Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Turkoglu Előzmény: #790680

Tévedsz belém nem raktak semmit, én szarok a bal oldalra is nagy ívben... Viszont azt is látom , hogy ezek se sokkal különbek... ha meg megjelenik valaki aki kicsit karcolgatja a felszínüket mint most a Momentum akkor elkezdenek Sorosozni, hazudozni, mocskolódni, mint ahogy az általad említett libsi bal is...

Szar alakok ezek is... Osztom én is, hogy Soros igyekszik beleavatkozni a politikába gazdasági befolyásával, de ezeknek amikor valamire nincs érvük akkor egyből jön a zsigeri Sorosozás ha van ha nincs alapja... Csomó dologban egyetértettem velük, de mostanra annyi szart tettek az asztalra, hogy ezektől is okádhatnékom van pont úgy mint a gyurcsánytól...

Amúgy meg el kéne menned mostanába valami Eü intézménybe lehet amúgy is rád férne egy kis karbantartás, meg látnád is , hogy az infrastruktúra is pont az ami volt 10 éve, orvossal meg csak elvétve találkozol... Legfeljebb azért tűnik neked fejlődőnek az infrastruktúra mert egy csomó helyet bezártak és áttoltak egy már régen meglévő másikba ami neked új...