Egyes fideszes balf@szok trollkodják szét a jobboldalt. :-) Én köszönöm! :-)
Egyes fideszes balf@szok trollkodják szét a jobboldalt. :-) Én köszönöm! :-)
Nem mindent, csak jobboldalt trollkodja szét, ahogy a DK a baloldalt. ;-)! Köszönjük. :-)!
Persze, hát a gonosz migránsozás célja , értelme, és küldetése is pusztán ez volt. Ez egyértelmű. A nagy egésznek ez a célja akkor a részletnek = Vona milyen bulikban kivel mikor hányszor miért ne ez lenne a célja. Ez triviális. :) Mondhatnám úgy is ok okozati közvetlen összefüggés.
Közmédia is valahol egy jó példa erre a fennkölt ideálra ami felé haladunk. :) Ki tudja ezt nézni azt nem tudom még nem találkoztam szerencsére ilyen emberrel. :) Szerintem a legelvakultabb rajongónak is sok amit ott folyik + amilyen minőségben.
Lajos ugye, hogy megemlítsük ő nem része ennek a piaci trendnek a fennkölt ideál felé haladásnak így nehéz kimutatni az árfolyamának emelkedését a közvélemény kutatóknak egy egy ilyen sztori kapcsán. :) Azért ha éppen csak 0 felett de mocorog egy kicsit. :) Nem vált még tömegtermékké, az a nehéz dolog mikor egy exkluzív terméket tömegtermékké akarsz tenni úgy megőrizze a minőségét. Ez kevés politikusnak sikerült a világtörténelemben. Sajnos ez a veszély Lajost is fenyegeti. De hát ez van. :) Azt érzi ő is magán nem elég populáris és ez meggondolatlanságokra ragadtathatja a későbbiekben. Ez nagy hiba lenne.
Ha a támogatottságra gondoltál, akkor érdemes utánajárni, mielőtt egy kategóriába sorolod őket:
http://kozvelemenykutatok.hu/
Mondok egy példát. Kereskedőházak és annak működési költségei, olyan feladatra, amit elvileg a nagykövetségek is el tudnak látni, bár nincs meg hozzá a szükséges apparátus. 1db kereskedőház éves működési költsége ha jól emlékszem 8 milliárd volt tavaly. Állami szektoron belül. Szóval nem biztos, hogy sajnálni kell nem az állam teszi zsebre a jutalékot, ha már ennyire aggódunk az adófizetők pénzéért.
Állami szektoron belül is elszabadulhatnak a működési költségek - erre úgy nagyjából megvan a garancia a bürokrácia megjelenésével - bármely kormány esetén.
Ez a letelepedési kötvény ügy nem ideális, de nem is jelentős bukó állam szempontból.
És közel sem igaz, hogy 10 milliárdos vagy több 10 milliárdos nagyságrendben bukna rajta állam, az elsüllyedt haszon mellé, oda kellene tenni a "megnyert" működési költséget.
Miben küzdenek? Valamiről lemaradtam ezek szerint.
Nem akarod megérteni??? Az irodanyitás a drága, meg az ott dolgozók, meg a sok szervezőmunka.
Az internet nem jó hirdetni, ezt tudhatnád, a teendőket sem a nagykövetségeken, sem a meglévő államapparátusban nem tudnák ellátni, irodákat kell nyitni, értsd meg végre.
Ahelyett, hogy örülnél, hogy valaki egyáltalán leveszi az állam válláról a terhet, és fáradságot nem sajnálva elvállalja ezt az egészet -szinte szívességből! -, te mindenbe belekötsz, borzasztó.
"..a jobbikot, amely erősödik"
miért erősödik? gyurcsótival kűzdenek.
A végén kideríted, hogy jó üzlet egy olyan termékért ekkora hozamot fizetni amit a letelepedés miatt negatív hozammal is lejegyeznek. :)
A matek lényege bőséges mozgásteret hagytak a cimboráknak extra profitra, és ezért még azt is bevállalták, hogy a letelepedés feltételei között nincs semmi olyan ami közvetlenül hasznot hozna.
Ez csak a piaci része.
Ha az államit nézzük akkor nagyjából a nagykövetségek dolgozói által ez levezényelhető lenne. Mert ha jól sejtem a bírálat úgyis az állam részéről történik . A közvetítők csak felhajtják az ügyfelet és beszedik a lóvét.
...
Az idézet kapcsán nem a nekem ki tetszik nem tetszik bárhol a világban mint politikus a lényeg. Hanem a benne lévő igazságtartalom vsz. :) Tehát ez a fennkölt ideál felé haladunk . :)
Nem lehet nem észrevenni mondjuk ha csak messziről ránézek erre a gonosz migránsozástól a homoszexuális politikus bulikig című előadásra. Ami hát egy mikro történet a világban.
De én nem adom fel, hátha lesz véleménye, mármint saját véleménye. :-)
Kicsit még reménykedem, hogy nem így lesz. Talán...
Nem fog rá válaszolni most sem, majd valami szöveggel leráz, ahogy eddig.
Ezt adták ki utasításba, hogy minden mutyit, lenyúlást meg kell magyarázni?
Egy a tábor, egy a zászló.
MDF, FKGP sokat tudna mesélni, hogy mennyire szövetségesként tekintettek anno rájuk is.
A jobbikot befogják darálni, az mszp.t lélegeztető gépen tartják, a saját érdekeik miatt... közel 2év múlva, ismét az urnákhoz lehet fáradni, de semmi alternatíva, elkeserítő...
Buzizást én se tudtam teljesen követni, de a lényeg, hogy Vona az, és ennek kellett a közszolgálati médiából folynia napokig.
Mindegy, hogy migráncsozás, vagy más az apropó, a fidesz le akarja nyomni a jobbikot, amely erősödik, és ettől tartanak. A baloldal szétmorzsolódott, az most nem ellenfél. De a jobbik tartja magát, ezért támadni kell. Hiszen "egy a zászló", tudjuk.
Amúgy ezeket a baromságokat nem hiszem, hogy valaki a fideszből találná ki, mára a közmédia annyira elbutult és seggnyalóvá vált, hogy ennek elébe mennek, megfelelni vágyásból maguktól is kitermelik ezeket a témákat. Mint az 50-es években, ugyanúgy működik. :-/
Lajos árfolyama közben biztosan emelkedett, bár csak nálad... ;-)
Igazad van, a jobbik mindent tönkretesz.
És újra felteszem a kérdést:
Meg kell-e szavaznia a fidesznek a jobbik alkotmánymódosító javaslatát?
vigyázz veszélyes vizekre evezel. Demokrácia csak akkor működik jól, amíg az a jelölt kerül hatalomra aki nekem szimpatikus? Egyébként gyenge elméjű? :-)!
Visszatérünk oda: politikus ha rövidtávú érdekét nézi, globalizációnak nem tud ellenállni illetve negatív hatásait érdemben csökkenteni, és a szavazóbázist jelentő közép elkezd lefelé csúszni, miközben a politikus csak azt minimumot hajlandó meglépni ami újraválasztásához elég, akkor a közép beint és a szélsőségek azt választanak akit akarnak. 25.5% szavazott Trumpra, 25.6% szavazott Clintonra 1,7% valami zöldre, a maradék otthon maradt, közel 50%. Trump 25%-kal mindent vitt.
Asszem inkább ide mint a migráncsosba:
Nincs erő ami megállítsa a globalizációt. Aki jártas csak Európában látja a vegyes párokat, a tejeskávé és egyéb unokákat babakocsiban tologató echte angol nagyikat, maláj indiai paki feka stb befogadást, London nyitott város, el is szakadhat ha sokat szívóznak, és várjuk meg a brexit végét is. Még nyitottabb Hollandia és Dánia, nem szólva a skandinávokról, Merkel mama Németországáról. Kaptak erős ütést persze, a sok megélhetési geci migráncsossal, akiket kedélyesen transzportáltunk.
