Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#785233 Lenthor Előzmény: #785231

Gyors mozgásnak tudom ezt be. Beültetés shortba és még lehet, hogy december közepén megint 10.800 felett leszünk.

Lehet, hogy jövedelmező volt a nagyoknak a Trump művelet és megismétlik megint. (vicc volt, de lehet benne valami)

DAX

#785232 Lenthor Előzmény: #785228

Nekem most az 500-48x amit már régóta mondasz

---------------------------------------------------------

Sőt már a 61.8%-os fibo is szóba jöhet, ha jól emlékszem 10.412 korábban betettem, valamint, ha romlik a helyzet, akkor valamivel 10.350 alá.

DAX

#785231 banyaiz Előzmény: #785215

Nem tudom mit látsz abba bele lefelé ha hétvégén bukik az olasz főnök? Hol nyithatunk mondjuk hétfőn ilyen verzióban? Halvány lövésem sincs a reakciókról ha így lesz. Mekkora para van a dologban. Arra tippelnék gyorsan meg fogják megint venni, de a fene tudja mert év vége hatás kontra ez a választás ecb, fed kicsit sűrű ez a december közepéig.

DAX

#785228 banyaiz Előzmény: #785211

Elolvasom amit írsz szinte minden nap.

Meggyőző nagyon amit csinálsz bő 1 éve nyomatod itt és szerintem ritka volt az olyan nap mikor nagyon mellényúltál.

Nekem most az 500-48x amit már régóta mondasz vszínűnek tűnik ezzel a hétvégi olasz választással. Legalább ezt megcsinálja. péntek zárásra egy kicsit parázni fognak ez miatt vsz. Főleg az idei választási mókák után van ennek egy jó esélye.

DAX

#785227 Ricsi Előzmény: #785220

OK, engem az érdekelne, hol kereskedsz, mert nekem 1 pont 1 Eur, neked meg kevesebb, ahogy beírod. Néha jó lenne egy másik számla, ahol kevesebb mint 1 Eur az elmozdulás. Most Cac-al oldom meg a dolgot, de jó lenne ugyanaz az instrumentum.

Hogy értsd, nyitok egy dax longot, és elmegy lefelé, és csökkenteni akarom a kitettséget, akkor most nyitok egy cac shortot. Ez kb annyi, mintha a harmadát lezártam volna. De jobb lenne egy olyan, hogy 1 pont csak 10 cent, és ott adnék el 3-at. Sokkal pontosabb eredményt kapnék, és nem "fenyegetne" egy olyan eset, hogy a cac-dax páros nagyon szétválik.

Szóval, ha nem nagy titok, PÜ-ben kérlek add meg, hol kereskedsz. Köszi:)

DAX

#785226 Lenthor Előzmény: #785225

Még annyit, hogy olyan kavarodás van az indik terén, hogy ritkán látni ilyet. Ember legyen a talpán, aki most kiigazodik. Ilyenkor szoktam az SP-t segítségül hívni, ami most csak bonyolítja a helyzetet.

Pld. DAX napos Stochastic lefelé tart és már lassan lent is lesz.

Sp napos Stochastic fentről most indul le. Máskor kéz a kézben járnak.

DAX

#785221 Daxofon Előzmény: #785216

csatalkozom!! én is miattad sasolom naponta többször is a blog-ot és kereskedni is ezek alapján próbálok...

;-)

csak így tovább egyre többször írj és elemezz

DAX

#785220 Lenthor Előzmény: #785217

Születésnapi családi összejövetel lesz este. Mivel most csak én vagyok itthon, ezért sütök, főzök, hogy az asszonynak kevesebb legyen. Közben meg ki-be futkosok a konyha és a nappali között.

Talán ez készülhet a tőzsde boszorkány konyhájában!

Még talán felmehet 10.660-10.670 környékére. Talán!

http://invst.ly/2v38r

DAX

#785218 rbbj11 Előzmény: #785215

én is olvasom rendszeresen, többször managementhez kapcsólódó kérdést is feltettem, amikre rendre nem szoktam választ kapni, de azért olvaslak :)

DAX

#785217 Ricsi Előzmény: #785215

Kérdezni is akarok tőled valamit PÜ-ben, de csak akkor, ha itt vagy, nem szeretek napokig várni a válaszra. Majd egyszer szólj, ha gép mellett leszel, és nem zavarlak a kereskedésedben.

DAX

#785216 Ricsi Előzmény: #785215

Hogyne, kifejezetten élvezem, komolyan mondom. Ha figyeled, máshová már nem is írok, miattad járok ide.

DAX

#785214 Ricsi Előzmény: #785211

Én olvaslak, figyelem is amit írsz, de nem kereskedem le, mert máshogy kereskedek. De azért jól csinálod általában, már többször megdicsértelek.

DAX

#785211 Lenthor Előzmény: #785207

Nyitás előtt én szóltam!

De, hogy kinek? Azt nem tudom, mert senki nincs itt, senki nem reagál semmire.