A frászt bátor, makacs! :-)
Pattannia kellene...
A frászt bátor, makacs! :-)
Pattannia kellene...
8580-on egy adaggal csak megpróbáltam újra azt a qrva longot...
régi longok régen kiszorva.
600alatt ismét belevettem longot.
8000en várom szeretettel,ha gondolja.
nemtom mi lesz,ez a két nap megrángatja vmerre még a héten,gondolnám.
350millios forgalom de.11után,ez igen karcsú.
Reménykedtem, hogy az az alja, de sajna mégsem.
Nem tartott sokáig, tőkevédő stopot ki is ütötték.
Kösz. Kb fél órája olvasgatom az akkori hsz-eket, marha érdekesek mai szemmel.
Hát igen tanulságos események voltak ezek minden benne volt ami tőzsde pár év alatt.
2 lehetőség is volt az első 2009, másik 14 talán mikor az unortodox őrület elérte a határait. :) Ami nem gyors folyamat volt, évekig kínlódás .
Sajnos mindkét esetben kissé korán kezdtem el bevásárolni. Nem elég a jó taktika 1-1 hét, hónap, negyedév, év időzítésen rengeteg múlhat. Ugyanez kiszállásnál is. Nem egyszerű játék.
A legjobb az lett volna 2009 márciusában bevásárolni egy pf-et összerakni különböző szektorokból aztán elmenni horgászni 8-9 évig, net nélkül, hírek nélkül , telefon nélkül, bróker nélkül. Esélyed se legyen belenyúlni és eladni. :)
Na jó hát utólag mindig minden egyértelmű. Buffett csinálta nagyon jól mikor már bef bankok könyörögtek neki szinte szálljon be kivárt végsőkig aztán úgy vásárolt dollármilliárdokért, hogy még extra osztalékot és kialkudott magának, nem elég bagóért megvette a papírokat. Hát igen a rutin meg az évek. Már nem emlékszem Godmantól mekkora osztalékot kért beszálljon osztalékelsőbbségi papírokat vegyen, de valami horror osztalékért. Vagy 11-ben mikor flash crash volt még egy alkalommal szénné vásárolta magát. Emlékszem örvendezett milyen leárazás van. :)
én még akkor a PF-en voltam és ezt írtam:
| (#858) Re: Valahol egy alúljáróban..... |
| |||
| előzmény (#857: NagyBarnaMacko) | válasz erre | 2009. március 6. - 11:30 | ||||
ma vásárolt otp-met inkább eladtam... hiányzik a kraft az emelkedésből... | ||||
illetve ugyanezt 320-as EUR HUF-nál ugyanezen a napon:
| (#851) Re: Valahol egy alúljáróban..... |
| ||||||||
| előzmény (#850: -bubu-) | válasz erre | 2009. március 5. - 11:04 | |||||||||
na jó... és a jóslatom szokásosan:
| |||||||||
az 5900. oldal körül vannak a topikban a hozzászólások, érdemes elolvasni!
MEg az is érdekes, hogy akkortájt annyi hozzászólás volt itt egy nap alatt egy topikban, mint ma 1 hónap alatt a teljes fórumban... Fogyunk eléggé...
egy két gyöngyszem:
Re: OTP
#3827 2009. március 6. 12:35 Kissherceg Előzmény: #3826
Én már nem ugrálok fullon vagyok otpvel, mobil netem megszakad, gyógyszerem elgurul... :)
Re: OTP
#3973 2009. március 6. 14:44 TrogerBroker Előzmény: #3969
Matgab eladta 11-30 kor. Mindössze ennyi történt ! :)
Na, te elmondhatod, hogy nem a partvonalról nézted a dolgokat! :-D
volt ott minden, mint a búcsúban... :) nekem lombard hiteles pozícióm volt, mert akkor se voltam normális :D
:-)
Szívesen visszaolvasnám, akkor miket írtak az "utólag megmondó" bajnokok, akik néha feltűnnek, és bár ők nem kereskednek, mert éppen "nem érnek rá ilyen piti dolgokkal foglalkozni" -csak beírogatni van idejük :-) - ám utólag leírják, hogy ők pontosan látták, hogy "ez" lesz. Szeretem őket. :-)
szép nap volt, hiányzik :)
ne is idegesíts, 1279-en bezsákoltam egy halom részvényt, amit egy egész napi vízszintes vonali kereskedés után inkább eladtam a zárás előtt , mert azt hittem, hogy szokásosan lenyomják az árfolyamot a zárásban 5-10%-kal.
Aztán másnap jött a nagy kitörés...
Pedig egy egész komoly lakás árát nyerhettem volna ha tartom utána 5000-6000-ig..