Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

matgab részvényei

DB zárás

#785774 matgab Előzmény: #785771

a kilépés oka az olasz népszavazás volt, amitől mindenki parázott. Aztán jól meg is szavazták, erre minden elkezdett emelkedni mintha az éj sohase érne véget... Ki érti ezt?

DB zárás

#785771 Stef Előzmény: #785209

Érdekes lehet a kilépési feltételed :)

Bull flag-ből való kitörésnél dobod... hmmm.... ez megmagyarázza a faktort.

Én nov.15-én zártam kicsivel 15 felett, kb ott ahol Te 2 hét múlva. Azért is zártam (és nem scale out volt) mert tudtam, hogy több hétig nem leszek piacközelben.... Egy biztos, a faktort 1-én tuti kihasználtam volna :)

DB topicot nem olvastad? Írtam, hogy ha 15-öt átviszi erőből akkor 18-19 jön. Itt is vagyunk:

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/3014-de...

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/3014-de...

TKOM pakk

#785748 matgab Előzmény: #785683

5,2 az ODP... :-( én meg eladtam bagóért 4,15-ön...

Ageas-t is 1 év szenvedés után lefeleztem 35,75-nél, erre most már 37,5

DB (amúgy is kis pakk vétel után) kiszórva ment azóta 20%ot...

Most van a tüske ami után kipukkad a lufi, vagy elkezdődött a hiperinfláció a pénznyomtatás miatt?

bezzeg az ITX csak döglődik, de legalább a K+S kezd magára találni. Mondjuk ott is csak 10%-kal bővítettem a pakkomat mélyen sajnos...

TKOM pakk

#785683 matgab Előzmény: #785673

randomon under armor +3,2% pitsába, mondom ilyenkor, hogy miért nem vettem 30-nál...! Na mindegy, inkább legyünk félig egy jó businessben, mint egy rosszban egyedül...

Nagyon szép régen látott szintekre jöttek fel korábban agyonvert részvényeim (GME, K+S, Seadrill, Ageas) mondjuk az Ageason kívül még mindig vaskos minuszban mind, de a trend...

TKOM pakk

#785673 matgab Előzmény: #785652

under Armour a stooq-on -15%-ban, a randomnál+2,2%-ban...

Nagyon drukkolok, hogy a stooq-on szar az árfolyam...

Na közben teljesült életem első olaj short megbízása...

"ProShares Ultshort O Vétel 70.15 USD áron teljesült"

tőkeáttételes shortot utoljára még a BUX hatin játszottam, de ilyet még soha...

TKOM pakk

#785649 matgab Előzmény: #785646

eladásom utáni 1 hét alatt 16%-ot emelkedett a Deutche Bank...

Ennél két dolog fáj jobban, hogy amikor kis összeggel vettem az elején, hogy beessen a vételemet követően, akkor nem esett be, a másik meg hogy a 70%-os Raffi emelkedést pakk nélkül nézem végig... Bezzeg a nyomorék ITX nem tud már egy éve emelkedni..

Surranópályán elég nagyot emelkedett a K+S mostanában illetve az Ageas (ennek a fele eladva mini nyerőben).

vegyek Boss-t?

TKOM pakk

#785646 matgab Előzmény: #785209

Ugye, hogy aki ezt a topikot olvassa, az már egy hete előre tudott a német bankok közeljövőbeni szárnyalásáról??

És fogadjunk, hogy nem vettetek DB-t, amikor ezt írtam:

matgab

Deutsche Bankban úgy látszik visszavonásig maradt bent az eladási megbízásom, mert kaptam egy üzenetet, hogy teljesült. Nos akkor nincs több DB-m..."

"A német bankok árfolyama már tegnap szárnyalásba kezdett, ami mögött több dolog állhat:

• Olaszországban bankmentő csomag körvonalazódik, amivel megmentenék az ország egyik legnagyobb bankját, a gyenge tőkehelyzetű és veszteséges Banca Monte dei Paschi di Siennát,
  • ami miatt kifejezetten jó a hangulat az olasz bankszektorban, az olasz bankpapírok 4-6 százalékkal kerültek ma feljebb, az olasz bankindex 4,2 százalékot emelkedett,
  • de az olasz bankmentés miatt Európa szerte veszik a bankpapírokat, az európai bankindex közel 2,6 százalék pluszban áll,
  • a Fitch véleményt mondott a német bankrendszerről: a német bankok továbbra is stabilak (ezen belül azonban a megtakarítási és szövetkezeti pénzintézetek jóval profitábilisabbak, az univerzális bankok eredménye az alacsony kamatkörnyezet miatt azonban továbba is nyomás alatt lesz)
  • ráadásul a Morgan Stanley 13,9-ről 16,5 euróra emelte a Deutsche Bank célárát (az ajánlás még mindig csak egyenlő súlyozás)"

TKOM pakk

#785472 matgab Előzmény: #785209

Ageas pakkom fele kiszórva mini nyerővel. Ahhoz képest, hogy volt ez már 20%-nál nagyobb minuszban is, végülis nem rossz eredmény...

TKOM pakk

#785209 matgab Előzmény: #785087

Deutsche Bankban úgy látszik visszavonásig maradt bent az eladási megbízásom, mert kaptam egy üzenetet, hogy teljesült. Nos akkor nincs több DB-m...

hogy megindult az ITX me…

#785075 matgab Előzmény: #785070

hogy megindult az ITX megint... Egyik szemem sír (ami arra gondol, hogy múlt héten eladtam a pakk egy részét 31.34-en, a másik ami a meglévő pakkra tekint meg nevet...

köszi, igen pont egy luf…

#785070 matgab Előzmény: #785055

köszi, igen pont egy lufi teteje körül vettem még 35 EUR felett...

Másrészt tegnap TKOM pakk repült...

Valahogy túl sok minden arra utal, hogy most több hónapos esés fog következni...

na szóval, kibocsátás ót…

#785055 Bendeguz Előzmény: #784940

na szóval, kibocsátás óta tart az emelkedő trend, de nagy puklikat csinált bele. most épp egy kisebb emelkedő trendcsatorna tetején van. ha megy tovább, akkor mindegy hol szállsz be, de én megvárnám, amíg újra pattan az aljáról.

viszont ha valami grafik…

#784805 matgab Előzmény: #784800

viszont ha valami grafikon guru megrajzolná, hogy hogyan látja az Ageas részvényeket, azt megköszönném (stílszerűen egy 5 perccel a hivatalos közleményt megelőző belső matgab adás vételről szóló infoval :-) ) mert nekem az az érzésem, hogy ha áttörné a 36-ot, akkor nagyon szép tér nyílna előtte felfele...