Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Lemaradtam a meleg buli …

#784158 banyaiz Előzmény: #784156

Lemaradtam a meleg buli témáról.

Mi mindent hoz felszínre ez a gonosz migránsozás. Még sokáig tart ez a gonosz migráns kampány a végén Kocsis Vona és Rogán együtt mennek valami LMBTQ rendezvényre Orbán védnöksége alatt. Sok mindent gondoltam milyen marhaságokhoz vezethet ez a retardált gonosz migránsozás de oda nem, hogy mellékszálként terítékre kerül a nemi élet is ilyen összefüggésben . :)

Magasról rátekintek a folyamatra indult onnan parasztvakítás címszóval gonosz migránsozás eljutott oda, hogy ki a nagyobb hazaáruló és transzvesztita .

Magas az íve a dolognak az első perctől ,de a végkifejlete még színvonalasabbnak ígérkezik . :) Nemzet lángelméi mikor összejönnek. :)

Lajos árfolyama a mai napon is emelkedett ha hiszünk a piaci árazás racionalitásában, csak zárójelben mondom. :)

Mindent tönkretesz a job…

#784157 Csusza Előzmény: #784153

Mindent tönkretesz a jobbik, minden szépet és jót, amit pártunk és kormányunk adni akar nekünk, keményen dolgozó kisembereknek.
Szégyellheti is magát ez a jobbikos banda!

Nincs más hátra, a háttérben meg kell próbálni megvenni a baloldalról pár embert a szavazáshoz, a "nemzeti mínium" jegyében...

Igen, mert a fidesz mind…

#784156 Csusza Előzmény: #784153

Igen, mert a fidesz mindig is partnerként és szövetségesként tekintett a jobbikra, és úgy is viselkedett vele, nem fordult ellene, nem támadta, nem törekedett a felőrlésére, rendszeresen egyeztetett vele a nemzeti kérdésekről.

De ők mégis hálátlanok voltak, és gyurcsány felé fordultak, valószínűleg a két pártot is egyesíteni akarják.

Vonának pedig, amikor még melegbulikra járt, fletó volt a macája, és most, hogy Vonának már nem kell titkolóznia, közösen akarnak egy árva izraeli kisfiút örökbefogadni.

Azt hiszem, már mindent értek...

Mit számolt a MN mit ne…

#784155 banyaiz Előzmény: #784145

Mit számolt a MN mit nem számolt az egy dolog. :) Itt a 0-át kell maximum viszonyítani a kifizetett hozamhoz.

Arról nem is szólva mivel rögtön elkérik a futamidő elején a 300 k eurót egy zéró kupon kötvénynél így a futamidő elején lenyelték a teljes hozamot nem a futamidő végén.

Magyarul nagyjából úgy néz ki a dolog bemegy a csóka letelepedésiért és levágják 90-100 k euró körüli összeggel az első pillanatban.

Mindennek a költségei kapcsán, elég elit termék ez, nem hinném minden utcasarkon kell árulni egy egy irodában. Bőven elég a megfelelő üzleti körökben elhinteni egy egy golfklubban , és teniszversenyen + néhány országos hirdetés + egy iroda néhány emberrel.

Felületes szemlélőnek úgy tűnhet a laza követelményekben a motiváció az volt ,hogy a haverok könnyen extra profitra tegyenek szert. :) Mert ha szigorítunk a követelményeken az ügyfelekkel szemben mindjárt nem annyira érné meg nekik az levágják őket 100 k euróval kezdésként.

Megérne egy komoly példa statuálást az ügy. Létezik nálunk olyan gittegylet ami korrupciós ügyekben illetékes akkor az ő hatáskörükbe tartozik az eset vsz. Sok egyébbel együtt.

A Gucci-nál kell elkezdeni felgöngyölíteni az ügyet. :) Ez a Tóni azért nem semmi gyerek. Komoly bizniszeket visz a háttérben. Önkormányzati ingatlanpanama, letelepedési, állami hirdetések piaca . Másodállásban pénztáros lehet a feladatköre , hogy ezt csak így nyíltan nyomatja.