Hiba volt a nyitottság, de a jóhiszeműsége nem kérdőjelezhető meg, persze munkaerőt akartak de tudták h arra már ott vannak gépek is…Épp az a keresztényiség amit Viktorunk pártol és Ferenc pápánk mondja: elysium,menedék. Oszt most akkor mégse jár? Hát tömegében gusztustalan 1 csürhe, büdös, mosdatlan, agresszív, követelőző – utálatos. Először akkor éreztem amikor cuccokat vittem és semmi köszi, de aztán
az autópályáinkon gyalogoltak,mert nekik az jár? nem jár, ahogy a forgalmunkat blokkolni, követelőzni sem járt. Kultúráik különbözőek, nem csak a vallásaink. Biztos voltak valós menekültek is, de én láttam a tömeget: min 90 % fiatal ffi, menő nyugati cuccokban, nem kiéhezettnek tűnő, sőt, a további nyugati életre készülő tesztoszteronosok… amire Viktorunk válasza: basszuk a nyugatra őket, és a lúzerek be is nyelték. Ő meg röhögött a markába.
Csakhát jött a dilemma h Ferenc pápa szerint befogadás kell, mert voltak valós menekültek is. Viktor itt kezdte kaszabolni az egyházat h mellé vagy a pápa mellé áll? Példátlan, még szerencse h a Hit gyüli mellé (Viktor mellé) sorakozott fel, nah az a Németh Sándor (ATV) is mekkora 1 megélhetési :-) jól nyomja, a hívei hite inkább nekem a kérdés: ebben az emberben? Tramplinak is tövig nyal, kérte vki erre? Gesztesit is megmentette aki azóta is alkesz, pénzelnyelésben meg gyenge jellemek hipnotizálásában jó, lehet ilyen durva lopás ma Mo-n büntetlenül?
/Lehet persze, Rogán és Kertész Balázs cimbiója napok óta az Indexen – bármi történt? nem. Poltné MNB-nél 5 millás fizetéssel + alapítványi fizukkal bebetonozva, Polt bebetonozva, vejkója a Questoros bebetonozva – nem tudhatott semmi, aham. Pénzvezéreltek és pártvezertéltek ezek. Eltűnt ugye jónéhány milliárd, az MKB és Mato sem épp OK, Patai szőnyegén jógázik társasan ugye a Mato a ritkahajú de terpesztős új csajjal. Fejlettebb demokráciákban már égne az utca, itt nyel a jobbágynép./
Erkölcsileg gáz, anno a történelemben szembenéztünk, jöttek akik el akarták venni és szembementünk… volt h kevesen vö Mohács, történelmileg meg mindig cserbenhagytak átbasztak az úm hatalmak ’56-ot is beleértve. Most meg húzunk kerítéseket amiket 1 közepes szerszámmal bárki átvág és hiphopp a fővárosunkban van, onnan meg Párisban v Brüsszelben terroroskodni van… és ünnepeljük a kormányt h faszán megoldotta. Hát nem, csak a saját fényezéséhez adott alapot, semmit sem oldott meg. Tudja, cinikus. A migráncskák áramlásának akkor lesz vége legálisan, ha ott béke lesz. Onnantól senki sem menekült és visszautasítható. Csak épp nem ez az érdek, sajna a zavarosban halászó hatalmi honfitársaknak sem. Kirabolják ami a térségben van (Récsöl!!!), a többi meg kb Tramplin múlik innentől…
A befogadásról és a sokszínűségről érdemes meghallgatni (főleg kb a 6. perctől), ez az ifj Trudeau (kanadai miniszterelnök) elég ütős :-) https://www.youtube.com/watch?v=ulDYH87K_VU
A vitátokat a betelepedési kötvényről nem volt időm/türelmem követni, de az biztos h a jutalékot a magyar adófizetők fizetik, olvassátok már el… pont ez a játék benne amit nyúltak. Kötvény + (magas) kamat: kincstár, jutalék: ez is, de másképp… nem a vásárló futja, dehogyis, mi mind. Épp az zajlik h több generációra nyúlják az országot, ti meg mind bólogattok h akinek nem tetszik menjen el a hazájából.