A már régóta betett rajzon szerepló Kumo aljhoz és a Kijun vonalához közelítünk.
Gyors mozgásnak tudom ezt be. Beültetés shortba és még lehet, hogy december közepén megint 10.800 felett leszünk.
Lehet, hogy jövedelmező volt a nagyoknak a Trump művelet és megismétlik megint. (vicc volt, de lehet benne valami)
Nekem most az 500-48x amit már régóta mondasz
---------------------------------------------------------
Sőt már a 61.8%-os fibo is szóba jöhet, ha jól emlékszem 10.412 korábban betettem, valamint, ha romlik a helyzet, akkor valamivel 10.350 alá.
Nem tudom mit látsz abba bele lefelé ha hétvégén bukik az olasz főnök? Hol nyithatunk mondjuk hétfőn ilyen verzióban? Halvány lövésem sincs a reakciókról ha így lesz. Mekkora para van a dologban. Arra tippelnék gyorsan meg fogják megint venni, de a fene tudja mert év vége hatás kontra ez a választás ecb, fed kicsit sűrű ez a december közepéig.
Köszi mindenkinek. Még beírtok pár jó szót és a süti szénné ég. Megyek míg lehet.
Random FX-nél.
Most az USA és Olasz választás miatt megemelték a letétet. 1 lot 12 Eur, de általában csak 6 Eur kérnek.
http://randomfx.hu/tokeattetel
Olvasd el. Megbízhatóak és olcsók.
itt még 10 Eur van írva, de az olaszok miatt emeltek.
Elolvasom amit írsz szinte minden nap.
Meggyőző nagyon amit csinálsz bő 1 éve nyomatod itt és szerintem ritka volt az olyan nap mikor nagyon mellényúltál.
Nekem most az 500-48x amit már régóta mondasz vszínűnek tűnik ezzel a hétvégi olasz választással. Legalább ezt megcsinálja. péntek zárásra egy kicsit parázni fognak ez miatt vsz. Főleg az idei választási mókák után van ennek egy jó esélye.
OK, engem az érdekelne, hol kereskedsz, mert nekem 1 pont 1 Eur, neked meg kevesebb, ahogy beírod. Néha jó lenne egy másik számla, ahol kevesebb mint 1 Eur az elmozdulás. Most Cac-al oldom meg a dolgot, de jó lenne ugyanaz az instrumentum.
Hogy értsd, nyitok egy dax longot, és elmegy lefelé, és csökkenteni akarom a kitettséget, akkor most nyitok egy cac shortot. Ez kb annyi, mintha a harmadát lezártam volna. De jobb lenne egy olyan, hogy 1 pont csak 10 cent, és ott adnék el 3-at. Sokkal pontosabb eredményt kapnék, és nem "fenyegetne" egy olyan eset, hogy a cac-dax páros nagyon szétválik.
Szóval, ha nem nagy titok, PÜ-ben kérlek add meg, hol kereskedsz. Köszi:)
Még annyit, hogy olyan kavarodás van az indik terén, hogy ritkán látni ilyet. Ember legyen a talpán, aki most kiigazodik. Ilyenkor szoktam az SP-t segítségül hívni, ami most csak bonyolítja a helyzetet.
Pld. DAX napos Stochastic lefelé tart és már lassan lent is lesz.
Sp napos Stochastic fentről most indul le. Máskor kéz a kézben járnak.
Ajjaj! A végén én viszem őket a csődbe. Mit szólnak majd a szülők.
Még a pénzügyi versenyeken induló diákjaim is olvassák a beírásaidat!
csatalkozom!! én is miattad sasolom naponta többször is a blog-ot és kereskedni is ezek alapján próbálok...
;-)
csak így tovább egyre többször írj és elemezz
Születésnapi családi összejövetel lesz este. Mivel most csak én vagyok itthon, ezért sütök, főzök, hogy az asszonynak kevesebb legyen. Közben meg ki-be futkosok a konyha és a nappali között.
Talán ez készülhet a tőzsde boszorkány konyhájában!
Még talán felmehet 10.660-10.670 környékére. Talán!
én is olvasom rendszeresen, többször managementhez kapcsólódó kérdést is feltettem, amikre rendre nem szoktam választ kapni, de azért olvaslak :)
Kérdezni is akarok tőled valamit PÜ-ben, de csak akkor, ha itt vagy, nem szeretek napokig várni a válaszra. Majd egyszer szólj, ha gép mellett leszel, és nem zavarlak a kereskedésedben.
Hogyne, kifejezetten élvezem, komolyan mondom. Ha figyeled, máshová már nem is írok, miattad járok ide.
Én olvaslak, figyelem is amit írsz, de nem kereskedem le, mert máshogy kereskedek. De azért jól csinálod általában, már többször megdicsértelek.