Jobban megéri kifizetni …

#784154 banyaiz Előzmény: #784143

Jobban megéri kifizetni évente mrd-okat mint az ha évente nem kell kifizetni mrd-okat?

Viszonyíthatjuk ahhoz is, hogy mi lenne ha az állam működteti. De akkor számolj az egyéb díjakkal is .

Úgy gondolom, hogy a 60 k euró /ügyfél egy összegben kezelési költség önmagában igen kecsegtető ezeknek a cégeknek. Ez az éves 1 mrd ft plusz amit a gáláns magyar állam biztosít nekik cégenként az a hab a tortán. Saccoltam csak ezt az összeget pontos adataim nincsenek a számításhoz. Mihálynak is évekig tartott kiszámolja mennyi az 1x1. :)

Ne felejtsük el azt se az állomány gyér összesen 1 mrd euró körül ami 0. Nyilván nagyobb összegnél több terhelné a költségvetést.

Aztán azt se felejtsük el, hogy elvileg az egyik meghatározott cél volt ebből minél több forrást bevonni . Érdekes logika , hogy kezdetektől a közvetítő lenyeli a hozamot az miért hatna a forrásbevonás növekedés irányába.

Elképzelem amint Varga Mihály éveken keresztül töri a fejét ezen a jelentős problémán. :) Bűnsegédként kattanna rajta is a bilincs ha komolyan játszanánk.

A jobbiknak sikerül szét…

#784153 prospero Előzmény: #784151

A jobbiknak sikerül szétverni azt a nemzeti minimumot, amiben "papíron" egyébként egyetért (alkotmánymódosítás vs. letelepedési kötvény). Ugyanaz a Jobbik a jobboldalnak, mint a DK és Gyurcsány Ferenc a baloldalnak, csak pepitában.

Én se nagyon reménykedem…

#784151 Csusza Előzmény: #784125

Én se nagyon reménykedem, bár ha majd kijön a hivatalos fidesz vélemény, akkor azt azonnal olvashatjuk itt is, sokszor ismételgetve.

Amúgy mintha még nem döntött volna OV, hogy a fidesz hogyan szavazzon, még csak odáig jutottak, hogy elkezdték Vonát gyurcsánnyal összemosni. Most ez folyik a "közmédia" minden csapjából. A buzi témát erre cserélték. Szánalmas módszerek. :-)

Kíváncsi vagyok, milyen magyarázattal fognak kibújni a jobbikos javaslat megszavazása alól.

2015-ös magyar nemzet ci…

#784145 prospero Előzmény: #784140

2015-ös magyar nemzet cikk szerint 0,2% a "prémiumhozam". A kettő stimmel, csak van előtte egy nulla.

tehát akkor tisztázzuk, …

#784143 prospero Előzmény: #784140

tehát akkor tisztázzuk, hogy az alternatív ktgről beszélgetünk, mint elsüllyedt költség illetve bevétel. Ez 5 év alatt véleményed szerint 25-30 milliárd. Évente 5-6 milliárd. Csakhogy akkor úgy lenne fair, ha ezzel szembe a működés alternatív ktgeit beállítanád. Akk irodanyitás az adott országokban, bérleti díjak, oda munkavállalók felvétele (egy része külföldi állampolgár, és azoknak munkabér fizetés), ezen túl ügynökök felvétele továbbra is, marketing költségek, egyéb működési ktgek stb. Ez felszorozva irodák számával. Mondjuk Kínában hány városban nyitsz mennnyi irodát az 1 milliárd fős potenciális piacnak. Megint ott tartunk, hogy-valszeg még így is jobban megéri ez a konstrukció az adófizetőknek, mintha az állam közvetlenül forgalmazná, negatív hozammal.

