Ha vettem volna, akkor már esett volna... :-)
vettél volna bosst, nem csak ígérgetsz... tipikus nő... :)
Richter vétel... (de már volt, talán nem lesz most zuhanás).
Richterrel kapcsolatban erősödik bennem a gyanu, hogy előbb utóbb felvásárolja pl. pont az Allergan...
Netflix és Hugo Boss is kilőtt a figyelő listán lévő papírok közül..
ha ez éri,akkor én vettem parfümöt belőle a müllerben... szettben többet is december közepén:)
a nagyobb baj, hogy én se :) mi történt?
persze, hogy nem vettem végül Hugo Boss-t, ki is lőtt az árfolyama rendesen!
Tudom a dühibe való, de rohadjon meg a GameStop, eddig én is csak buktam vele. A felét eladta mmikor esett vagy 20%-ot, a másik fele azóta már pluszban is volt!!!, erre ma megint esik 9%-ot. B*szódjon meg ez a részvény.
9 százalékos mínuszban nyithat a GameStop árfolyama, mivel a vártnál is gyengébben alakulhatott a negyedik negyedéves értékesítés. A videojátékok kereskedelmével foglalkozó cégnél 16-18 százalékos lehetett az árbevétel visszaesése, holott csak 8-9 százalékot vártak az elemzők. Az új Call of Duty játék és a Titanfall 2 értékesítések nem alakulnak túl fényesen a cég szerint.
Úgy látszik ez a részvény már az életben nemfogja soha elérni a beker áramat (47 USD)
Olaj short nyitása után megvolt a szokásos minusz tíz, zárásomat követően a +10%, ma meg az Ageas van majdnem3% pluszban...
OTP is nagyon megy, amióta eladtam...
Ami viszont egész szépen elkezdett emelkedni (van honnan) a papírjaim közül az a DAX legjobban shortolt részvénye a K+S. Nos, a shortosokból az emelkedés során lesznek a legjobb vevők, nem alkudoznak... :-)
Ha ehhez hozzátesszük azt hogy nekem is van, tehát a kiszállásom után fog még 10%-ot emelkedni, akkor ajánlom nektek , hogy figyeljétek ti is a papírt...
Olaj shortomat legalább 1 hétig nem ártott volna tartani még baxa meg...
okosan csak fele annyit, mint amennyit akarok, hogy inkább emelkedjen...
A Teva esetében remélem abszolút igaz a jó öreg zsidó mondás: inkább legyen az ember félig egy jó businessben, mint egy rosszban egyedül...
adóoptimalizáló eladásomat követően a Monsanto is az eredeti beker áram fölé emelkedett...
elég erős a szentiment itthon
OTP eladás. OTP nélkül maradtam... Amikor már 10000-es OTP-ről szól a pf cikke, akkor el kell adni, az a meglátásom...
Egy elég régi befektetésemtől szabadultam meg ma: eladtam az Ageas-t.
Volt a pozi már 25% minuszban is de végül 8% plusszal sikerült megszabadulni tőle...
Valahogy túl nagy nekem most az optimizmus a piacon. 2016-ban folyamatos paráztatás, brexit, trump, olaszok és mégis mindent megvettek. Most meg azt írják, hogy 2017-ben egyszerűen nem eshetünk...
nem, mert a nem veszteséges poziban lévő részt nem adtam el, tehát nem új befektetés...:-)
akkor most a -10% várható?