Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

itx

#786681 matgab Előzmény: #786654

K+S részvények kényszer csökkentve...

Át akartam kötni egyik számlámról a másikra, de amikor beadtam egyik számlámon a vételi másikon az eladási megbízásom, akkor úgy látszik épp egy vevő betett egy megbízást, ezzel az eladási oldalam teljesült a vételi meg hoppon maradt.

Pedig elvileg real time-ot látok. Igaz random capital csak, ami nem teljesen reál, csak kb 0,5-1 perc késéssel látom az adatokat

itx

#786654 matgab Előzmény: #786100

év végi adóoptimalizációs céllal jelentősen leépítettem az olaj short állományomat, eladtam a Monsanto részvényeket és csökkenteni szeretném még a K+S állományomat, de az mostanában olyan szépen kúszik felfele, hogy félek eladni.

A K+S-ről olvastam , hogy a leginkább shortolt DAX részvények egyike... Nos, ha ezeknél egyszer elpattan a húr, akkor még lehet ebből egy jó vw story is... Szóval azt félek eladni

itx

#786033 matgab Előzmény: #786001

durva mozgások vannak az inditexnél. Tegnap este felhúzták 33-ig, azt hittem király lesz. Erre ma 1 óra alatt beküldték 32-ig, most meg 32,5-re fel...

Oké, nem olyan nagy mozgás, de ahhoz képest, amekkorát szokott mozogni durva...

arany

#786001 matgab Előzmény: #785993

az milyen, amikor az általam a listán lévő cca 100 részvény közül a 2 legnagyobb esői a seadrill és az olaj shortom?????

arany

#785991 matgab Előzmény: #785988

hát anno eladtam CDE.US-t 9,5 körül , visszavettem 16 felett, amit aztán 11 körül ismét eladtam...

Azóta csak nézem, nézegetem...

Ne gondold, hogy ott biztonságban, faktormentes helyzetben vagy, bárhol lecsapok...:-)

DB zárás

#785967 matgab Előzmény: #785956

a short bővítés jó ötlet volt, de jobb lett volna, ha sok pénzzel játszom meg...

DB zárás

#785956 matgab Előzmény: #785947

olaj short bővítés és Activision vétel KBC ajánlás alapján... möglássuk...

DB zárás

#785947 matgab Előzmény: #785946

jut eszembe az olaj shortnál is természetesen villámgyorsan teljesült a minusz 10% mára... Már csak azt nem tudom, hogy zárjam, vagy bővítsem a pozit...

DB eladásomat követően szintén ugye megvolt a +10% bőven... That's life.

DB zárás

#785778 matgab Előzmény: #785775

ez a zto nagyon megindult... Megtudta a piac, hogy csak harmad annyit vettem, mint amennyit akarok?

DB zárás

#785775 matgab Előzmény: #785774

másrészt nem felfele adtam el (kivéve a mini pakkot, ami bent maradt ajánlat volt(azt hittem a KBC-nél default a napi ajánlat, nem megy át napon túlra) hanem amikor 15.3-ról elkezdett esni 14 irányába...