Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

mi szánalmas ki szánalma…

#790680 Ibiza Előzmény: #790677

mi szánalmas ki szánalmas..azt az élet dönti el.. amikor rájössz a broki melyik végén vagy.. b@szol vagy b@sznak..

soros tevőlegesen beavatkozik a politikába..az országok belügyeibe.. ez legyen tény..ha így van akkor mi a szándéka? ezt azért tegyük fel magunknak.

miféle érvelés az, igen de ők is.. akkor az ellenzék vagy az újak legyenek különbek nem? Látsz konstruktívakat? Én nem.

Valami ellen engem nem lehet mozgósítani.. valamiért igen..

a populizmus egy marketing fogás.. minden a hatalomról szól.. de ha csak az van? akkor ez nem érdekes?

Persze..kormány is populista üzenettel szavazott az invázió ellen..gondolkodjunk kicsit mihez kellettek a számok? Az eu komoly nyomást tólt a kormányra amire rátett a libsibal eus aknamunkája.. az volt a vélemény felhatalmazás nélkül (bár ez érdekes a szavazás eredményéből levezetve) döntenek az emberek helyett.. erra kellett a szavazati eredmény.. eu nem tehette meg népszavazási eredmény ellen megy.

Mantrák amiket tolsz..beléd rakták a horgonyokat.. hívószavakat.. eü-ben két téma van egyik az infrastruktúra.. ami jelentősen változott.. maga a felépítmény átalakítás alatt van..

még 6 napig nézhető, de lehet, hogy csak éjszaka

#790679 Ibiza Előzmény: #790661

ha figyelmesen olvasod akkor azt írtam 100%-ra kell törekedni de 80% felett már nem költséghatékony.. de éppen csak 50% felett vannak ami nekem szar.. ha a cégem ennyi lenne kirúgnám magam :DD

nem vagy tisztában a nyugdíjjárulékkal.. a cégek saját számukra fizetik a nyugdíjjárulékot..az alkalmazottak után..egyben.. azért kellene saját szám.. és egy ellenőrzési lehetőség a m.vállalóknak. Igen a melós örizgesse a bérpapírjait élete végéig.. okos.. a cégeknek 5+5 évig kell őrizgetni..nem 40évig..

Azért is kell egy saját szám és nyílvántartás.. mert akkor lehetne az a megoldás.. lenne egy minimum nyugdíjjárulék és afölött a m.vállaló dönti el fizet többet vagy sem.. ez eü.-nél is lehetne..eldöntöd milyen mértékű eü. biztosítást akarsz..

A többi az maszatolás.. ha annyi a lopás mint előzőleg akkor nem vagyok különb nem?

Mindenki annyi amennyit mond és amennyit tesz.

Ibiza kezdesz átmenni sz…

#790677 Turkoglu Előzmény: #790674

Ibiza kezdesz átmenni szánalmasba...

Ki nyomta szerinted a demagóg népszavazást: "Szeretné-e ha bevándorlók lepnék el az országot?" Milyen választ vártál "Igen szeretnénket" ...

A számokat látjuk: Olimpia+vizes Vb+ stadionok + Lőrinc bácsi + idétlen plakátok+ barom tv hirdetések + Vajna bácsi

és még paks2-t direkt nem mondom...

Ezekből kijönne bőven az oktatás, egészségügy, hogy csak a legfontosabbakat említsem...

Kezdjél el még Soroz Gyurkázni is mert most mindenre az a jó válasz ugyanis mindenkit ő pénzel még lehet engem is...

ha kiírják olimpiás szav…

#790676 Ibiza Előzmény: #790665

ha kiírják olimpiás szavazást akkor ez az olimpiáról szólt volna? Nem, egy időközi választás lett volna.. mindenki pártszimpátiája alapján szavazott volna..akkor? értelme?

ok..menjen a zorbán.. hempergessük szurokba tollba.

Utána?

a jól bevált mszp? láttunk belőlük 12 évet..

vagy jön a jobbik? kivel? mert egyedül nem tudnak kormányozni.

mszp-jobbik..lmp? ez működőképes? ha igen akkor nem vagyunk átverve?

momentum? ha minden összejön akkor a max az 5%-os küszöb.. hiszen a nagyobb pártokra fognak szavazni a zorbánváltók..

gyurcsótit vissza?..hiszen nélküle nem lesz összefogás..bele kell venni..

mszp jobbik lmp gyurcsóti? miféle katyvasz ez?

