ja...semmi birálat nem volt,csak sortolni sem merem.
9éves csúcson az otp.
Matgab vsz. még longja van asszem és talán szép pluszban is van.:)
sok az öszze-vissza bizonytalanitó tényező számomra:)
partvonal.
ja...semmi birálat nem volt,csak sortolni sem merem.
9éves csúcson az otp.
Matgab vsz. még longja van asszem és talán szép pluszban is van.:)
sok az öszze-vissza bizonytalanitó tényező számomra:)
partvonal.
Én se túl nyugodtan veszem ilyen drágán, de ha egyszer még mindig megy...
csak hetek óta figyelem,nincs belőle nem is kell.
ts11 et csodálnám ha nem ütnék ki.
de lehet ts 12 őt is.
8400felett bele nem veszek,inkább elmegyek daxozni.
Nem volt túl fényes a forgalom, de szépen erőlködik azért. Senki sem adja el egyelőre.
Ma vettem is még egy adaggal 400 fölött.
szép egy nap volt.
400misi napi forgalom,de napi csúcson zárás 8399.
ennyi lovettát tud nyugat nélkül a papir,elég karcsú.
Újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten, az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek - közölte honlapján a pénzintézet.
A tájékoztatás szerint egyszerű kérdésekre kell választ adniuk az esetlegesen hiszékeny internetezőknek. A csalók célja: a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat.
A gyanútlan internetező ugyanis olyan "szolgáltatásra" is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms-díját havonta fizetheti.
Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot - hívja fel a figyelmet közleményében a pénzintézet; nem sorsol ki telefont, játékkonzolt vagy vásárlási utalványt.
A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági és jogi intézkedéseket. A bank kéri: senki "ne dőljön be a csalóknak", és ismeretlen internetes oldalon ne adja meg banki vagy személyes adatait - olvasható a tájékoztatásban.
:D Sziasztok Csusza vagyok, otp függő.. Sziaaaa Csusza.. akarsz róla beszélni?
Két hét böjtölés után 8326-on egy adag vétel.
Gratula!
Nekem sincs már két hete, furcsa, de felszabadító érzés! :-)
és milyen érzés? :)
csak lett kavarás az INAval....:)
Az lenne az ideális állapot a cél, hogy minden egyes országban ahol működik ott a bolgár utat kövesse. Akkor nagy kanállal ennénk. :) Bolgár bank ontja a pénzt, világ legjobb bankvétele volt. A többi sehol nincs hozzá képest. Hát csak ezt könnyű így leírni nehéz megvalósítani mert ész nélkül se lehet mindent összevásárolni.
Itthon lehetett volna de a forradalmárok mindent megvettek ami az útjukba került és bank felirat volt rajta. Otp-t kizárták a játékból .
Kínai terjeszkedés, vietnami terjeszkedés egzotikus dolgok. Ilyesmikre is lenne igény még, az egész bolygót be kell hálózni. :) Kell valami a részvényeseknek amitől felcsillan a szemük a sok nyomorúság után amondó vagyok.
Valamit kell csinálni a sok lóvéval. Nagyon érett már ez vegyenek valamit , vietnami terjeszkedés még várat magára, a sokat emlegetett. :)
Ez most méretben azért nem a nagyon kicsik közül való . Ilyenből kell még egy pár mindenfelé . Hát idén olyan 200-240 mrd körüli profit lesz , abból lehet vásárolgatni.
Osztalékra nagyjából olyan 200 Ft körül tesznek félre amit lehet kalkulálni eddigi negyedévek alapján, aztán lehet megtoldják majd egy kicsit. Ha 200-al számolunk mint osztalék akkor marad még durván 150-190 mrd Ft csak az idei profitból. Majd meglátjuk mennyiért vették ezt.
még én se értem pontosan, hogy ez mennyire volt jó a részvényeseknek. Muszájból azért nem kell bankot venni :) Vagy remélem nem ilyen INA ügy miatti hálapénz...
sort már záródott,kiugró nagy esemény valszeg árfolyamban ma-holnap nem lesz már.