Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Jövő decemberben járnak …

#786197 banyaiz Előzmény: #786192

Jövő decemberben járnak le a tbsz-ek 5 éves lejárat. Amikor megnyitottam őket akkor 5 évet végig akartam benne ülni ha már belenyúltam rendesen akkor magas árakon.

Aztán variálgattam az egyiken kárpótot vettem még elég szépen. Ami nem volt a legjobb ötlet mert most is kb ugyanazon az áron megvehetném, Otp pedig közben szépen menetelt. Osztalékok nagyrésze is ott pihenget nem lehet kivenni tbsz-ről, de nem is forgattam vissza Otp-be , ami hiba. Elég csinos összeg így évek alatt az is.

Most az eladás gondolata kerülget itt év végén év elején. De nagyon nehéz döntés. Fundás alapon amit vártam volna az nagyjából teljesült.

Az lenne az ideális ha egy 1000-el legalább olcsóbban vissza tudnám venni . Ilyen eladás visszavétel kellene. :) Ez feladja a leckét hogyan is jöhet ez össze. Ugye csábító az osztalék emelkedése is mert jövőre minimum 200 környékét várnék osztalékban, és akkor szerény még mindig a dolog mert a 300 felé haladás benne van.

Szóval nem tudom melyik a jobb döntés eladni , vagy üldögélni rajta. Nagyon sokat jöttünk most nagyon felülteljesítők voltunk. Világ legjobb bankrészvényében azért vannak perspektívák is még messzebb nézve, nagy tervek, nagy álmok. :) Dönteni kell majd, valami nagyon csábító árat kínálnának esetleg. :)

Aztán lehet ez a teteje több hónapra , fene tudja mi van még itt benne év végén év elején.

Basszus, te még mindig ü…

#786192 Csusza Előzmény: #786155

Basszus, te még mindig ülsz rajta? Nem semmi, vannak idegeid.
Én elcsesztem a kiszállómat, bosszant nagyon, túl sokat hagytam benne. Viszont meg kellett lépnem, mert nem láttam, hogy mi lehet 8300 fölött, nem akartam elereszteni a nyerőt.
Hosszabb távon persze továbbra is úgy látom, hogy bika a papír.

Átléptük a novemberi csú…

#786155 banyaiz Előzmény: #786124

Átléptük a novemberi csúcsát amit a gyorsjelentéskor 8300 környékén összehozott. Most mi lesz benne még év végén év elején még felfelé. Jönnek még kis átsúlyozgatások az alapkezelőknél kis finomságok.

Bux közelít a 32 k -hoz. 2 hét még év végéig. :)

Valahol ki kellene szállni majd belőle és 7-8 k közötti visszavételre játszani, de nem merek kiszállni belőle. :) Tuti, hogy eladnám még menne vagy 1000-et és felette állna be sávozni. Mondjuk gyorsan elvinnék jövő év elején 9 k közelébe vagy bőven 8,5 fölé kiszállnék belőle most úgy érzem, annál olcsóbban azért vissza lehet majd venni valamikor év közben. Ilyesmi jár a fejemben, de csak úgy ízlelgetem a dolgot. Még rá kell pihenni egy kicsit erre a döntésre.

Kis viccesek, csak továb…

#786124 Csusza

Kis viccesek, csak tovább húzzák 300 fölé? Délelőtt nem voltam, pedig elvileg 200-nál már vettem volna egy óvatos adaggal.
Mindegy, marad a mozi.

Kösz szépen! :-)Most ért…

#786080 Csusza Előzmény: #786054

Kösz szépen! :-)

Most értem haza, látom közben elment a legutolsó két adag is stoppal, 8268-as átlagáron. Beker ~8050 volt.

8300 volt a céláram, teljesült, faszaság van, öröm é bódottá. :-)

Azt hiszem, most már elkönyvelhetem ezt az évet nagyon jónak. Lehet, hogy idén már nem is kereskedek.

Jó, csak vicceltem, tudjuk, a kényszer... :-)

no várjatok csak, azért …

#786066 matgab Előzmény: #786055

no várjatok csak, azért nem mindig zuhan be másnapra 10%-ot a részvény (max minden 3. vételem). A ZTE is úgy kezdte, hogy nap végére +3%-ban volt a pakkom, aztán most 5 nap után már erősen megvan a minusz 10...

Csak türelem elvtársak, türelem...

4 adaggal elment 8298-on…

#786047 Csusza Előzmény: #786046

4 adaggal elment 8298-on. Beker átlag ~7990 volt.

Még két adag van, szűk stoppal.

Egy adag eladva 8280-on.…

#786042 Csusza

Egy adag eladva 8280-on. Beker 8070 volt.

Következő adagon nagyon szűk stop, ha lefordulna.

mondjuk jobb benne lenni…

#786032 matgab Előzmény: #786030

mondjuk jobb benne lenni egy nyerőben kis pénzzel, mint egy bukóban nagy pénzzel... :-)

igen, csak negyedannyit,…

#786028 matgab Előzmény: #786026

igen, csak negyedannyit, mint amennyit elvileg akarok... Cselezek én már jobbra balra, de ezen a faktoron nem tudok kifogni...

tetszik a jobbító szándé…

#785990 Kissherceg Előzmény: #785989

tetszik a jobbító szándékod :) Év végén lesz bónuszod és hozod a BÉTre? :)