Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

itx

#788053 matgab Előzmény: #787365

K+S papírom már lövőtávolságban van a beker árától...

26 felett vettem, időközben volt már 16 alatt is, de most már 24,86. Ráadásul a DAX legjobban shortolt papírjainak egyike. Na, akkor itt lassan jöhetnek az egyre kevésbé óvatos short zárások... :-)

GameStop

#788048 matgab Előzmény: #788042

tudod milyen trükkös gyerek vagyok én!
Hát persze, hogy vettem egy kisebb pakk aranybányát, mert mikor megy az arany?? Na mikor apukám?
Amikor a befektetők biztonságot keresnek... Amikor esik a tőzsde...

Tehát ha aranybányát veszek kis pénzzel, akkor emelkedni fog a tőzsde -a többi papírommal együtt és remélhetőleg elérik a beker árukat. Addig közben esni fog az arany vagy 10%-ot...

Na mikor ezt elértük, akkor szépen kiszállok nyerőben a részvényeimből megvárom az azt követő 10% általános rallit és majd ott akkor veszek már nagyon olcsón sok aranybánya részvényt...

Hát nem tanulsz te semmiből? Nekem nem olyan egyszerű az élet, mint neked, akinek csak ha a faktorokat lekereskedted volna az elmúlt 10 évben, már rég milliárdosként fekhetnél a Bahamákon... Nekem okosan kell kijátszanom a saját magam faktorát...

:-)

GameStop

#787652 matgab Előzmény: #787582

Richter vétel... (de már volt, talán nem lesz most zuhanás).

Richterrel kapcsolatban erősödik bennem a gyanu, hogy előbb utóbb felvásárolja pl. pont az Allergan...

Netflix és Hugo Boss is kilőtt a figyelő listán lévő papírok közül..

GameStop

#787412 Janicroft Előzmény: #787402

Tudom a dühibe való, de rohadjon meg a GameStop, eddig én is csak buktam vele. A felét eladta mmikor esett vagy 20%-ot, a másik fele azóta már pluszban is volt!!!, erre ma megint esik 9%-ot. B*szódjon meg ez a részvény.

itx

#787402 matgab Előzmény: #787366

9 százalékos mínuszban nyithat a GameStop árfolyama, mivel a vártnál is gyengébben alakulhatott a negyedik negyedéves értékesítés. A videojátékok kereskedelmével foglalkozó cégnél 16-18 százalékos lehetett az árbevétel visszaesése, holott csak 8-9 százalékot vártak az elemzők. Az új Call of Duty játék és a Titanfall 2 értékesítések nem alakulnak túl fényesen a cég szerint.

Úgy látszik ez a részvény már az életben nemfogja soha elérni a beker áramat (47 USD)

itx

#787365 matgab Előzmény: #787149

Olaj short nyitása után megvolt a szokásos minusz tíz, zárásomat követően a +10%, ma meg az Ageas van majdnem3% pluszban...

OTP is nagyon megy, amióta eladtam...

Ami viszont egész szépen elkezdett emelkedni (van honnan) a papírjaim közül az a DAX legjobban shortolt részvénye a K+S. Nos, a shortosokból az emelkedés során lesznek a legjobb vevők, nem alkudoznak... :-)

Ha ehhez hozzátesszük azt hogy nekem is van, tehát a kiszállásom után fog még 10%-ot emelkedni, akkor ajánlom nektek , hogy figyeljétek ti is a papírt...