Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Más bank részvény

#790614 Csusza Előzmény: #790612

Látom én is, a rosseb egye meg! :-/

Foglalkozna inkább a focival Sanyi bá, sokkal olcsóbb lenne nekem...

http://www.vg.hu/penzugy…

#790576 Fornit

http://www.vg.hu/penzugy/ujra-kell-targyalja-a-gvh...

"A Fővárosi Törvényszék hatályon kívül helyezte az OTP Bankra 281 millió forint bírság kiszabását megállapító, 2009. szeptember 24-én kelt GVH határozatot az úgynevezett bankközi jutalék (Multilateral Interchange Fee - MIF) ügyben, megváltoztatva ezzel az azt helyben hagyó elsőfokú bírósági ítéletet, egyben a Gazdasági Versenyhivatalt (GVH) új eljárás lefolytatására kötelezte március 9-én tartott, másodfokú, pert lezáró tárgyalásán kihirdetett ítéletében - tette közzé a bank csütörtökön, a BÉT honlapján."

Más bank részvény

#790550 Tapasz Előzmény: #790549

Nem unod még ezt a ..... otp-t? Ugyanekkora tőkével a Béta piacon sokkal nagyobbat kaszálnál. Ráadásul 9000 körül beragadni ....

régi longok régen kiszor…

#790517 Sumér harcos

régi longok régen kiszorva.

600alatt ismét belevettem longot.

8000en várom szeretettel,ha gondolja.

nemtom mi lesz,ez a két nap megrángatja vmerre még a héten,gondolnám.

350millios forgalom de.11után,ez igen karcsú.

OTP 1232 Ft

#790343 banyaiz Előzmény: #790298

Hát igen tanulságos események voltak ezek minden benne volt ami tőzsde pár év alatt.

2 lehetőség is volt az első 2009, másik 14 talán mikor az unortodox őrület elérte a határait. :) Ami nem gyors folyamat volt, évekig kínlódás .

Sajnos mindkét esetben kissé korán kezdtem el bevásárolni. Nem elég a jó taktika 1-1 hét, hónap, negyedév, év időzítésen rengeteg múlhat. Ugyanez kiszállásnál is. Nem egyszerű játék.

A legjobb az lett volna 2009 márciusában bevásárolni egy pf-et összerakni különböző szektorokból aztán elmenni horgászni 8-9 évig, net nélkül, hírek nélkül , telefon nélkül, bróker nélkül. Esélyed se legyen belenyúlni és eladni. :)

Na jó hát utólag mindig minden egyértelmű. Buffett csinálta nagyon jól mikor már bef bankok könyörögtek neki szinte szálljon be kivárt végsőkig aztán úgy vásárolt dollármilliárdokért, hogy még extra osztalékot és kialkudott magának, nem elég bagóért megvette a papírokat. Hát igen a rutin meg az évek. Már nem emlékszem Godmantól mekkora osztalékot kért beszálljon osztalékelsőbbségi papírokat vegyen, de valami horror osztalékért. Vagy 11-ben mikor flash crash volt még egy alkalommal szénné vásárolta magát. Emlékszem örvendezett milyen leárazás van. :)