K+S visszaszerezve...
K+S részvények kényszer csökkentve...
Át akartam kötni egyik számlámról a másikra, de amikor beadtam egyik számlámon a vételi másikon az eladási megbízásom, akkor úgy látszik épp egy vevő betett egy megbízást, ezzel az eladási oldalam teljesült a vételi meg hoppon maradt.
Pedig elvileg real time-ot látok. Igaz random capital csak, ami nem teljesen reál, csak kb 0,5-1 perc késéssel látom az adatokat
év végi adóoptimalizációs céllal jelentősen leépítettem az olaj short állományomat, eladtam a Monsanto részvényeket és csökkenteni szeretném még a K+S állományomat, de az mostanában olyan szépen kúszik felfele, hogy félek eladni.
A K+S-ről olvastam , hogy a leginkább shortolt DAX részvények egyike... Nos, ha ezeknél egyszer elpattan a húr, akkor még lehet ebből egy jó vw story is... Szóval azt félek eladni
durva mozgások vannak az inditexnél. Tegnap este felhúzták 33-ig, azt hittem király lesz. Erre ma 1 óra alatt beküldték 32-ig, most meg 32,5-re fel...
Oké, nem olyan nagy mozgás, de ahhoz képest, amekkorát szokott mozogni durva...
az milyen, amikor az általam a listán lévő cca 100 részvény közül a 2 legnagyobb esői a seadrill és az olaj shortom?????
az utolsó mondatod nem dobott fel :)
hát anno eladtam CDE.US-t 9,5 körül , visszavettem 16 felett, amit aztán 11 körül ismét eladtam...
Azóta csak nézem, nézegetem...
Ne gondold, hogy ott biztonságban, faktormentes helyzetben vagy, bárhol lecsapok...:-)
arannyal foglalkozol vagy tervezel?
a short bővítés jó ötlet volt, de jobb lett volna, ha sok pénzzel játszom meg...
olaj short bővítés és Activision vétel KBC ajánlás alapján... möglássuk...
jut eszembe az olaj shortnál is természetesen villámgyorsan teljesült a minusz 10% mára... Már csak azt nem tudom, hogy zárjam, vagy bővítsem a pozit...
DB eladásomat követően szintén ugye megvolt a +10% bőven... That's life.
ITX Q4 gyorsjelentés jön dec 14-én...
Jó lenne aznapraegy plusz 10%...
ez a zto nagyon megindult... Megtudta a piac, hogy csak harmad annyit vettem, mint amennyit akarok?