Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

csak a GYÖNGY

#791154 Ibiza Előzmény: #791151

:) a forgalom a lényeg.. mondjuk ennek az alapja a sok díler.. a fedezeti pont után pénzgyár..onnan már jöhetnek a gazdasági pajkoskodások.

GYÖNGY sajtó

#789254 joepappa

Van egy kis sajtónk megint:

https://forbes.hu/uzlet/ujabb-legendas-magyar-udit...

Illetve fejlődünk már 220-értékesítési ponton lehet megkapni az üdítőnket.

Viszont még mindíg értékesítési partnereket keresünk Zala, Győr-Moson-Sopron,Vas-Komárom Esztergom, Nógrád;Heves;Borsod-Abaúj-Zemplén;Szabolcs-Szakmár-Bereg,Hajdú-Bihar;Jász-Nagykun-Szolnok megyékre. Ha valakit érdekel info@gyongyudito.hu emilen elér.

Illetve még befektetőket is keresünk, a szortiment bővítés már sajnos nem tudjuk megfinanszírozni, kell egy kis friss tőke a bővüléshez.

A lényeg azért, hogy halad a projekt. :)

Értékesítési partnereket keresünk

#783952 joepappa Előzmény: #783944

Beleadunk mindent, hogy az legyen, tervezünk extra ízeket is limitált szériákban, meg ízesített ásványvizet is. A mostani narancs nagyon jó lett nem túl édesített inkább a narancs dominál benne. :)

#783950 joepappa Előzmény: #783939

le akartam védetni a klaszik logót PEARL felírással, de sokan belekötöttek, úgyhogy most uniós hivatali döntésre vár. azért pereskedni nem fogok érte, ha kedvezőtlen. :)

#783949 joepappa Előzmény: #783948

Pestre és Pest megyére van partner. :) Bács-Kiskunt és Tolnát kalocsai raktárból mi magunk terítjük, 5-6kisteher lesz, most egy fut ma megyek aláírni a következőt, egy hét és meglesz addigra tud jönni a következő üzletkötő is. Így szép ütemesen húzom fel a helyi értékesítést. Jelenleg Kalocsa környékén már 30helyen lehet kapni jövőhéten megy ki az első szállítás pesten ott is lesz szerdára négy hely. Majd figyelgesd a térképet a GYÖNGY-lelőhelyekkel. :)

#783944 banyaiz Előzmény: #783937

Remélem sikere lesz. Szerettem ezt régen , úgy emlékszem volt maracuja ízű? az volt a kedvencem csak nem keverem mással , és a citromos az brutálisan citromos volt azt is szerettem. Narancsos annyira nem maradt meg , de abból is vedeltem biztos. :)

#783939 matgab Előzmény: #783937

sok sikert!
Mondjuk ezzel a névvel export piacra belépni igazi kihívás lenne...:-)

#783937 joepappa

Sziasztok!

Páran már közületek tudják, hogy belecsaptam az üdítőital bizniszbe. Megszereztem a 70-80-as évek kedvelt üdítő brandjét a GYÖNGY-öt és nyár közepe óta gyártjuk is, itt tudtok erről részletesebben tájékozódni:

www.facebook.com/gyongyudito

www.gyongyudito.hu

Jelenleg egy ízben narancs változatban kapható a prémium szegmenst megcélozva, az első kimondottan hazai prémium szénsavas üdítőital, természetesen a szortiment bővítésen folyamatosan dolgozunk. Ebben a pillanatba egyféle 1,75literes pet palackos kiszerelésben van, de pár napon belül a 0,5literes pet palackos is rendelkezésre fog állni.

Kisker üzletkötésre és ellátásra keresünk az alábbi megyékre(vagy az adott megye eggyes járásaira) kereskedelmi partnereket:

Somogy; Zala; Vas; Győr-Moson-Sopron; Komárom-Esztergom; Fejér; Heves; Nógrád ;Borsod-Abaúj-Zemplén; Hajdú-Bihar; Szabolcs-Szatmár-Bereg; Jász-Nagykun-Szolnok

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését részletes információért és kapcsolatfelvétel céljából itt tudtok elérni:

info@gyongyudito.hu

Köszönöm a figyelmet Joe