Majd most jön egy paks elleni támadás..kell a muníció.. az már német érdek is.. kiváncsi leszek..

ez a tipikus.. van rajta…

#790674 Ibiza Előzmény: #790662

ez a tipikus.. van rajta sapka vagy sem.. cionlibsiknek kellett egy platform amin támadhatnak.. gondolták elrugóznak rajta választásokig..hiszen a zorbán mindig elmegy a falig.. jön a nyár lehet vonulgatni..most a gyávaság a jelszó..hátha bejön.

dzsúdóban van ilyen megtolod ellenfelet ő sokkal nagyobb erővel rád tol akkor csak meghúzod és saját lendületéből elvezeted.. orbán nem hüje.. a demagóg oldalnak könnyebb a kommunikációja.. a jó kérdésekkel könnyen meg lehet igeneztetni nemeztetni a tömegeket: "akarjuk, hogy xxxx milliárdot ellopjanak és csődbe menjen az ország???" . a válasz nyílván az NEEEM NEEEM AKARJÚÚÚK

"ezt a pénzt költsük eü.re oktatásra..zsidó emlékművekre" .. IGEEEN AKARJÚÚK

Egyik sem azt mondta lássuk a számokat.. terveket..hanem ment a populista demagógia..

A kormány kommunikációja amúgy is nagyon gyenge.. amit a clibsibal mémgyára könnyen szétcincál.. mondjuk homokvárat építeni nehezebb mint lerombolni.. ezeknek nem cél semmilyen erősödő MO. semmiylen nemzeti összefogás.. tudják ők is ez a harc lesz a végső..ha most nem nyernek végleg elvesznek..

#790661 prospero Előzmény: #790519

nincs mentorom és nem vagyok becsatornázva se...hányszor mondjam...

Szvsz 100%ra törekszenek, de 10 millió különböző 100%-ot nehéz teljesíteni...nyilván döntéshozók akarata valamilyen szinten érvényesül, a lobbizók akarata is valamilyen szinten érvényesül ezzel szemben és nyilván politikai cél az újraválasztás...ha valaki kamikaze pártot keres az nem a Fidesz. Persze belefuthatnakk olyan hibába ami gyilkos...

Azzal nem foglalkozok, ami szerinted megüti a pozitív tartományban van.

Egyéni számla: ha jól tudom folyamatban van, csúszás van. de: továbbra sem értem miért probléma ha nincs egyéni számla egy felosztó kirovó rendszerben. A nyugdíjadat nemcsak a jövedelem, hanem a munkában eltöltött idő is meghatározza a felosztó kirovó rendszerben. Már elmúlt az az idő amikor utolsó 5 év bejelentett jövedelme számított. Ma már teljes életpálya bejelentett jövedelme számít és ez az adat a nyugdíjbiztosítónál nyilván van tartva. De adminisztrációs hiba előfordulhat ezért minden évben meg kell őrizninyugdíjig az éves járulékfizetési igazolásodat. Szóval felosztó kirovó rendszer van, a mindenkori aktívaktól beszedett járuléktömeg/adó határozza meg a nyugdíj nagyságát törvényvben meghatározott képlet szerint. Ergo egyéni nyugdíjszámla azt határozza meg, hogy milyen arányban részesedsz a befizett járuléktömegből, ahogy az életpálya jövedelmed is. Szerintem a kettő között nincs eltérés, az életpálya jövedelmed a nyugdíjbiztosítónál nyilván van tartva, ergo egyéni számla van-e vagy nincs nem befolyásol semmit. Ha nagy volt a bejelentett jövedelmed, akkor magasabb nyugdíjat fogsz kapni, ha meg kicsi akkor keveset. Ugyanúgy ahogy tőkefedezeti rendszernél. Ha nő a mindenkori aktívak jövedelme akkor nyugdíjra is több pénz lesz. Ha nő a technológiai fejlődés és ezért több bevétele lesz az államnak akkor szintén nem kell aggódni a nyugdíjak miatt. Jelenleg bérekben kb 5× lemaradásban vagyunk nyugat eu-hoz képest, árakban és termelési hatékonyságban meg kb 60%-on állunk nyugathoz képest. Szóval van tér felfelé.

Korrupció. Nem tudják mérni, csak becsülni ráadásul csak a korrupciós kockázatot. Társadalomnak van egy olyan rétege aki bűnözésre hajlamos - ez szerintem nagyjából egy állandó szám. A társadalom 95%-a szerintem becsületes minden kormány idején. Na most kérdés, hogy a megírt korrupciógyanús ügyek valóban a korrupció növekedését mutatják, vagy a korrupció megírása növeli a korrupciós érzetet. Ha külföldi vállalat érintett a valószínűsíthető korrupcióban (4-es metro Alstom, autópálya Strabag) akkor az miért bagatell szemben ha Mészáros Lőrincről írnak a lapok. Miért fáj jobban Simicska vagy Mészáros Lőrinc mint a nyugati cégek??

