Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Amit belőttem mint alsó…

#790144 banyaiz Előzmény: #790114

Amit belőttem mint alsó felső játékot mindegyik előtt kb 600 ft-al fordult. Ez mérsékelten tölt el elégedettséggel.

Érzelmek jelen vannak a piacon de nagyobb kilengésekre volna szükség. :)

Ha emelkedünk extrém módon tegyük ha esünk azt is . Na ebben vannak hiányérzeteim , de hát az élet nem habostorta.

Végül is tavaly decemberben is mikor 8 k környékén volt már ki akartam szállni olyan 8500-9000 között ha azt eléri. Aztán változtattam ezen , részben.

Nehéz mit mondani mert lebeg egy korrekció amcsik felett, de ha januárt egy korrekcióval kezdik sincs semmi extrém benne, ehhez képest március van. 2400-as snp -be beütötték azért a buksijukat ahogy nézem, de hát meddig, vagy mennyire. Ha ők esnek egy rendeset majd akkor kell megnézni buxot, otp-t mi van benne esésben.

legalább most csendes a …

#790114 Kissherceg Előzmény: #790070

legalább most csendes a kereskedés, én egy kicsit nagyobb februári korrekcióra számítottam :)

Ha azt nézem, hogy ezzel…

#790070 banyaiz Előzmény: #790056

Ha azt nézem, hogy ezzel az eséssel 8400 környékre kb az idei emelkedését adta vissza akkor egy mezei korrekciónak is elmenne.

A furcsa az benne, hogy amcsiknál ez elmaradt teljesen és a korrekciójuk az napon belül esnek amit aznap meg is vesznek. :) Ez mellett történt egy ilyen bux korrekció az furcsa, de hát 34 k -s bux magasságokban azért lehetnek megingások , így is lehet nézni. Főleg egy ilyen menetelés után amit tavaly is csinált.

látszott..sima tolás van…

#790063 Ibiza Előzmény: #790060

látszott..sima tolás van..árfolyam beállitás.. nem nagy forgalom..semmi hektikuskodás.. mostanában nem tudok gép elött lenni ezért szolidan kereskedem.. megnéztem volna a shortokat.. kiverték őket..és gondolam a tisztánlátók kötöttek újakat..

nekem meggyőződésem csán…

#790059 Ibiza

nekem meggyőződésem csányiék forgatták a piacot... valamihez kellettek a magas árak..részvénycserénél értékeléshez..vagy a havi/né mérleghez..esetleg évi maxhoz..

Fele se tréfa. Bux kb…

#790021 banyaiz Előzmény: #790016

Fele se tréfa. Bux kb 2000 pontot már esett.

Olyan elmélet van, hogy az van ez mögött a lengyelek felé átsúlyozás.

Ugye volt az a kis móka mikor elkezdték lengyel testvéreink is az unortodox vonalat menekítettek onnan tőkét régiós alapok , kínálta magát bux mert éppen jöttünk ki az unortodoxiából. Ugrottunk is egy nagyot.

Most meg visszanyalhat ez a fagyi a következő időszakban és ettől való félelmek buxban.

Lehet benne valami.

Egy részét sajnos tartja…

#790016 Csusza Előzmény: #789982

Egy részét sajnos tartja, de van, ami kistoppolódott. Nem volt egy öröm látni most a mai napot.

Pedig marha jót síeltünk ma, de ez így már nem az igazi. :-)

sortot már eladtam. fran…

#790005 Sumér harcos Előzmény: #789982

sortot már eladtam. franc gondolta esik 1000pontot.

benyitottam még1et 500alatt,8000en várom.

vannak shortjaid? Csusza…

#789982 matgab Előzmény: #789971

vannak shortjaid?

Csusza tarja vajon a pakkját?

Lehet, hogy én majd csak 5500-nál szállok be??

lassan ujra belenyulok,h…

#789971 Sumér harcos Előzmény: #789792

lassan ujra belenyulok,ha forgatókönyvet követek:)

ilyen gyorsan nem is gondoltam.

3nap mulva hol nyuljak ujra?8000ren?:)

Szerintem ha amcsikra jö…

#789841 banyaiz Előzmény: #789809

Szerintem ha amcsikra jön rá ez a hangulat mint mondjuk Otp-re az utóbbi két napban az lenne a para. Igazán én ettől féltem mikor ilyen 10% esésekről dumáltam. De úgy látszik ment nélkülük ami nem tölt el nagy boldogsággal.

Záróban még egy adag vét…

#789817 Csusza

Záróban még egy adag vétel. Ma délután MOL-t vették, hétfő remélem otp-s nap lesz. Usát sem tapossák, dax is mintha elérte volna a (mostani) alját.
Hétfőn elutazom, de ez így lesz izgalmas... :-D

Engem dax aggaszt, nagyo…

#789809 Csusza Előzmény: #789804

Engem dax aggaszt, nagyon gyenge, ott is ijedeztek ma. Nagyon usa után lohol, ez nem tetszik, sokkal jobb volt, amikor Európa kicsit usától függetlenül tudott mozogni.

Engem is meglepett mert …

#789804 banyaiz Előzmény: #789801

Engem is meglepett mert nagyon könnyen esett ennyit. Külföld nélkül igazán, legalábbis tegnap. Azt benne láttam, hogy zuttyan egy rendeset külföld és megyünk vele, de így önállóan azt nem.

Az is lehet előjele egy rendesebb külföldi esésnek. Vagy nem. :) Elég bizonytalan most vsz mi lesz.

"Szépen" bejött, amit ír…

#789801 Csusza Előzmény: #789793

"Szépen" bejött, amit írtál. :-)

Benne volt a levegőben, de én is azért diszkrétebbre gondoltam.
Mindegy, így majd vesszük még lejjebb, úgyis hamarosan pattan! :-)

Hát ilyen 7500-8000 közö…

#789800 banyaiz Előzmény: #789798

Hát ilyen 7500-8000 között gondolom ha odakeverednénk aztán ott látom mi a hangulat nagyjából. Ott visszavenném amit eladtam. Mondjuk 7800 környéke nekem úgy szimpatikus. Mert 88xx-en adtam el a felét akkor egy 1000-el lejjebb az már tetszene.

De hát elég szélsőséges értékeket lőttem be, benne van , hogy se fent se lent nem teljesül.

Valami olyasmi van a fejemben , hogy parákkal de felfelé fog menni. Azt szeretném, hogy olcsóbban visszavenni és akkor a boldog jövőt várni tovább. De egyszerre nem is akartam eladni mert felfelét is benne láttam akár szélsőségesen elszálljon rövid távon. Aztán ilyen öszvér megoldást találtam ki. :) Megérinti a tetejét aztán az alját aztán megyünk fel, ez lett volna a legjobb. De hát ez nem ilyen sima.