásra megrántották volna még, akkor tuti adom én is. Mindegy, kapok osztit, ennél nagyobb bajom sose legyen :D

Daimler

#791767 Hotibo

Hopp hopp, elnéztem egy nappal az osztalékvágást, és fel is jött 73-ra már majdnem :O Lehet még is szépen eladom még ma :)

Nem semmi köröket csinál…

#791687 Hotibo

Nem semmi köröket csinálsz Tapasz :)

Nekem továbbra is kivárás van, egyedül a Santander-t cseréltem le Alcelormittal-ra, de az nem sok minden. Daimler-ben várom az osztalékot, ha már nem ment feljebb, bár lehet realizálnom kéne így is, mert vágás után esni fog szerintem, sajna nem jött fel 73 körülre. Na még 5 percig dilemmázhatok ezen :D

Köszi mindkét infót :-)A…

#791650 Tapasz

Köszi mindkét infót :-)

Az investing en szoktam nézegetni a CFD árakat

DB

#791648 Boby. Előzmény: #791647

Német részvények reál áraival -vagy azt nagyon megközelítővel-pedig tele a német net,inggyé.

DB

#791647 Boby. Előzmény: #791640

Csak csendben jegyzem meg,hogy az Erste tőzsdei forgalomban jegyzett pénzügyi eszközökre vonatkozó árjegyzői árfolyamai tájékoztató jellegű valós idejű árfolyamok az erstemarketen.

DB

#791642 Tapasz Előzmény: #791640

Fél évig ingyenes 10-es könyvem van a randomnál, mert küldtem nekik karácsonykor egy email-t.