Arról nem beszélve, hogy a kormányban /államigazgatásban dolgozó 95% feddhetetlen nem egyszer állított le gyanús ügyeket (pl. Mengyi, pályázatíró cégek). Ilyesmire nem igazán emlékszem előző kormányokban. Ahogy a haveri sajtó sem szellőztetett ügyeket már csak a vége felé (hagyó, hunvald). Akkor nem dolgozott az 5% vagy a külföldi cégek valamiféle burokban voltak? Ma is burokban vannak?

külön kène tudni választ…

#790655 prospero Előzmény: #790646

külön kène tudni választani az indokolt meg a "nem indokolt" közötti különbséget. Pl. Indikolt ktgnövekedés lehet, ha munkaerőhiány vagy minimálbér 30%-os emelése miatt egyik évről a másikra többe fog kerülni valami. Ennek semmi köze semmilyen lopáshoz. Ugyanígy indokolt beruházási ktgnövekedés,ha az olajár /energiaár elszáll vagy az adózási terhek növekednek, vagy bármely nyersanyag ára durván megugrik.

Szóval kicsit uncsi, hogyha valami többe kerül akkor biztosan lopásról hazugságról van szó. Lehet hogy tényleg többe kerül, mert változnak a munkaerőköltségek feltételek stb

momentumról- figyelő

#790654 Ibiza

http://magyarnarancs.hu/belpol/figyelo-momentum-10...

olvastam a cikket a figyelőben..teljesen tárgyszerű cikk..

a libsi média mindjárt begörcsöl ha a tények egymás mellé vannak rakva.. de ha ők tények nélkül mocskolnak akkor az a fasizmus elleni harc.. szánalmas disznókonda.

itt van példának kttővel lejjebb Kawabazsy cikke.. ott ez már persze tényfeltárás..

Azért ez se emmi. Ha az …

#790649 KawaBazsy

Azért ez se emmi. Ha az én rokonom lenne a sértett, levágnám az orvosnak nevezett csótány pöcsét, betönmném a szájába, s úgy raknám fel pár fotómegosztróra, okulásképp.. Mikola unokaöccse, bmg, így már nem is kell a súlyos ítélet, le se kell tartóztatni, meg kórházigazgató 30 évesen.. No ezt magyarázd meg, Prospi.

http://divany.hu/eletmod/2017/03/10/megszuletett_a...

Újabb sikersztori, de le…

#790646 walex

Újabb sikersztori, de legalább szétqrták a kishantosi öko gazdaságot.
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/birosagi_itel...

Az megvan, hogy a vizes vb megnyitója/záróünnepsége 3,8 milliárdba kerül?
Mi lesz ott, hogy ennyibe kerül? Aranyeső?
http://mno.hu/belfold/vizes-vb-az-unnepsegekre-is-...

Ezek akartak olimpiát rendezni, amikor szinte hétről-hétre milliárdokkal nő a végösszeg, akárcsak a Puskás esetén???

Remélem, hogy valahogy, valaki megfúrja Paks 2-t.

Egyre több az enyv a sosem lopó, sosem hazudó nagynemzeti, ma demokrata szerepet játszó, köpönyegforgató kommunisták kezein.

#790589 Tucsok Előzmény: #790578

" Azért elég belterjes közeg ez a politikusi szakma "

Évek óta olvasom amit írsz (néha átugrom :) ) de ez a legjobb,és sajnos igaz.

#790585 banyaiz Előzmény: #790581

Veszélyes politikus , minden trükköt bevet de középszerűnek tartom ahhoz, hogy egy pártot így zsebre tegyen. Ilyen simán .

Dzsoniban ambíciókat látok, hogy mennyire okos fiú nem tudom, de azt gondolom sikerült felismernie, hogy Orbán milyen szerepre használja. Ő konfrontálódik ütköző szerepben van, hátha úgy jár előbb utóbb mint Tóni "barátja" és harcostársa. :) Csak idő kérdése.

Kártyavár rajta van a listámon , jónak tűnik Kevin Spacey jó karakter nagyon jó színész csak legyen valami fim is hozzá . Glenngary Glen Ross hát ott is mekkorát játszik az amúgy is csúcs film vsz , azok a színészek , karakterek. Kapitalizmus 1,5 órában. Hát ha ez a politikus sorozata hasonló, sorozatok nekem sokszor csalódás elkezdem nézni és lapos lesz egy idő után. Na jó csak megközelíti akkor rátapadok a témára. :) Már többször bele akartam nézni , de mindig majd máskor.