Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Erste

#788306 matgab Előzmény: #788299

azt azért nem gondoltam volna, hogy egyszerre tud a seadrill 22%-ot esni és az Olaj shortom is minusz 2%-ban lenni...

Erste

#788299 matgab Előzmény: #788298

a randomos figyelőlistámon van vagy 150 részvény... Mai top 5 legszarabb:

UAA.US -27% van

SDRL.US: -17% van

TEVA: -7,5% van

Rank progress: -4,5% van

Fitbit

VF

Nike-2,34% és van természetesen.

Ilyet még nem csesztem tőzsdei karrierem során...

Erste

#788292 matgab Előzmény: #788290

amikor szart jelent a többi szektor társ, akkor magával rántják az Inditexet, amikor meg kilő a H&M, mert jót jelent, akkor az meg nem számít...

Hát milyen dolog ez már?! Pedig azt láttam, hogy decemberben a Zara üzletekben is marha nagy sorok kígyóztak, ott is jó eredményre lehet számítani...

Kilőtt a H&M2017.01.31 10:05

A világ második legnagyobb divatipari kiskereskedője, a H&M 5 egymást követő negyedév után végre a profit növekedéséről számolt be, annak ellenére, hogy az erős dollár okán a beszerzési költségek jelentős mértékben megnövekedtek. A szeptember és november közötti időszak során a vállalat profitja 2 százalékkal, 7,4 milliárd koronára nőtt, miközben az elemzők 7 milliárd koronára számítottak. A menedzsment jelezte, hogy az idén 430 új üzletet kívánnak nyitni világszerte, továbbá az e-kereskedelmet is fejleszteni tervezik különösen az ázsiai térségben. A H&M árfolyama a pozitív hírek hatására több mint 5 százalékot emelkedett.

Erste

#788281 matgab Előzmény: #788099

WTF??

Seadrill premarket -22%?? Mi van csőd lesz??

Még hogy nem lesz ez 2 USD...

Teva - 8%

Valahogy az az érzésem, hogy nem lesz ma sem jó napom...

itx

#788053 matgab Előzmény: #787365

K+S papírom már lövőtávolságban van a beker árától...

26 felett vettem, időközben volt már 16 alatt is, de most már 24,86. Ráadásul a DAX legjobban shortolt papírjainak egyike. Na, akkor itt lassan jöhetnek az egyre kevésbé óvatos short zárások... :-)

GameStop

#788048 matgab Előzmény: #788042

tudod milyen trükkös gyerek vagyok én!
Hát persze, hogy vettem egy kisebb pakk aranybányát, mert mikor megy az arany?? Na mikor apukám?
Amikor a befektetők biztonságot keresnek... Amikor esik a tőzsde...

Tehát ha aranybányát veszek kis pénzzel, akkor emelkedni fog a tőzsde -a többi papírommal együtt és remélhetőleg elérik a beker árukat. Addig közben esni fog az arany vagy 10%-ot...

Na mikor ezt elértük, akkor szépen kiszállok nyerőben a részvényeimből megvárom az azt követő 10% általános rallit és majd ott akkor veszek már nagyon olcsón sok aranybánya részvényt...

Hát nem tanulsz te semmiből? Nekem nem olyan egyszerű az élet, mint neked, akinek csak ha a faktorokat lekereskedted volna az elmúlt 10 évben, már rég milliárdosként fekhetnél a Bahamákon... Nekem okosan kell kijátszanom a saját magam faktorát...

:-)