1,5%-al kisebb hozammal …

#784140 banyaiz Előzmény: #784134

1,5%-al kisebb hozammal adtuk mint a másodpiaci hozamok egészen addig míg a hozamok nem kezdtek tartani a 0-hoz akkor gránitba véstük 2 vagy 2,5% a minimum hozam letelepedésinél. Vagy módosítottuk ezt a gránitba vésett dolgot más %-ra valami ilyen fennforgásra emlékszem.

Ami gyakorlatilag egy prémium kategória . Szerintem a pemák se lehet sokkal több. Pmák infla+3 Pemákot nem tudom nem néztem mostanában de nem hiszem sokkal több lenne mint a letelepedési. Ehhez pedig egy letelepedést is adunk. Ügyfél pedig kezdetektől 0 hozammal jegyzi a közvetítőnél. De mi azért csengetjük a szép összegeket rá . :)

Akármekkora jóindulattal szemlélném ez a tudatos csalás kategóriája. Ennyire balfasz módon másképp nem lehet összerakni egy ilyen konstrukciót vsz.

Nem beszélve arról, hogy kezdetekben most naptári évre nem tudom mikor indítottuk a letelepedésit de akkor vsz még 4-5%-os devizakötvény hozamok is lehettek.

Szóval hagyjuk. :) Lényeg a lényeg gondos gazdája volt/van ennek a dolognak. Pedig maga az ötlet jó , csak hát az ördög a részletekben van.

Szépen elsumákoltak ezzel évekig, és akkor most gyorsan felülvizsgáljuk. Ehhez tényleg arc kell.

De nem értem miért véded ezt így amikor védhetetlen. Te is keresed a kihívásokat .

Ezekkel a játékszabályok…

#784138 banyaiz Előzmény: #784134

Ezekkel a játékszabályokkal vsz negatív hozammal lejegyeznék. Gyakorlatilag le is jegyzik hiszen kipengetnek ennek a cégnek akit itt reklámoztam 60 k eurót mint ügyintézési költség, vagy kezelési költség . Az tőkére vetítve 20% a futamidő kezdetén.

Amennyi erre ráment az kb a fradi stadion ára. Végül is ami megéri az megéri. :)

Aztán jön Varga Misi és teljes komolysággal előadást tart a pénzügyekről, hogy ő felülvizsgálta, gratulálok neki.

Te most vizsgáztatsz eng…

#784135 banyaiz Előzmény: #784133

Te most vizsgáztatsz engem? :)

Nyilván amikor indították magasabb hozamok voltak a piacon, aztán gyorsan lecsökkent ahogy lecsitult ez a pávatánc, görög banzáj stb történet és cdsünk normalizálódott. Jelenleg 0 közelében vannak a hozamok 5 évre is . Amikor kezdődött még 3 fölött lehetett , most meg sacc/kb bőven 2%alatt van.

De az ügyfél 0 hozammal lejegyzi a kezdetektől fogva. Persze mert nem kérünk még egy magyar lakcímet se utána, laza az egész konstrukció. Miközben az állam pengeti a cégeknek a 2,5%-ot vagy mennyit most.

Ráadásul törvénybe foglalták tavaly , hogy mennyi a minimális hozama ennek , hát azt meg minek? :) Garantálják a profitot a haveroknak?

Megmagyarázhatatlan dolgok.

Nagyjából ezen buktunk ha 1 mrd euró körüli az állomány 25-35 mrd Ft között. Egy jó stadion összejött volna belőle.

Nem beszélve arról, hogy a laza feltételek miatt esetleg még be se jelentkezik itt egy lakcímre, nemhogy venne egy házat vagy beruházna másba.

0,2% többlethozamot gara…

#784134 prospero Előzmény: #784133

0,2% többlethozamot garantál mint a másodpiaci hozam. 300.000 eur-ra vetítve ez 600 eur "veszteség" a magyar államnak. Nem nagyon látom a 10 milliárdokat éves szinten.

mennyi a letelepedési kö…

#784133 prospero Előzmény: #784130

mennyi a letelepedési kötvény hozama most és mennyi volt a piaci kamat amikor indították?

