Nem fog válaszolni. Azért nem kap piros pontot a pártközpontban. :)
Nem fog válaszolni. Azért nem kap piros pontot a pártközpontban. :)
Csak is idióták lehetnek ugye, ha nem akarnak asszisztálni a Habi-Tóni bizniszhez, de azért még erőlködj egy kicsit.
de még mindig nem válaszoltatok, hogy hol játszik a történetben állami pénz elsikkasztása vagy magyar adófizetők megkárosítása ami megalapozná a hűtlen kezelés vádját, tekintve hogy az ügyfelek szerződnek az ügynökkel valamilyen díjért (külföldi állampolgárokról beszélünk), az állam pedig megfizeti a hozamot a kötvénytulajdonosnak, mint mindenki más esetében.
Normál államkötvénykibocsátásnál is vannak közbeiktatva ügynökök, csak ott az állam a megbízó és ő fizeti a kibocsátás költségeit, itt meg az ügyfél, azaz a kötvényt jegyző, mi a probléma.
Ezeknek a cégeknek a közbeiktatásával . Ha megnézed ennek a sajtóját elég vad találgatások mennek az ügyben.
Pl a leginkább extrém amit olvastam még régebben, hogy duplán számolhatjuk a kifizetett kamatot mert jutalékként ezek a cégek lekapnak teljes 5 éves kamatösszeget. :)
Elég durva ha igaz lenne, én nem tudom, de ezekről a jóemberekről még ezt is el tudom képzelni ennyire hülyének nézzék az embereket.
Nyilvánosak ezek az adatok milyen jutalékkal, milyen kezelési költséggel, technikai menete az egésznek? Mint egy normál államkötvénynél? Mert én nem tudok róla.
Válaszolj előbb Te az általam feltett kérdésre és abban benne van a válasz is. Valóban célja-e a Jobbiknak az alkotmánymódosítás és ha igen, miért tesz bele egy olyan bekezdést ami nem szükséges és nincs is róla megegyezés?
A kamat annak a számlájára megy aki a kötvény tulajdonosa. Szóval, hol az állami pénz lenyúlás a történetben?
:-)
Jót könnyen meg tudom szokni, Bokrost nem sikerülne soha. :-) De ilyenre nem lesz szükség szerencsére. ;-)
Akkor újra felteszem a kérdést:
Meg kell-e szavaznia a fidesznek a jobbik alkotmánymódosító javaslatát?
Exkluzív dolgok ezek mondhatnám úgy is maga a hedonizmus mint fogalom :) Jó hát az ilyesmire rá kell érezni, nem megy azonnal. Jót is meg kell szokni.
Így van az okos gondolatokkal is. :)
Prospero:
Honnan tudod ezt, hogy az ügyfél mit kap meg és mit nem? Egy offshore akármilyen cég intézi a nem tudom milyen szigetekről. Azt boltol az ügyféllel amit nem szégyell. Ráadásul valami olyasmit pedzegetnek, hogy duplán fizetjük ki a kamatot egyik adag a cégek jutaléka, másik az ügyfél kamata majd lejáratkor de az is offshore cégen megy keresztül ki tudja mi jut belőle az ügyfélhez.
Mondjuk ezt nehezen hiszem de ha tényleg duplázás van akkor ez egészen elképesztő mutyi.
Az ügyfél megkapja a hozamot 5 év múlva mint minden más kötvénytulajdonos. Az, hogy mennyit fizet érte egy idegen állampolgár az ügynöknek a szolgáltatásért, miért meríti ki a hűtlen kezelés bűnszövetkezetben fogalmát?
Nincs benne állami pénz? Hozama a kötvényeknek az micsoda a mikulás hozta vagy Soros Gyuri? :)
Éppen az a poén, hogy leemelik a kezelésit, és a zéró kupon kötvény extra hozamából ki tudja mennyit, vszínű az egészet. Mindezt offshore cégek , ha valami eljárás is indul jó eséllyel nem lesz meg a felelős. :)
Bár ha találomra Tóni barátai közül letartóztatnak 100-at nagyot nem hibáznának. Panama csatorna építés csak kispálya ehhez a pofátlansághoz képest.
Miért kell alkotmányos szintre emelni a letelepedési kötvény és minden fizetős vízumeljárás ügyét?
minden egyszerű többségű törvénynél fennáll a veszélye, hogy a többség megváltoztathatja. Azért nem szoktak vízumkérdéseket alkotmányban szabályozni, hogyha szigorítani kell vagy lazítani a mindenkori kormánynak meglegyen a mozgástere rá. Miért kell ezt alkotmányos szintre emelni?
Akkor újra felteszem a kérdést:
Látom, egy fehérzoknis-lilazakós amway ügynök lendületével próbálkozol az átnevelésemmel, hátha megkedvelem Bokrost, de el kell keserítselek: reménytelen. ;-)
ez a Jobbik részéről továbbra is a betartásról szól, és a jobboldali tábor megosztásáról szól, most már végérvényesen bebizonyosodott. Hiába tagadtátok eddig.
Gátlástalanul és bűnszövetségben, saját maguk által hozott rendeletekkel és törvényekkel megtámogatva, hogy legálisnak és erkölcsösnek tűnjön.
"Normális?" Igen! Nagyon is!
"Most már minden sima többséget igénylő torvényt alkotmányos szintre emel a Jobbik?"
Nem mindet, de azt, amelyiknél fennáll a veszélye, hogy később a többség visszaállítja, azt bizony igen. És ezt nagyon helyesen gondolja.
De! A lényeg nem is ez, hanem hogy nem válaszoltál a kérdésemre, ezért megismétlem, és várom rá a válaszodat (a tiédet, nem a későbbi rogáni nyilatkozatot), tehát: