Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Erste

#788890 matgab Előzmény: #788312

jan 31-es activision blitz 4/5 pakk eladását követően ma +16%-on eladtam a maradék 20%-át is a portfoliómnak...

Nem kicsit sír a szemem, mert jan 31 előtt ebből a papírból volt majdnem a legtöbb pénzem. phasznak adtam el...

cde.us

#788838 matgab Előzmény: #788836

mindegy ma így is szép napom volt a NIKE, UAA, UA, ITX, K+S GME meneteléssel, amit elrondít egy picit a TEVA, ZTO, olaj short tartós esése és a mai AU.US esés. De én már annak is örülök, hogy nem CDE-t vettem, hanem AU.US-t.

Legjobb részvényemnek eddig az Altriát tartom, minden vételem után esett 10-15%-ot, de relatív gyorsan pluszba visszafordult és még osztalékot is nyom közben.

cde.us

#788836 matgab Előzmény: #788835

nem vártam meg... +11%.

Pedig jó sok volt...

Na mindegy, ha megvárom, akkor meg biztos fost jelentenek...

Meg akkor örülök a megmaradt 1/5-nek legalább...

direkt nem adtam el az egészet, mert tudtam, hogy ha eladom hirtelen ötletnél fogva, akkor biztos elszáll...

cde.us

#788834 matgab Előzmény: #788831

Activision Blitz +8% after hoursban?? Pont most, amikor pár napja adtam el a pakk 4/5-ét??

BOSS

#788788 matgab Előzmény: #788772

van az a penz, amiert veszek vmit. Es van az a penz, amiert kiszallhatok vmibol... Altalaban a 2. Verzio dragabb...

BOSS

#788734 Kissherceg Előzmény: #788733

bazzzz bosst azért se veszek.... de holnap kiszállok egyik papírból és a két legaktraktívabbat megveszem :) azonban furcsa tényleg, hogy elvileg most akarják erősíteni azt a fogyasztói réteget akik a vevők, erre esnek ezek a papírok...

BOSS

#788733 matgab Előzmény: #788732

jelentős kitettségem van ugyebár ruhaipari részvényekben és nem értem, hogy miért esik minden ruhaipari részvény.

Under Armour már több, mint 65%-ot esett egy amiből csak az elmúlt héten 30%-ot.

Inditex is szép lassan csorog lefele 34 felettről most már 30,5 köré esett.

Nike-t vettem 64-en az is beesett 50 alá is ha jól emlékszem.

Ma néztem a KORS-ot 58-ról 36-ig esett egy év alatt...

Gap-et is vettem 1,5 éve 35-ért, az is ma már csak 23 , de volt 17 alatt is.

Abercrombie: 31-ről 11-ig egy év alatt...

AEO: 19-ről 14-re...

Hugo Boss most emelkedő csatornában kezd lenni, de év elején az is 10%-kal volt még drágább

VFC: 65-ről 48-ra.

H&M: 280-300-ról 240-ig, ez is tartósan eső trend.

Csak a és az Adidas mutatott meggyőző emelkedést, de az 2015-ben verték a béka segge alá...

Akkor melyik ruhamárkát veszik az emberek? Vagy miért lett ennyire átértékelve az egész szektor? Az online értékesítést is ezek a cégek végzik és ahogy nő a netes értékesítés, azoknak a költség csökkentő hatása érvényesülnie kellene a profitban is... Cash-ben fizetnek a végfelhasználók, diverzifikált vevőportfolió, akkor mi a szent frász van ezekkel.