Asszem inkább ide mint a migráncsosba:
Nincs erő ami megállítsa a globalizációt. Aki jártas csak Európában látja a vegyes párokat, a tejeskávé és egyéb unokákat babakocsiban tologató echte angol nagyikat, maláj indiai paki feka stb befogadást, London nyitott város, el is szakadhat ha sokat szívóznak, és várjuk meg a brexit végét is. Még nyitottabb Hollandia és Dánia, nem szólva a skandinávokról, Merkel mama Németországáról. Kaptak erős ütést persze, a sok megélhetési geci migráncsossal, akiket kedélyesen transzportáltunk.
Hiba volt a nyitottság, de a jóhiszeműsége nem kérdőjelezhető meg, persze munkaerőt akartak de tudták h arra már ott vannak gépek is…Épp az a keresztényiség amit Viktorunk pártol és Ferenc pápánk mondja: elysium,menedék. Oszt most akkor mégse jár? Hát tömegében gusztustalan 1 csürhe, büdös, mosdatlan, agresszív, követelőző – utálatos. Először akkor éreztem amikor cuccokat vittem és semmi köszi, de aztán
az autópályáinkon gyalogoltak,mert nekik az jár? nem jár, ahogy a forgalmunkat blokkolni, követelőzni sem járt. Kultúráik különbözőek, nem csak a vallásaink. Biztos voltak valós menekültek is, de én láttam a tömeget: min 90 % fiatal ffi, menő nyugati cuccokban, nem kiéhezettnek tűnő, sőt, a további nyugati életre készülő tesztoszteronosok… amire Viktorunk válasza: basszuk a nyugatra őket, és a lúzerek be is nyelték. Ő meg röhögött a markába.
Csakhát jött a dilemma h Ferenc pápa szerint befogadás kell, mert voltak valós menekültek is. Viktor itt kezdte kaszabolni az egyházat h mellé vagy a pápa mellé áll? Példátlan, még szerencse h a Hit gyüli mellé (Viktor mellé) sorakozott fel, nah az a Németh Sándor (ATV) is mekkora 1 megélhetési :-) jól nyomja, a hívei hite inkább nekem a kérdés: ebben az emberben? Tramplinak is tövig nyal, kérte vki erre? Gesztesit is megmentette aki azóta is alkesz, pénzelnyelésben meg gyenge jellemek hipnotizálásában jó, lehet ilyen durva lopás ma Mo-n büntetlenül?
/Lehet persze, Rogán és Kertész Balázs cimbiója napok óta az Indexen – bármi történt? nem. Poltné MNB-nél 5 millás fizetéssel + alapítványi fizukkal bebetonozva, Polt bebetonozva, vejkója a Questoros bebetonozva – nem tudhatott semmi, aham. Pénzvezéreltek és pártvezertéltek ezek. Eltűnt ugye jónéhány milliárd, az MKB és Mato sem épp OK, Patai szőnyegén jógázik társasan ugye a Mato a ritkahajú de terpesztős új csajjal. Fejlettebb demokráciákban már égne az utca, itt nyel a jobbágynép./
Erkölcsileg gáz, anno a történelemben szembenéztünk, jöttek akik el akarták venni és szembementünk… volt h kevesen vö Mohács, történelmileg meg mindig cserbenhagytak átbasztak az úm hatalmak ’56-ot is beleértve. Most meg húzunk kerítéseket amiket 1 közepes szerszámmal bárki átvág és hiphopp a fővárosunkban van, onnan meg Párisban v Brüsszelben terroroskodni van… és ünnepeljük a kormányt h faszán megoldotta. Hát nem, csak a saját fényezéséhez adott alapot, semmit sem oldott meg. Tudja, cinikus. A migráncskák áramlásának akkor lesz vége legálisan, ha ott béke lesz. Onnantól senki sem menekült és visszautasítható. Csak épp nem ez az érdek, sajna a zavarosban halászó hatalmi honfitársaknak sem. Kirabolják ami a térségben van (Récsöl!!!), a többi meg kb Tramplin múlik innentől…
A befogadásról és a sokszínűségről érdemes meghallgatni (főleg kb a 6. perctől), ez az ifj Trudeau (kanadai miniszterelnök) elég ütős :-) https://www.youtube.com/watch?v=ulDYH87K_VU
A vitátokat a betelepedési kötvényről nem volt időm/türelmem követni, de az biztos h a jutalékot a magyar adófizetők fizetik, olvassátok már el… pont ez a játék benne amit nyúltak. Kötvény + (magas) kamat: kincstár, jutalék: ez is, de másképp… nem a vásárló futja, dehogyis, mi mind. Épp az zajlik h több generációra nyúlják az országot, ti meg mind bólogattok h akinek nem tetszik menjen el a hazájából.