Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #784134

1,5%-al kisebb hozammal adtuk mint a másodpiaci hozamok egészen addig míg a hozamok nem kezdtek tartani a 0-hoz akkor gránitba véstük 2 vagy 2,5% a minimum hozam letelepedésinél. Vagy módosítottuk ezt a gránitba vésett dolgot más %-ra valami ilyen fennforgásra emlékszem.

Ami gyakorlatilag egy prémium kategória . Szerintem a pemák se lehet sokkal több. Pmák infla+3 Pemákot nem tudom nem néztem mostanában de nem hiszem sokkal több lenne mint a letelepedési. Ehhez pedig egy letelepedést is adunk. Ügyfél pedig kezdetektől 0 hozammal jegyzi a közvetítőnél. De mi azért csengetjük a szép összegeket rá . :)

Akármekkora jóindulattal szemlélném ez a tudatos csalás kategóriája. Ennyire balfasz módon másképp nem lehet összerakni egy ilyen konstrukciót vsz.

Nem beszélve arról, hogy kezdetekben most naptári évre nem tudom mikor indítottuk a letelepedésit de akkor vsz még 4-5%-os devizakötvény hozamok is lehettek.

Szóval hagyjuk. :) Lényeg a lényeg gondos gazdája volt/van ennek a dolognak. Pedig maga az ötlet jó , csak hát az ördög a részletekben van.

Szépen elsumákoltak ezzel évekig, és akkor most gyorsan felülvizsgáljuk. Ehhez tényleg arc kell.

De nem értem miért véded ezt így amikor védhetetlen. Te is keresed a kihívásokat .