Még a kérdés is sértő, én nem vagyok ilyen pitiáner!
:-)
Shopppingoló barátunk miatt persze nem kaptam, ennél azért lejjebb álltam.
Még a kérdés is sértő, én nem vagyok ilyen pitiáner!
:-)
Shopppingoló barátunk miatt persze nem kaptam, ennél azért lejjebb álltam.
Megtartották 9079-en, vettek egy könnyed 98645.-darabot.:)) Te vagy az Csusza? Ő.O
Ma könnyed esés. :)
Azt a célárat kissé nehéz most belőni , mondjuk mit fog csinálni Usa következő időszakban? Csinálnak egy rendes korrekciót ami mondjuk 5% , valami esésféleséget bemutatnak. Esetleg Trump rally átfordul negatívba és az egészet visszaadják egy parában mint nagyobb esés? Esetleg kúsznak tovább még hetekig hónapokig érdemi mínuszos zárás nélkül? :)
Ember legyen aki megmondja.
Két szélső értéket lőttem be magamnak 10 k - 7500-8 k között . Fél pakkom van már csak. Ha egyiket sem éri el május-júniusig felveszem rá az osztalékot aztán csókolom, várok tovább. Ez most itt ilyen darálós időszak lesz szerintem.
Bármelyik szélső értékemet eléri nekem jó. Ha egyiket sem az is jó. Mondjuk a legjobb az lenne mindent eladni és 10-15%-al olcsóbban visszavenni. Csak nem vagyok benne biztos, hogy esni fog. :)
Sajnálom most így jártál kistoppoltak, remélem nem az zavart meg, hogy én itt ilyen 10 k-k-ról elmélkedek? Mert én azt találtam ki nem játszom egyben mindenre hanem vagy -vagy. Funda alapján lehet nyugodtan 7-8 k között is , belefér, de ha minden a tervek szerint megy nem sokáig lesz ott. :) Érted miről beszélek, kicsit kuszán írtam. :)
Tom'..:) szokott ilyen lenni előtte - shortos kényszer zárás, longos realizálás->...esés.
Elvertem ricsire a lét, egy kis certit azért betáraztam- lesz ez még feljebb ..megint.Kiütési árak távoliak.
Csütörtök van... ;-)
Beállok záróba kicsit lejjebb, hátha akad valami horogra.
...hónap 3. pénteke- hati zárás.
De, nem hiszem, h nagyon bezúgna* .ricsike longcertit vettem, lehet otit is kéne...hmmm
*ha mégis- akkor eladom a Manolo Blahnikomat és veszek belőle lótépét. Ő.o
9099-en kistoppolódtam. 60% tőkényi papper volt, beker ~8900.
Kellene egy jó visszaszállás.
Meg ki kellett volna szállni időben. :-/ (F@sz voltál, Csusza...)
Nincs lótépém. :( ha vennék sem merném sokáig tartani- Ricsikét szeretgettem- ott elég kiszámítható volt a huzimuzi- up, majd lehúzás, stop porszívó- majd megint up- hamarosan 7e.
Otikánál is várható a 10eske, de nem ma este...:))
"Könnyed emelkedés" :-)
Célárat továbbra sem látok sajnos.
Na, ez a shortod végre jól sül el, úgy néz ki!
Csak okosan kezeld, bele ne ragadj...
Én még tartok mindent, tegnap úton voltam, így elcsesztem a 9300 fölötti kiszállást. :-/ Így most kicsit lejjebb vannak profitvédő stopjaim, bár értékelném, ha nem ütnék ki őket.
Ez könnyed kis emelkedés Otp-től. :) De ilyen ínséges időkben meg kell becsülnünk. Viszont a jövő találgatása most , hogy azért ebből a pöcegödörből kijöttünk 3-4 k-k és hasonló őrületek hát nehezebb ügy vsz.
Célár ügyileg nehéz mit mondani, akár rövid akár messzebb nézve. Idén jöttünk kb 10%-ot eddig. Szépen csendben. Viszonylag szerény forgalmakkal semmi extrém kilengés, csak lassú kúszás.
már ennek nem örülhetünk teljes bedobással,mert ma lett egy sortom is.:)
szeretném 9050-9170 körül zárni.
nem zárkózom el későbbiekben a longtól sem.:)
jol kiadom itt magam:)
mi ez a tánc fiatalok?
-talán szopacs?:)
részemről az részben,mert olyan korán adtam el a longot ahogyan csak lehetett.
ezt végignézni 2nap alatt,elég gyötrelmes,bárcsak vmi fontos dolgom lett volna a napokban,hogy csak ma értem volna gép elé:)
na mind1 figyelem...mi lesz.
Brutális, amit ment. Akkor is, most is hasonlóan viselkedik, de most még nyugisabban menetel. Céláram még semmi, nem is érzem így jól magam, de venni meg muszáj. :-)
Tavaly kb ilyenkor + pár hét volt, hogy átment 6400-on vagy 500-on nem is tudom és vetted . Mondtad, hogy csak te veszed itt te vagy ilyen elvetemült egyedül, most meg lassan 50%-al feljebb van. :)
Kezd lőtávolba kerülni ez a 10 k környéke, de a korábbi ATH is 20%-on belül van.
Ideális lenne 10 k környékét meglátogatnánk aztán lenézne 7500-8000 közé vissza tudjam venni amit eladtam aztán várjuk a boldog fényes jövőt tovább. Így képzelném el a dolgokat. :) Ez jó lenne így.
szépen kimaradtam néhány száz pontból,partvonal.
érdekel....de nem érdekel.