Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

GameStop

#787652 matgab Előzmény: #787582

Richter vétel... (de már volt, talán nem lesz most zuhanás).

Richterrel kapcsolatban erősödik bennem a gyanu, hogy előbb utóbb felvásárolja pl. pont az Allergan...

Netflix és Hugo Boss is kilőtt a figyelő listán lévő papírok közül..

GameStop

#787412 Janicroft Előzmény: #787402

Tudom a dühibe való, de rohadjon meg a GameStop, eddig én is csak buktam vele. A felét eladta mmikor esett vagy 20%-ot, a másik fele azóta már pluszban is volt!!!, erre ma megint esik 9%-ot. B*szódjon meg ez a részvény.

itx

#787402 matgab Előzmény: #787366

9 százalékos mínuszban nyithat a GameStop árfolyama, mivel a vártnál is gyengébben alakulhatott a negyedik negyedéves értékesítés. A videojátékok kereskedelmével foglalkozó cégnél 16-18 százalékos lehetett az árbevétel visszaesése, holott csak 8-9 százalékot vártak az elemzők. Az új Call of Duty játék és a Titanfall 2 értékesítések nem alakulnak túl fényesen a cég szerint.

Úgy látszik ez a részvény már az életben nemfogja soha elérni a beker áramat (47 USD)

itx

#787365 matgab Előzmény: #787149

Olaj short nyitása után megvolt a szokásos minusz tíz, zárásomat követően a +10%, ma meg az Ageas van majdnem3% pluszban...

OTP is nagyon megy, amióta eladtam...

Ami viszont egész szépen elkezdett emelkedni (van honnan) a papírjaim közül az a DAX legjobban shortolt részvénye a K+S. Nos, a shortosokból az emelkedés során lesznek a legjobb vevők, nem alkudoznak... :-)

Ha ehhez hozzátesszük azt hogy nekem is van, tehát a kiszállásom után fog még 10%-ot emelkedni, akkor ajánlom nektek , hogy figyeljétek ti is a papírt...

itx

#787045 matgab Előzmény: #787043

okosan csak fele annyit, mint amennyit akarok, hogy inkább emelkedjen...

A Teva esetében remélem abszolút igaz a jó öreg zsidó mondás: inkább legyen az ember félig egy jó businessben, mint egy rosszban egyedül...

itx

#787044 matgab Előzmény: #787043

adóoptimalizáló eladásomat követően a Monsanto is az eredeti beker áram fölé emelkedett...

itx

#786966 matgab Előzmény: #786880

OTP eladás. OTP nélkül maradtam... Amikor már 10000-es OTP-ről szól a pf cikke, akkor el kell adni, az a meglátásom...

itx

#786880 matgab Előzmény: #786713

Egy elég régi befektetésemtől szabadultam meg ma: eladtam az Ageas-t.

Volt a pozi már 25% minuszban is de végül 8% plusszal sikerült megszabadulni tőle...

Valahogy túl nagy nekem most az optimizmus a piacon. 2016-ban folyamatos paráztatás, brexit, trump, olaszok és mégis mindent megvettek. Most meg azt írják, hogy 2017-ben egyszerűen nem eshetünk...

itx

#786713 matgab Előzmény: #786693

nem, mert a nem veszteséges poziban lévő részt nem adtam el, tehát nem új befektetés...:-)