9099-en kistoppolódtam. 60% tőkényi papper volt, beker ~8900.
Kellene egy jó visszaszállás.
Meg ki kellett volna szállni időben. :-/ (F@sz voltál, Csusza...)
9099-en kistoppolódtam. 60% tőkényi papper volt, beker ~8900.
Kellene egy jó visszaszállás.
Meg ki kellett volna szállni időben. :-/ (F@sz voltál, Csusza...)
Nincs lótépém. :( ha vennék sem merném sokáig tartani- Ricsikét szeretgettem- ott elég kiszámítható volt a huzimuzi- up, majd lehúzás, stop porszívó- majd megint up- hamarosan 7e.
Otikánál is várható a 10eske, de nem ma este...:))
"Könnyed emelkedés" :-)
Célárat továbbra sem látok sajnos.
Na, ez a shortod végre jól sül el, úgy néz ki!
Csak okosan kezeld, bele ne ragadj...
Én még tartok mindent, tegnap úton voltam, így elcsesztem a 9300 fölötti kiszállást. :-/ Így most kicsit lejjebb vannak profitvédő stopjaim, bár értékelném, ha nem ütnék ki őket.
Ez könnyed kis emelkedés Otp-től. :) De ilyen ínséges időkben meg kell becsülnünk. Viszont a jövő találgatása most , hogy azért ebből a pöcegödörből kijöttünk 3-4 k-k és hasonló őrületek hát nehezebb ügy vsz.
Célár ügyileg nehéz mit mondani, akár rövid akár messzebb nézve. Idén jöttünk kb 10%-ot eddig. Szépen csendben. Viszonylag szerény forgalmakkal semmi extrém kilengés, csak lassú kúszás.
már ennek nem örülhetünk teljes bedobással,mert ma lett egy sortom is.:)
szeretném 9050-9170 körül zárni.
nem zárkózom el későbbiekben a longtól sem.:)
jol kiadom itt magam:)
mi ez a tánc fiatalok?
-talán szopacs?:)
részemről az részben,mert olyan korán adtam el a longot ahogyan csak lehetett.
ezt végignézni 2nap alatt,elég gyötrelmes,bárcsak vmi fontos dolgom lett volna a napokban,hogy csak ma értem volna gép elé:)
na mind1 figyelem...mi lesz.
Brutális, amit ment. Akkor is, most is hasonlóan viselkedik, de most még nyugisabban menetel. Céláram még semmi, nem is érzem így jól magam, de venni meg muszáj. :-)
Tavaly kb ilyenkor + pár hét volt, hogy átment 6400-on vagy 500-on nem is tudom és vetted . Mondtad, hogy csak te veszed itt te vagy ilyen elvetemült egyedül, most meg lassan 50%-al feljebb van. :)
Kezd lőtávolba kerülni ez a 10 k környéke, de a korábbi ATH is 20%-on belül van.
Ideális lenne 10 k környékét meglátogatnánk aztán lenézne 7500-8000 közé vissza tudjam venni amit eladtam aztán várjuk a boldog fényes jövőt tovább. Így képzelném el a dolgokat. :) Ez jó lenne így.
szépen kimaradtam néhány száz pontból,partvonal.
érdekel....de nem érdekel.
Most látom, hogy szépen kihúzták. Reggel berakott vételem 9010-en teljesült, 2 adag. Elég perverz dolog így venni, de ha nincs más.
Más: legközelebbi gyj mikor jön ki, tudja valaki?
ott is vagyunk,korán zártam a longokat.
Végre valami életjelet mutat. Nekem most kedvezne az is ha esne 10-15%-ot az is ha emelkedne egy 1000-est . Erre mit csinál helyben jár. :)
Sebaj nix ugribugri . Ki kell várni az események kibontakozását lassan érlelődik a dolog pár hónap ide vagy oda nem számít.
Jó egyébként nagyon az idei teljesítménye .
hopp asszem meszeltek a ts12őnek.most vhogy időben,plusz minusz perc.
lezártam a az összes longot,sorton gondolkodom,de nem merem.
mi van ha átlő itt 9000en is...de benne lehet egy le is innen,azért ts12őt illene likvidálni,még vigyorog haloványan.tehát jelenleg partvonal és lehet nem is kapkodok.
Úgy tűnik, hogy megindult.
Érdeklődve várom 9k-nál...
szépen alakult.