Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Be kellene lőni először…

#787210 banyaiz Előzmény: #787016

Be kellene lőni először is egy tól-ig-et nagyjából idénre mit is várnánk. Ami feladja a leckét.

7-10 k között mondjuk nem lőnék nagyon mellé vele? Csinos sáv lenne.

Tavaly nagyszerű volt a menetelés kb 50% emelkedés a papírnál ami már régi szép időkből ad egy kis ízelítőt , nem nagyot de valamit a hangulatából. :)

Szépen megyünk. Itt…

#787209 banyaiz Előzmény: #787016

Szépen megyünk. Itt vagyunk 8500-9000 között. De jó itt látni.

Hát azt kellene kitalálni, hogy Trump mennyire tud alápörkölni kezdésként a piacoknak . Ha úgy kezd beiktatják és ontja rögtön a piacnak tetsző élénkítéseket akkor nagy hiba itt Otp 1000-sel lejjebbre játszani. Akkor májusig nagy korrekciók nem lesznek.

Amcsi elemzőházak is ezt találgatják van minden mint a búcsúban.

usa kamatemelés..bizonyt…

#787015 Ibiza Előzmény: #786986

usa kamatemelés..bizonytalan elnök..

Euban recseg ropog eu, olaszok görögök egyensúlyoznak...migráns válság.. brexit..

ehhez képest száguldanak a piacok..

mondtam anno válságot kihasználták a cégek humánerő optimalizálásra..ami a hatékonyságot növelte..hozamsivatag miatt cégek vették a részvényeiket..

azért lássuk be unortodox módon mozog a világ.. vagy én nem értekv alamiket.

:)értem. köszi.na most a…

#787013 Sumér harcos Előzmény: #787002

:)

értem. köszi.

na most akkor gondolkodhat mindenki.

még 10%emelkedés lesz?

vagy nem lesz esés?

sort is merész opcio?

egyébként grat:)ez szép kör volt.

Tavaly február eleje kör…

#786986 matgab Előzmény: #786978

Tavaly február eleje körül érték el a részvénypiacok a lokális minimum pontjukat, amikor a sajtó már mindenhol medvét kiáltott. Azóta folyamatos bull volt brexit trump olaszo ellenére.

8 éve volt utoljára komolyabb világgazdasági válság.

Én azt gondolom, hogy Trump beiktatását követően jön egy nagyobb korrekció/tartós esés, mert megint giga nagy lufit fújtak a pénznyomtatással.

Viszont pont ez az oka , hogy shortba sem merek beleülni, mert a másik lehetőség az, hogy gyakorlatilag a pénznyomtatással az esést "elinflálják". Mindennek az ára elkezd felmenni (ingatlan részvény stb.) a kamatok elkezdenek emelkedni, a kötvények elkezdenek elértéktelenedni. Állítólag a világ hiteleinek összege most már meghaladta a világ reál vagyonának (gondolom követelések nélkül számított) értékét.

Ergo a másik lehetőség egy hiperinflatórikus folyamat beindulása, ami a shortosoknak semmi jót nem jelent.

Szóval én azt gondolom, hogy rövid távon (éven belül) lesz egy 20-50%-os esés, de hosszú távon irány a 25.000-es OTP árfolyam (hacsak nem megy közben csődbe valamikor)

Ez lett volna a korrekci…

#786978 Csusza

Ez lett volna a korrekció, és már megy is tovább? Elmennek ezek a jó csába...

Azt hittem, hogy káprázi…

#786924 Csusza Előzmény: #786898

Azt hittem, hogy káprázik a szemem, amikor megláttam este a zárót.

Itt már teljesen elvesztettem a fonalat, kezdem az egészet nem érteni...

Elment a maradék egy ada…

#786893 Csusza

Elment a maradék egy adag is. 8420-8538

Kéne már egy rendes korrekció. :-/

Kösz, még egy adag van, …

#786869 Csusza Előzmény: #786866

Kösz, még egy adag van, arra szűk stopot beraktam, és hagyom a francba.

Egy adagom eladva. (8325…

#786864 Csusza

Egy adagom eladva. (8325-8548)

Stopot akartam kicsit lejjebbre berakni, de elírtam, ezért rögtön eladta. De így is jó. :-)