okosan csak fele annyit, mint amennyit akarok, hogy inkább emelkedjen...
A Teva esetében remélem abszolút igaz a jó öreg zsidó mondás: inkább legyen az ember félig egy jó businessben, mint egy rosszban egyedül...
okosan csak fele annyit, mint amennyit akarok, hogy inkább emelkedjen...
A Teva esetében remélem abszolút igaz a jó öreg zsidó mondás: inkább legyen az ember félig egy jó businessben, mint egy rosszban egyedül...
adóoptimalizáló eladásomat követően a Monsanto is az eredeti beker áram fölé emelkedett...
elég erős a szentiment itthon
OTP eladás. OTP nélkül maradtam... Amikor már 10000-es OTP-ről szól a pf cikke, akkor el kell adni, az a meglátásom...
Egy elég régi befektetésemtől szabadultam meg ma: eladtam az Ageas-t.
Volt a pozi már 25% minuszban is de végül 8% plusszal sikerült megszabadulni tőle...
Valahogy túl nagy nekem most az optimizmus a piacon. 2016-ban folyamatos paráztatás, brexit, trump, olaszok és mégis mindent megvettek. Most meg azt írják, hogy 2017-ben egyszerűen nem eshetünk...
nem, mert a nem veszteséges poziban lévő részt nem adtam el, tehát nem új befektetés...:-)
akkor most a -10% várható?
K+S részvények kényszer csökkentve...
Át akartam kötni egyik számlámról a másikra, de amikor beadtam egyik számlámon a vételi másikon az eladási megbízásom, akkor úgy látszik épp egy vevő betett egy megbízást, ezzel az eladási oldalam teljesült a vételi meg hoppon maradt.
Pedig elvileg real time-ot látok. Igaz random capital csak, ami nem teljesen reál, csak kb 0,5-1 perc késéssel látom az adatokat
év végi adóoptimalizációs céllal jelentősen leépítettem az olaj short állományomat, eladtam a Monsanto részvényeket és csökkenteni szeretném még a K+S állományomat, de az mostanában olyan szépen kúszik felfele, hogy félek eladni.
A K+S-ről olvastam , hogy a leginkább shortolt DAX részvények egyike... Nos, ha ezeknél egyszer elpattan a húr, akkor még lehet ebből egy jó vw story is... Szóval azt félek eladni
durva mozgások vannak az inditexnél. Tegnap este felhúzták 33-ig, azt hittem király lesz. Erre ma 1 óra alatt beküldték 32-ig, most meg 32,5-re fel...
Oké, nem olyan nagy mozgás, de ahhoz képest, amekkorát szokott mozogni durva...
az milyen, amikor az általam a listán lévő cca 100 részvény közül a 2 legnagyobb esői a seadrill és az olaj shortom?????
az utolsó mondatod nem dobott fel :)
hát anno eladtam CDE.US-t 9,5 körül , visszavettem 16 felett, amit aztán 11 körül ismét eladtam...
Azóta csak nézem, nézegetem...
Ne gondold, hogy ott biztonságban, faktormentes helyzetben vagy, bárhol lecsapok...:-)
arannyal foglalkozol vagy tervezel?