De neked az mindegy, hog…

#784132 banyaiz Előzmény: #784131

De neked az mindegy, hogy az adódból ilyen machinációkkal elcsorognak 10 mrd-ok? Közben meg a kórházban neked kell tartani az infúziót ha bemész, vagy egyik rokonodat beviszik? :)

Ne vicceljünk. Mihály kolléga mesélhet amiről akar, hát egy óvodás rögtön átlátja mire ment ki a játék, és ha az elején nem is de max fél év múlva be kellett volna keményíteni.

De leginkább az elején mert már akkor nyilvánvaló volt mi lesz ebből így.

Ez kb az a kategória mikor az állam megrendel egy autópályát és 150%-os áron sikerül leboltolni , vagy 200%-on. Dettó ugyanaz csak ilyen egzotikus dolgon a messzi távolban.

Ebben vsz minimum megáll a hűtlen kezelés mint vád, de inkább valami bűnszövetségben elkövetett nagy értékű állami vagyontárgy eltulajdonítása vagy ilyesmi.

Én ezt értem, az egész k…

#784131 prospero Előzmény: #784126

Én ezt értem, az egész konstrukciót értem. Arra voltam kíváncsi rajtad kívül más érti e. De hol van benne a hűtlen kezelés? Ügyfél (másik ország állampolgára) arra szerződik amire akar, -ha lemond a hozamról is - magyar államnak köze? Az ügyfél megfizeti az árat az ügynöknek, és ebbe a hozam is beletartozik, ha így szerződik.

Még annyit erről a témár…

#784130 banyaiz Előzmény: #784120

Még annyit erről a témáról, hogy ezek után egy Varga Misi gazd miniszter kiáll és van bőr pofáján arról beszélni, hogy időszerű felülvizsgálni.

Hát ez a b+ kategória. Ha az elfogadáskor nem volt annyi sütnivalója , akkor amint meglátja azt milyen feltételekkel jegyzik máris kapcsolhatott volna , hogy bukunk rajta, és 0-val is jegyzik.

Persze nyilván nem ennyire hülye, csak a népet eteti esti mesékkel. Nyilván eleve ez volt a cél, hogy extraprofit csapódjon le ezeknél a cégeknél.

Ezért mondom, hogy ez már a maffia törvény hatálya alá esik, jól éreztem én a dolgokat. :) Nem tudom van e nálunk ilyen az olaszoknál az alá esne.

Megnéztem egy ilyen Rogá…

#784126 banyaiz Előzmény: #784119

Megnéztem egy ilyen Rogán féle brancsot rákerestem, ha már ennyit beszélünk erről az okosságról.

300 k euró az összeg úgy látszik megemelték én még 250-re emlékeztem.

60 k kezelési költség, és az ügyfél 300 k-t fizet be és 300 k-t kap vissza.

Magyarul a közvetítő lenyúlja a teljes hozamot. :)

Még részletesebben ezt a kötvényt ezekkel a feltételekkel ezek az ügyfelek lejegyeznék 0 vagy 0 közeli hozammal is. Ahogy le is jegyzik mert konkrétan ennél a cégnél amit néztem azt kapják vissza amit befizettek.

Még jobban a mélyére nézve teljesen feleslegesen elbukjuk a hozamot azért, hogy néhány kecsege cég akik tudjuk kiknek a haverjai extra profitra tegyenek szert. Mert azért ügyfelenként 60 k euró is csinos profit egy ilyen közvetítésért szerintem. Az 20%-a annak amit leköt az ügyfél csak a kezelési költség. + még az 5 éves hozam ráadásul futamidő elején. Nem a végén az elején a teljes hozam +60k euró ügyfelenként.

https://helpers.hu/hu/services/immigration/investm...